Medical University Volgograd State

Medical University Volgograd State . Sinau kedhokteran ing Rusia. Kursus Mbbs ing Rusia.

Volgograd State Details University Medical

Ndhaftar ing Volgograd University Medical State

Ringkesan


Universitas Medical Volgograd State iku salah siji saka Sekolah Tinggi paling misuwur lan Highly biso dipercoyo loro ing Rusia lan ing luar negeri. Iku bangga Staff memulang sawijining Highly-qualified, peneliti majeng lan dokter experienced ingkang namanipun donya-misuwur. Iku lagi tumuju dening ilmuwan Rusia penting, Academician saka Academy Russian kanggo Ilmu Kedokteran, Professor Vladimir aku. Petrov.

Milih iki University tegese kesempatan akeh kanggo entuk expertise profesional lan nguber Karir.
Universitas wis akreditasi dening Mentri Rusia kanggo Education kanggo ajaran loro mahasiswa Russian lan jaban rangkah.
Universitas uga kacathet ing Direktori Sekolah Medical luwih dikenali dening Organisasi Kaséhatan Donya. Iku tegese kita lulusan bisa njaluk proyek ing negara sawise maringaken ujian nasional yen perlu.
Saiki Universitas rangking dhuwur banget ing antarane ing sekolah medical saka Federasi Rusia. Akeh ilmuwan saka University sing donya-misuwur Amerga kontribusi gedhe kanggo teori lan laku kang medicine. Universitas wis latihan siswa internasional wiwit 1962. siswa saka 113 negara saka tilas Uni Soviet, Eropah, Asia, Amerika Latin, Afrika wis sinau ing Universitas kita. Swara wektu iki 3000 dokter, Dokter waos lan paediatricians lan pharmacists wis dilatih kanggo negara manca. wiwit 2000 Universitas Medical Volgograd Negara wis entuk kesempatan kanggo mulang siswa manca ing basa Inggris.
About 70 Doctors jaban rangkah sing melu studi pascasarjana wonten ing Universitas saben taun.
Yen sampeyan arep kanggo sinau ing VolSMU, sampeyan bakal nggawe pilihan hak. Kaluwihan saka kaputusan kuwi sing:
  • macem saka sudhut kemungkinan;
  • ing fakultas experienced lan enten;
  • cahya amba Clinical laku;
  • kuliah Fees cukup lan prices hostel akomodasi.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • College of General Kedokteran;
  • College of Dentistry;
  • College of Pediatrics;
  • College of Pharmacy;
  • College of Medical Biokimia;
  • College of Social Work lan Psychology Clinical;
  • Departemen kanggo Siswa International;
  • College kanggo Postgraduate lan Education dadi;
  • Departemen kanggo kursus Foundation.


Aja pengin ngrembug Volgograd State University Medical ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Volgograd State Medical on Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews University Medical Volgograd State

Join kanggo ngrembug saka Volgograd University Medical State.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.