Voronezh State Medical Academy

Voronezh State Medical Academy. Mbbs Study in Russia

Voronezh State Medical Details Academy

Ndhaftar ing Voronezh State Medical Academy

Ringkesan


Negara Lembaga budgetary saka luwih Professional Education «Voronezh State Medical Universitas jenenge sawise N.N. Burdenko »saka Kamentrian saka Health Public saka Federasi Rusia dikenal minangka salah siji saka riset lan memulang anjog pusat negara kang karo total babagan 5,000 siswa. Iku salah siji saka institusi pendidikan sing paling tuwa saka Rusia. Sajarah sawijining baliho 1802 - Tanggal dhasar Derpt University, kang pindhah menyang Voronezh ing 1918. ing 1930, fakultas medical sawijining dadi sawijining institut medical sawijining, kang ngrambah status akademi ing 1994. Universitas wis mbuktekaken worth sawijining institusi akademis nyediakake pendidikan kualitas lan nganakake riset ilmiah majeng ing Kedokteran, Biology, lan Farmasi. Kualitas kinerja sing dibayangke ing ukuran HFS, miturut kang universitas klebu ing ndhuwur sepuluh sekolah medical saka Rusia. Wiwit madegé, iku wis disiapake luwih saka 40 ewu specialists medical, kalebu gedhe-gedhe manca saka 56 negara Eropah, Asia lan Afrika.

The Pendhiri saka Universitas punika RF Government. kakuwasan ing Pendhiri lan kompetensi kagungane Kamentrian saka Health Public saka Federasi Rusia. Universitas wis lisensi terusan kanggo kegiatan pendidikan lan akreditasi negara. Universitas kaleksanane metu sawijining aktivitas ing basis saka Status.

Struktur Universitas saiki presented dening 7 fakultas lan 3 Gambling pendidikan.

 

Luwih saka 800 anggota Staff kalebu 149 Doktor Ilmu Kedokteran, 91 profesor, lan 525 PhD ing Ilmu Kedokteran sing melu ajaran lan karya ilmiah ing 78 departemen saka Universitas.

Kegiatan pendidikan Voronezh University Medical State dijenengi sawise N.N. Burdenko wis conducted ing aturan karo program pendidikan utama dikembangaké dening sekolah ing basis saka standar pendidikan negara kanggo pendidikan profesional luwih lan pendidikan profesional secondary karo gati amarga program disaranake kursus disetujoni dening hubungan pendidikan lan metodologi cocog.

Universitas wis diadopsi saka sistem semester.

Latihan lulus dumadi saka loro orane tumrap sekolah:

– Pre-Clinical (1-2 taun);

clerkships Hospital rampung bebarengan karo sinau dhisiplin-dhisiplin klinis miwiti saka 2nd taun saka sinau;

– Clinical (3-6 taun).

Facilities saka Universitas

Fasilitas ing Universitas ngawula kanggo ketemu karo kabutuhan pendidikan medical lan pharmaceutical. Bangunan utama lan fasilitas sing ing ngisor iki:

– 5 bangunan training
– Clinic dental
– Hospital Clinical Anak
– 29 Camping Clinical
– 5 hostels
– Inggih-dilengkapi komplek laboratorium
– komputer kelas karo akses Internet
– Laboratory Riset Central
– 6 penelitian
– Library karo Simpenan 700 000 item sastra akademisi lan ngelmu
– Sistem catering umum klebu kantin karo 120-jog dining-kamar; ana uga cilik bar kanggo mahasiswa ing kabeh hostels lan Universitas. Kejabi, siswa senior nalika nglakoni latihan ing situs Clinical universitas duwe kesempatan kanggo nggunakake canteens fasilitas kesehatan.

– organisasi care Medical. Sajrone periode wutuh saka sinau, siswa lulus lan Program Pascasarjana sing ngawasi dening Staff medical saka Facility Municipal Healthcare «City rawat Clinic #15 (Clinic Student)»Kanggo kutha Voronezh. Puskesmas ing afiliasi saka Clinic dumunung ing jarak langsung Hostel #3 serves kanggo penak saka siswa.
– Fasilitas olahraga kalebu Komplek olahraga lan fitness karo area total 2838.2 m² (tengah njero ruangan) dilengkapi kolam-kolam, area gymnastic, jus bar, lan kamar pengujian kadar logam screening.

cara Pengajaran

A gedhe macem-macem formulir memulang lan cara sing digunakake. padha:
– formulir tradisional saka piwulang: ceramah, seminar, kelas lan clerkships rumah sakit praktis.
– cara memulang Modern lan Techniques: komputer lan Internet kelas, masalah-Merak, kelas basis video, lunak pendidikan.
– Kursus pilihan.
– Self-kuliah wis diwanti-wanti.

Nekani kelas lan clerkships prentah kanggo kabeh murid.

Clerkships

skills Clinical sing dikembangaké taun placements ing situs Clinical saka rumah sakit afiliasi. Miwiti saka 2nd taun saka sinau, wulangan basis bangsale didhukung karo emphasis ing hubungan sabar-dhokter. The clerkships sing ngawasi dening dokter Highly qualified lan experienced.

Evaluation

Loro-lorone kawruh lan evaluasi skills Clinical teori Techniques kalebu:
– ujian
– Pass / gagal tingkatan tes
– Forum kelompok.

sertifikat final wis rampung liwat ujian final negara, kang menehi Assessment kawruh teori lan skills Clinical.

Aktivitas Extracurricular mahasiswa sing disusun dening organisasi umum lan fokus ing nitahaken saka kahanan nyaman kanggo luang, organisasi, lan poto-jaminan. Pusat Student gagasan sepisanan budaya, Mahasiswa Sports Club, Mahasiswa Society Scientific, Dewan Hostel Students ', tim siswa, kelompok muda sukarela sing dirancang kanggo ketemu tantangan.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Umum Kedokteran, Pediatrics, Dentistry, Pharmacy, lan Kedokteran Nyegah Komunitas panjarwa lan Sepur ing basis saka pendidikan lengkap.

Fakultas Lowongan Healthcare sepur-sepur eksekutif kesehatan qualified bisa luwih irit ing lingkungan sosial lan ekonomi anyar.

Fakultas Ilmu Graduate menehi kesempatan kanggé nglajengaken studi ing program internship miturut utama milih utawa ing Course Karesidenan, kang minangka bagean saka struktur multilevel pendidikan medical luwih saka Federasi Rusia.

The International Institute of Education Medical lan Cooperation sepur-sepur specialists kanggo negara manca.

Institut Nursing Lanjut sepur-sepur specialists ing basis saka pendidikan khusus profesional lan lengkap.

Institut Latihan Lanjut ndhukung kamajuan skills profesional lan medical Staff retraining.


Aja pengin ngrembug Voronezh State Medical Academy ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Voronezh State Academy Medical on Map


Photo


Photos: Voronezh State Medical Academy Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Voronezh State Medical Academy

Join kanggo ngrembug saka Voronezh State Medical Academy.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.