Gachon University

Gachon University Korea South

Gachon University Details

  • Negara : Korea Kidul
  • City : Seongnam
  • acronym : GU
  • Founded : 1939
  • siswa (kira-kira.) : 21000
  • Aja lali kanggo discuss Gachon University
Enroll at Gachon University

Ringkesan


A universitas punika ngarep, Panggonan ngendi embun mahasiswa kang wis nurtured karo kawruh lan kawicaksanan. Nalika sukses universitas gumantung ing kualitas lan mangsa prestasi siswa sawijining, sukses kuwi ora dijamin.
Universitas kudu nggawe lingkungan sing paling apik kanggo pendidikan, endi potensial saka siswa bisa Blossom.
Senajan Gachon University tindak liwat sawetara kaping angel ing sasi, kita wis ngalahake karo sesanti anyar kanggo ndandani universitas dadi pusat institusi adiluhung.
Kita padha universitas Korean pisanan mbukak College of BioNano Teknologi, kang dadi cilik teladan kanggo departemen.
Nalika aku iki sijine ing daya ngatur Universitas, Aku janji “Gachon University bakal dadi salah siji saka 'Top 10 Universities pribadi’ ing negara ing sawetara taun.”Ora mung aku ngadeg prasetya iki, Aku bakal njupuk iku luwih, lan priksa manawa universitas dadi siji institusi sing paling bergengsi ing donya.
Mugi sing kabeh sing ngunjungi homepage iki bakal ngenali karo sesanti Gachon University kanggo wutah lan sukses ing abad ke-21.
Sanajan wis mung wis 20 taun wiwit madegé, Gachon University bakal muncul minangka universitas internasional kesuwur ing mangsa banget cedhak.

Presiden Lee Gil Ya

Gachon University digawé minangka asil saka panggabungan loro universities 4 taun, kang mengkono penggabungan kuwi ing Korea. Iku disaranake sesanti kanggo mangsa supaya kanggo netepake Outlook mangsa sekolah, lan nggabungake kekuatan kabeh anggota saka University lan kanthi mangkono maximizes efek sinergi penggabungan ing.

Adhedhasar sesanti ana sekolah–“Ngembangaken talents global karo karakter”–paradigma anyar wis disaranake ngrampungake gol saka sekolah anyar–“Dadi salah siji ndhuwur 10 universities elit global dening 2020”–lan madegaken plans tartamtu kanggo University.

Gachon University digawé minangka asil saka panggabungan loro universities 4 taun, kang mengkono penggabungan kuwi ing Korea. Iku disaranake sesanti kanggo mangsa supaya kanggo netepake Outlook mangsa sekolah, lan nggabungake kekuatan kabeh anggota saka University lan kanthi mangkono maximizes efek sinergi penggabungan ing.

Adhedhasar sesanti ana sekolah–“Ngembangaken talents global karo karakter”–paradigma anyar wis disaranake ngrampungake gol saka sekolah anyar–“Dadi salah siji ndhuwur 10 universities elit global dening 2020”–lan madegaken plans tartamtu kanggo University.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • College of Kamanungsan
  • Dept. of Korean Language & Sastra
  • Dept. of Chinese Language & Sastra
  • Dept. of English Language & Sastra
  • Dept. of German Language & Sastra
  • Dept. of French Language & Sastra
  • Dept. of Japanese Language & Sastra
  • College of Business & Ekonomi
  • Dept. Administrasi Bisnis
  • Dept. of Accounting & Taxation
  • Dept. of Economics
  • Dept. of International Trade & Commerce
  • Dept. of Tourism Management
  • Dept. of Healthcare Management
  • Dept. of Applied Statistics
  • Dept. of Mass Communication
  • Dept. of Global Business Administration Track
  • College of Law
  • Dept. of Law
  • Dept. of Public Administration
  • College of Engineering
  • Dept. of Urban Planning
  • Dept. of Landscape Architecture
  • Dept. of Architecture
  • Dept. of Architectural Engineering
  • Dept. of Interior Architecture
  • Dept. of Electrical Engineering
  • Dept. of Fire & Disaster Protection Engineering
  • Dept. of Chemical & Teknik biologi
  • Dept. of Environmental & Energy Engineering
  • Dept. of Food Science & Bioteknologi
  • Dept. of Building Equipment & System Engineering
  • Dept. of Mechanical & Automotive Engineering
  • Dept. of Civil & Environment Engineering
  • Dept.of Industrial Engineering
  • College of BioNano Technology
  • Bio-medical Major
  • Nano Systems Major
  • Dept. of Life Sciences
  • College of Science Natural
  • Dept. of Mathematics & informasi
  • Dept. of Physics
  • Dept. of Chemistry
  • Dept. of Life Sciences
  • College of Information Technology
  • Dept. of Software Design & Manajemen
  • Dept. of Computer Engineering
  • Dept. of Interactive Media
  • Dept. of Electronic Engineering
  • Dept. of Information & Telecommunication Engineering
  • Dept. of Energy & Teknologi informasi
  • College of Oriental Medicine
  • Oriental Medicine
  • College of Arts & desain
  • Dept. of Fine Arts
  • Dept. of Sculpture
  • Dept. of Fiber Art
  • Dept. of Visual Design
  • Dept. of Industrial Design
  • School of Music
  • Dept. of Voice
  • Dept. of String & Wood Instruments
  • Dept. of Piano
  • Dept. of Composition
  • College of Ecology Human
  • Dept. of Clothing
  • Dept. of Child & Social Studies
  • Dept. of Food & Nutrition
  • Dept. of Sports & Pasinaon Leisure
  • Dept. of Taekwondo Studies
  • Dept. of Early Childhood Education
  • Dept. of Acting Art
  • College of Global General Education
  • College of Global General Education
  • College of Nursing
  • Divisi Nursing
  • College of Medical Science
  • Dept. of Dental Hygiene
  • Dept. of Emergency Medical Technology
  • Dept. of Radiology
  • Dept. of Physical Therapy
  • Dept. of Medical Engineering
  • Dept. of Health Administration


Aja pengin discuss Gachon University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Gachon University on Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Gachon University reviews

Join to discuss of Gachon University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.