Universitas Handong Global

Handong Global University Korea South

Handong Details University Global

Ndhaftar ing Handong Global University

Ringkesan


Handong University Global wis nulis sejarah anyar wiwit madegé puluh taun kepungkur. kita sesanti kanggo nuduhake katresnan menyang kita tanggi lan kanggo ngganti donya dening Ngoptimalake talents loro siswa lan profesor '.

HGU wis unik nyumbang kanggo kamajuan pendidikan seng durung lulus dening kreatif nggunakake sumber global manungsa kanggo pendidikan sakabehe sing develops loro karakter lan kawruh.

Saliyane, HGU wis teken manungsa waé karo kurikulum pendidikan inovatif sing maju requirement abad 21 kang saka learning lan kemampuan ngatasi masalah ing jaman globalized.

Kompetensi wis dikuwati ora karo gaya pendidikan kawruh-layang utawa memulang dening lampah rote nanging karo pendidikan praktis sing nuntun siswa mecahaken masalah-masalah.

HGU mbantu siswa mbangun kompetensi sing liwat Kursus basis project lan miara talents imbang sing duwé peran wigati ing donya. Aku ngluwihi sukur warmest kanggo sampeyan kanggo kapentingan lan support kanggo HGU.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Global Kepemimpinan Sekolah,
  • Sekolah Studies International, Basa, Kasusastran lan,
  • Sekolah Tinggi Manajemen lan Ekonomi,
  • Sekolah Hukum,
  • School of Arts Komunikasi lan Ilmu,
  • Sekolah Counseling Psychology lan Kesejahteraan Sosial,
  • Sekolah Teknik System Lingkungan keruangan,
  • Sekolah Paragraf manunggal Design,
  • School of Life Ilmu,
  • Sekolah Tinggi Ilmu Komputer lan Electronic Engineering,
  • Sekolah Teknik lan Control Engineering,
  • Global Edison Academy
  • Sekolah Creative manunggal Education

History


Universitas iki diadegaké ing Desember 1994. pendiri, Song Tae-Hun, ana wong kang duwe perusahaan medium-ukuran, lan tanah nyumbang lan dana kanggo netepake universitas Kristen. Panjenenganipun ngundang Dr. Kim Young-Gil dadi presiden pisanan. Dr. Kim ana pimpinan Kristen, lan wis biyen makarya minangka panaliten ilmuwan ing NASA lan uga minangka profesor ing Korea Advanced Institute of Science lan Teknologi (KAIST).

Universitas ngadhepi manéka tantangan ing awal. Perusahaan ngedegaken kang bangkrut nalika Presiden Kim recruiting ing profesor pisanan lan siswa. Universitas uga ketemu musuh lokal saka warga Pohang sing samesthine universitas ngawula utamané residents Pohang. Nalika iku dikenal dadi universitas kang dadi universitas Kristen, recruiting mahasiswa saka kabeh liwat Korea, akeh residents Pohang gantos panyiapan saka universitas. Iki nyebabaké tuntutan hukum, lan ing salah siji saka cocog iki, Presiden Kim dipuntudhuh saka Duwe digunakake tunjangan pamaréntah kanggo tujuan kang wis durung resmi disarujuki. Panjenenganipun dipunbebasaken lan dibebaske sawise mbuwang 56 dina ing pakunjaran.

Amarga butuh duit, universitas ngadhepi akeh krisis bangkrut. Presiden Kim lan wakil Présidhèn dibukak gréja, lan ketemu Kristen loro ing Korea lan luar negeri kanggo nyuwun sumbangan. Pastur saka Onnuri Church (Seoul) dadi ketua Papan Handong University, kang mbantu kanggo netepake sesambetan dawa antarane loro institusi. Presiden Kim piyambak nyumbang pituwas severance saka KAIST. Akeh profesor makarya tanpa biaya kanggo sawetara sasi. Mandhiri dening Mentri Pendidikan minangka reformative ing pendidikan, Handong menang proyèk pendidikan pamaréntah, lan universitas bisa musna kanggo operate.[

Karo kursus komputer lan Kursus Inggris, universitas dadi misuwur mendhet saka perusahaan gedhe. ing 2007, Handong University gabungan Universitas Twinning lan Networking (UNITWIN) program, inisiatif saka UNESCO. universitas iki milih minangka "Advanced College Education (ACE)"Institusi dening Mentri Korea Pendidikan ing 2010 lan 2011. Bab iki uga dipilih dadi salah siji saka 10 Unai hub universities in 2010.

ing 2014, Dr. Jang Soon-Heung dipunresmikaken minangka 2 presiden Handong Global University. Sawise Presiden Jang wiwit kantor, piyambakipun announced dislametaké utami anyar universitas, bakal dipigura minangka "Ten Projects World-Ganti,"


Aja pengin ngrembug Handong Global University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Handong University Global ing Map


Photo


Photos: Universitas Handong Global Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Handong University Global

Join kanggo ngrembug saka Handong Global University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.