Medical University Rostov State

Medical University Rostov State. MBBS Study in Russian Federation

Rostov State Details University Medical

Ndhaftar ing Rostov University Medical State

Ringkesan


ing Rostov State University Medical iku paling gedhé dhasar latihan lan riset tengah ing Rusia kidul. liwat 85 tahun iku wis dadi Komplek macem karo 10 departemen, Medical College, Military Training Center lan Clinic dhewe.

Doctors anjog lan majeng negara kita wis kawangun ing basis saka The Rostov State University Medical sekolah utama sing ilmiah, dipimpin déning Tegal urmati of Science, Karyawan SMP, Doctors diajeni, Tegal diajeni Health lan Budaya, uga ilmuwan donya-purwakala.

Dina iki ing Universitas Medical Rostov State operate 92 departemen, sing paling enom saka wong iku Departemen Hukum Medical. Luwih saka nem atus guru saya apa ngenalke inovasi lan formulir interaktif learning. Antarane wong-wong mau ana luwih saka 119 Doctors of Science, profesor lan 350 PhDs. The academicians lan profesor sing digunakake ing Universitas kita saiki terus berkembang tradhisi paling sadurungé sing.

Sistem Tambahan Education dipérang dadi sawetara golongan. Ing Universitas ana sing latihan program kanggo Doctors lan organisasi medical saka sak South Rusia. Saben taun bab 8000 Doctors sing retraining ing Training Fakultas, luwih saka 1000 interns lan residents - Fakultas retraining Professional. Saliyane, Universitas wis Fakultas Preparatory ing Training Warga Negara Asing, amarga Universitas Medical Rostov Negara sekolah medical internasional sing nglatih wakil luwih saka satus bangsa lan ètnis saka kabeh ndonya.

Karya ilmiah diatur lan tumata dening kegiatan ngelmu lan riset lan implementasi menyang departemen lan kursus. The Laboratory Central Riset Ilmiah (CSRL) fungsi èfèktif, ngendi sawetara saka sudhut biokimia, molekul-genetik, morfologi, pasinaon microbiological mbeta metu. We kudu The Scientific lan Research Institute Imunologi lan kita planning kanggo duwe The Scientific lan Research Institute of Urology lan Neurology. Riset ilmiah wis rampung ing 5 directions ngelmu dhasar: masalah medical-biologi; masalah ekologis-hygienic (lingkungan lan kesehatan) saka pangayoman kesehatan umum; karya ilmiah lan pengaturan kanggo Nyegah, diagnosis lan perawatan saka wanita, ibu lan penyakit utama anak kang; karya ilmiah lan pengaturan kanggo Nyegah, diagnosis lan perawatan saka penyakit bedhah; karya ilmiah lan pengaturan kanggo Nyegah, diagnosis lan perawatan saka penyakit internal utama.

ana 3 Komite disertasi kanggo Ph.D. lan nimbali dissertations doktoral.

The Rostov State University Medical develops kerjasama ilmiah internasional karo akeh negara exchanging Staff ngelmu, siswa, guru, Komunitas panjarwa lan Highly qualified lan Agencies ing Konferensi ngelmu internasional lan congresses.

Klinik saka Universitas kita iku lembaga medical multi-kolom, kang wis kesempatan sudhut pasinaon diagnostik modern lan tingkat dhuwur saka Permusyawaratan specialized efektif, care diagnostic lan medical kanggo populasi ing Rostov Region lan wilayah liyane saka Southern Federal District lan Federasi Rusia. Iku uga basa latihan paling gedhé, kang wis kabeh kahanan kanggo proses pendidikan nggunakake formulir majeng lan cara latihan lan prestasi modern ing ilmu medical. Ing Clinic siswa ndarbeni skills perlu lan njaluk kenalan karo peralatan medical paling modern.

ing Clinic saka RSMU kalebu 20 Unit inpatient karo 675 kasur (kalebu 125 kasur care dina), 2 departemen Anesthesiology lan resuscitation, Departemen rawat Permusyawaratan, Departemen Dental, Medical Cketik, Cketik Medical Oftalmologi, 13 medical-diagnostbagean ic, Sang Pusat Teknologi. Dina Staff Clinic kasusun saka353 dokters, kalebu 11 profesor, 28 Doktor Ilmu Kesehatan lan 52 PhDs;luwih saka 30 karyawan universitas sing specialists external utama lan ahli saka Kamentrian saka Health saka Federasi Rusia ing Distrik Federal Kidul, Kamentrian saka Health saka wilayah Rostov lan Dewan Municipal «Manajemen Kesehatan ing Rostov-on-Don».

Ing taun anyar ing karajan lan automation saka akeh departemen diagnosis lan medical saka Universitas kita diijini musataken lan rationally nggunakake Staff, peralatan medical, nambah kualitas karya saben unit struktural lan nggawe teknologi proses medical-diagnostik dadi.

The Rectorship nempatno emphasis tartamtu ing organisasi saka proses pendidikan ing Universitas. Saiki kita ngleksanakake formulir interaktif latihan lan computerize saka proses pendidikan. The profesor paling lan ahli University duwe kesempatan kanggo ngalami mesthi internship ing klinik-klinik medical lan universities Eropah.

Ing jaminan saka prioritas project nasional «Health» Administration saka Universitas aktif ngembangaké lan èfèktif penerapan program modern saka papan pemulihan medical-sosial anak lan cah cilik ing kesehatan praktis. Ing jaminan saka tugas pendidikan saka project nasional prioritas ing lingkup dokter care kesehatan kanggo Rostov Region lan wilayah Kaukasia kabèh sing kasil dilatih ing Universitas kita.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Umum Kedokteran Fakultas RostGMU;
  • Fakultas Dentistry;
  • Fakultas Pediatrics;
  • Fakultas Farmasi;
  • Fakultas Medico-prophylactics;
  • Fakultas Siswa International
  • Fakultas Postgraduate lan Education dadi;
  • Fakultas Angkatan Force Kedokteran;
  • Fakultas Sector Inggris

History


ing 1915, Divisi Kedokteran ing Warsaw University Russian dipindhah kanggo Rostov ing Don lan sing diparingi munggah kanggo dina saiki Rostov State University Medical. Iku wiwitanipun kawangun minangka departemen lan mengko rubah menyang Institute medical ing 1930. Ana bab 295 lulus dokter wonten ing kelas lulus pisanan sekolah mentas kawangun.

Amarga bhinéka ing mahasiswa sing kuliah ing University, penghargaan saka Ordo Friendship dianugerahi ing Universitas ing 1980. Karo murid saka kabeh bagean saka donya dituduhake.

ing 1994, Institut Medical Rostov kang latihan dhasar paling gedhé, riset lan perawatan tengah ing Rusia kidul ganti jeneng Medical University Rostov.


Aja pengin ngrembug Rostov State University Medical ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Rostov State Medical on Map


Photo


Photos: Medical University Rostov State Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews University Medical Rostov State

Join kanggo ngrembug saka Rostov University Medical State.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.