Petrozavodsk State University

Petrozavodsk State University. Luwih Education in Russia

Petrozavodsk State University Details

Enroll at Petrozavodsk State University

Ringkesan


University PetrSU was founded in 1940 minangka Finnish-Karelian University lan gained jeneng saiki ing 1956. Ing sajarah 75 taun sawijining PetrSU wis dadi universitas paling gedhé ing sisih Lor-Eropah saka Rusia lan dilatih luwih saka 60000 siswa. Kasil nggabungke tradhisi pendidikan klasik lan ilmu dhasar karo pancasan inovatif ing kothak dhuwur-tech pangembangan ilmiah.
PetrSU wis sawetara Lulusan kacathet, kalebu politikus ingkang misuwur lan pujangga. Iku wis ajeg diselehake antarane universities paling saka Rusia miturut ranking beda (GreenMetric World University peringkat - Panggonan 2 antarane 100 universities paling apik ing Rusia; «Interfax» lan «Ekho Moskvi» HFS nasional sawijining ing kategori internalization - Panggonan 3rd, etc.)

struktur

Universitas iki dumunung 8 bangunan ing saindhenging kutha lan makaryakke sing botanic garden, blumbang nglangi «Onego», sawetara Laboratorium lan house Publishing. perpustakaan ngemu total watara 1.4 yuta buku. PetrSU dumunung ing Petrozavodsk, nanging uga nduweni cabang ing Apatity, kutha ing wilayah Murmansk.
Dina iki luwih saka 14800 a rawuh kelas ing macem-macem lulus, lulusan program lan kirim-lulusan. Padha sing memulang dening liwat ewu profesor, kalebu 550 PhDs, 145 Doktor Ilmu, 26 anggota saka akademi negara ilmu.
Universitas iki arupi 80 departemen, 9 fakultas, 7 Gambling pendidikan lan 8 Gambling.

Kontribusi kanggo CITY lan REGION

Universitas peran aktif ing nggawe pendidikan sing luwih dhuwur liyane diakses kanggo wong sing manggon ing kecamatan outland Karelien lan toko negara. Saben distrik diutus menyang fakultas utawa institute lan siswa saka kutha-kutha cilik utawa desa bisa aplikasi kanggo pendidikan juragan-Link sponsor. Siswa saka sekolah Petrozavodsk, lyceums lan gymnasiums bisa rawuh latihan tartamtu wis universitas kanggo lapangan sing mbokmenawa pasinaon.
PetrSU njupuk bagéyan ing ngatur lan Addie Unified Exam State (Panganggone), kang wis wangun utama ujian lulusan ing sekolah lan ing wangun utama ujian pambuka ing univèrsitas-univèrsitas ing Rusia kanggo sasi 10 taun. Universitas omahé Regional Panganggone Center, kang pangolahan asil ujian lan menehi penyuluhan online kanggo guru lan siswa.
PetrSU minangka pusat riset dikenali ing kothak program, IT, riset plasma, microelectronics, matématika, fisika, ilmu medical, biologi, Sajarah, filologi, ilmu politik lan sosial, Hukum, ekonomi, construction, kehutanan, tetanèn. Luwih saka 60 regional, Konferensi nasional lan internasional sing dianakaké saben taun, liwat 300 proyèk negara lan pribadi-mbiayai ing kothak science lan pendhidhikan sing digawa metu, lan puluhan monographies, buku-buku lan buku sing diterbitake.

INTERNATIONAL kerjasama / hubungan

Swara taun PetrSU wis aktif banget ing ajang internasional. Dina iki luwih saka 200 siswa internasional saka Amerika Serikat, Eropah, China lan negara liyane sinau ing universitas, lan 10 profesor saka negara mulang ing PetrSU.
ana 6 program master ing basa Inggris dibukak ing 2015: «Services Network lan Sistem», «Comparative Social Privasi lan Kesejahteraan», «Kesehatan Publik», «Tourism Management», «Pasinaon Nordic: Language, Budaya lan Sejarah »lan« Spintonics ». siswa lulus bisa milih kanggo gelar sarjana utawa spesialis dadi.
Universitas wis 87 perjanjian internasional aktif karo 27 negara (Finland, Swedia, Norway, France, Jerman, Portugal, Inggris, Amerika Serikat saka Amerika, Canada, Belgium, Korea, negara-negara ing wilayah Baltik, etc.) lan ngganti program internasional sing dibukak karo 20 universities manca. 30 proyèk internasional sing dianakaké saben taun karo support financial saka macem-macem dana internasional, program lan organisasi (US, EBRD, USAID, CRDF, IREX, DAAD, CIMO).
Unit PetrSU International kalebu Institute of Programs International, Center EU in Barents Region in Russia, Universitas Summer International, Programming International Specialist Training Center, PetrSU Metso Center, PetrSU Nokia Center lan PetrSU Ponsse Center. Institute of program internasional omahé Atlantik lan Asia Cooperation Center, Pusat Informasi Uni Eropa lan Education Center International.
Universitas cooperates karo UNESCO, Universitas artik, Pokja Joint ing Pendidikan lan Riset saka Barents Euro-artik Region, Papan Nasional ing Education in Finland, International Association of Finno-Ugric Universities, Association of Open Innovations FRUCT, Barents Peace Network Education.

Telung Centers Language ing universitas nyedhiyani kesempatan kanggo pass tes basa iki nduwé:

gambut (Test Rusia minangka basa Manca)

TOEFL (Test of English minangka Foreign Language)

sheets (Test saka Skills Inggris Legal)

Accomodation FOR SISWA INTERNATIONAL

siswa International duwe sawetara opsi akomodasi kanggo milih saka, antarane kang apartemen for rent, kamar hotel / hostel utawa urip ing kulawarga inang. pilihan sing paling populer sanadyan punika asrama mahasiswa. PetrSU wis 10 bangunan dormitory kasebar ing saindhenging kutha. Universitas ora duwe kampus utama, nanging gampang kanggo nggayuh saka saben asrama liwat transportasi umum. Kabeh bangunan duwe akses internet, bar lan aula sinau, gyms. Padha uga dilengkapi mesin ngumbah lan kompor.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Institute of Foreign Languages
  • Institute of History, Politik lan Social Sciences
  • Institute of Forestry, Engineering and Construction Sciences
    • Institute of Environmental Management in the European North
  • Institute of Medicine
    • Institute of High Biomedical Technologies
  • Institute of Education and Phycology
  • Institut Pendidikan, Olahraga lan Tourism
  • Karelian Regional Institute of Management, Economics and Law of PetrSU (KRIMEL)
  • Institute of International Programs
  • Institut Terus Education

 

  • Fakultas Pertanian
  • Faculty of Mining and Geology
  • Faculty of Mathematics and Information Technologies
  • Fakultas Fisika lan Teknologi
  • Fakultas filologi
  • Faculty of Ecology and Biology
  • Fakultas Ekonomi
  • Fakultas Hukum
  • Preparatory Faculty

History


Thanks to the coordinated work of the faculty and other university employees, at the beginning of the 1970s the authority of the Karelian-Finnish State University became very significant in the Republic of Karelia and the entire northwest part of the country.

In 1973 Mikhail Shumilov became a new rector of the university. With a PhD in History, he was well known for his monographs about history of Karelia and the European North.

In 1975 a new Department of Accounting opened at the University as a part of the School of Mathematics and Physics. The main reason for opening this department was the lack of qualified accountants and economists in Karelia. The first class of accounting students graduated in 1979 and consisted of 52 young specialists. In 1980 the School of Economics was opened. It consisted of three departments: political economy, accounting and economic activity, and sectorial economy. The first dean of the School was S. N. Polyakov and in 1982 he was replaced by A. G. Rusakov

To increase the popularity of the University among prospective students, departments and schools of the University put a lot of effort in distributing information about the university in Karelia and neighboring areas. tambahan, a number of special training courses (recruiting about 1,800 wong) were organized. University teachers organized meetings with high school students where they talked about opportunities the students would get at the university. The so-calledOpen Door Dayswere organized regularly. Akibaté, competition for admission grew to about 2.3 students per available slot.

Special attention was paid to improvement of the level of teacher qualification. Teachers now could take additional vacation to earn master and doctoral (PhD) derajat. The university had 40-50 graduate students each year.

In 1970s special attention was also paid to the technical equipment of the university. Eight classrooms were equipped to display movies and two classrooms became language laboratories. Computer classrooms were also upgraded and the third generation computers ES-1022 and ES-1035 were installed.

PetrSU was one of the first universities that implemented an integrated program of the USSR Ministry of Higher Education calledICS-university”. To improve the work of the university, the university researchers developed a number of software systems includingEntrant”, “Number of students”, “Session”, “Current control”, “Social and political practice,” “Graduate student,” “Control of decision implementation”, lan “Human Resources Staff”.

From the early 1970s until 1985, kira-kira 14300 students graduated from the university.

 


Aja pengin discuss Petrozavodsk State University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Petrozavodsk State University on Map


Photo


Photos: Petrozavodsk State University Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Petrozavodsk State University reviews

Join to discuss of Petrozavodsk State University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.