Medical University Siberian State

Medical University Siberian State. Sinau Kedokteran ing Rusia. Mbbs Study in Russia

Siberian State Details University Medical

Ndhaftar ing Siberian University Medical State

Ringkesan


Siberian Medical University State sepur-sepur generasi sabanjure Doctors dening Performing Medical Research kualitas dhuwur lan aturan pendidikan banget.

Madeg ing 1878, Medical University Siberian State iku salah siji saka sekolah medical paling kondhang lan Highly biso dipercoyo ing Rusia Amerga kaliber ndhuwur awak akademisi lan ilmiah, lan dokter experienced ingkang namanipun donya-kesuwur. Antarane lulusan rong présidhèn saka Academy Rusia Ilmu Kedokteran, 25 anggota digandhengake saka Academy Rusia Ilmu Kedokteran, 42 academicians.

Medical University Siberian State’misi s inti kanggo advance care sabar lan kesehatan masyarakat ing Federasi Rusia liwat ajaran, riset lan Clinical keunggulan.

Universitas yakuwi ing Ngapikake kualitas urip lan kesehatan saka populasi liwat inovasi ing pendidikan, riset lan sabar care aturan latihan-kualitas, pendidikan lan riset kesempatan kanggo siswa.

  • luwih saka 5000 siswa
  • mahasiswa saka 47 wilayah Rusia
  • mahasiswa saka 13 negara manca
  • 80% mahasiswa saka kabeh liwat Rusia
  • 12% siswa manca
  • liwat 80% fakultas akademik sing sarjana ngelmu
  • 15% pendidikan juragan-Link sponsor, inc. 30% kanggo sistem kesehatan Tomsk
  • 72 000 mahasiswa Universitas of 120 bangsa ing Tomsk

  1. Medical University Siberian State wis ditingkat ing ndhuwur 3 sekolah medical lan ing ndhuwur 30 luwih pendidikan institusi ndhuwur 30 institusi pendidikan sing luwih dhuwur ing Rusia (2015).
  2. tahunan SSMU menehi pendidikan kanggo liwat 5 000 mahasiswa saka kabeh bagean saka Rusia lan wilayah CIS uga akèh negara manca (Jerman, Haiti, Latvia, Lithuania, Cyprus, Nigeria, Malaysia, India, Mongolia). Universitas bisa boast saka liwat 80% fakultas akademik karo derajat akademisi (375 MDS, DMedSci). Swara 60 000 Doctors lan pharmacists wis lulus saka Universitas liwat taun; liwat 40 000 Specialists wis beencertified.
  3. SSMU menehi mahasiswa karo pendidikan exellent lan jurusan medical bener.

    Siberian State University Medical Nyedhiyani lingkungan pendidikan mergi siswa kasengsem ing careers in kesehatan minangka Doctors utawa ilmuwan Njelajah diselidiki Clinical lan riset.

    Medical University Siberian State iku salah siji saka universities medical sawetara ing Rusia karo rumah sakit universitas dhewe, pusat riset lan Laboratorium, musium anatomi karo koleksi-koleksi, Library paling gedhé Scientific Medical in Siberia lan akeh fasilitas liyane.

  4. SSMU lulusan profesional Highly qualified.

    Kawruh gained sak pasinaon sijine laku menyang ing salah siji saka loro pusat simulasi training terakreditasi Eropah ing Rusia. antarane SSMU lulusan sing Doctors anjog saka klinik-klinik Russian lan manca: luwih saka 700 Doctors, 42 academicians, Menteri Kesehatan ing Federasi Rusia, Wakil Menteri Pendidikan saka Federasi Rusia.

    lulusan Universitas ing dhuwur dikarepake ing saindhenging negara. kita lulusan ing kabeh wilayah saka Rusia, CIS, Jerman, Norway, Israel, Amerika Serikat, Canada, France, Belgium, Korea Kidul, Swedia, Republik Ceko.

  5. sinau ing SSMU menarik lan nyenengake.

    Medical University Siberian State nawakake kathah kesempatan sing pengin enrich mahasiswa urip karo aktivitas beda. Siswa bisa melok rekreasi taun-babak, kalebu bal-balan, tennis, basket, swimming in summer, utawa ski lan olahraga skate ing mangsa.

    A sawetara klub adhedhasar kapentingan-lan organisasi mahasiswa kasedhiya ing Universitas: masyarakat ilmiah mahasiswa, klub volunteer, klub Inggris ngandika, lan akeh liyane.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Doctors Medical (therapy, bedhah, obstetric lan Ginekologi)
  • Bocah cilik
  • Pharmaceutical
  • Kedokteran-Biology (biokimia, biofisika, cybernetics medical)
  • Luwih Education kanggo Nurses
  • Training Advanced lan Development Professional (Education pascasarjana)
  • Manajemen lan ekonomi Health Care
  • Psikologi lan klinis Psychotherapy
  • Social Work

History


  • 1878 -Alexander II diadegaké Tomsk Imperial University minangka Fakultas Kedokteran
  • 1888 Juni, 22 -Outsourcer tanggal opening resmi
  • 1930 -Outsourcer Fakultas Kedokteran saka Tomsk State University iki diowahi / dirombak kanggo Tomsk Medical Institute
  • 1992 -Tomsk Medical Institute ditampa status universitas lan ganti jeneng Siberian University Medical State

Medical University Siberian State iku salah siji saka universities medical anjog ing Rusia. Sajarah sawijining tanggal bali menyang 1878, nalika Kaisar Alexander II didegaké universitas pisanan ing sisih Asian Rusia. Imperial Tomsk University kabuka ing 1888 karo mung siji fakultas - Fakultas Kedokteran.

Founded luwih saka 135 taun ago, universitas iki wiwitané minangka riset lan tengah pendidikan. Liwat taun, Universitas wis dadi salah siji sing paling pendidikan, komplek ngelmu lan medical ing Rusia kanggo latihan lan sertifikat profesional kesehatan ing lapangan surgery, medicine internal, pediatri, patologi, Bidhang, pharmacology, mikrobiologi lan akeh liyane.

SSMU dina kalebu 7 fakultas, Medical lan Pharmaceutical College, Laboratory Riset Central, 8 pusat riset, interdisipliner pengajaran lan panalitèn Laboratorium lan klinik-klinik dhewe, telung Musium awak karo koleksi-koleksi lan perpustakaan medical ngelmu paling gedhé wilayah kang.

Kanggo akèh taun Medical University Siberian State wis antarane limang universities medical anjog ndhuwur ing Rusia miturut Mentri Pendidikan saka Federasi Rusia. Universitas enrolls luwih saka 5000 wong tahunan. Saka taun kanggo taun ana Tambah anteng ing nomer mahasiswa teka kanggo sinau ing Siberian State Medical University saka wilayah liyane saka Rusia, CIS lan saka luar negeri


Aja pengin ngrembug Siberian State University Medical ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Siberian State Medical on Map


Photo


Photos: Medical University Siberian State Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews University Medical Siberian State

Join kanggo ngrembug saka Siberian University Medical State.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.