KAIST

KAIST University Korea South

rincian Kast

  • Negara : Korea Kidul
  • City : Daejeon
  • acronym : KAIST
  • Founded : 1971
  • siswa (kira-kira.) : 11000
  • Aja lali kanggo ngrembug KAIST
Ndhaftar ing KAIST

Ringkesan


mulya Tamu, Ketua Myung Oh; Trustees Gil-Saeng Chung lan Sam-Soo Pyo; Mantan Presiden Soon-Dal Choi lan Chang-Sun Hong; mantan anggota Majelis Nasional, Pak. Yong-Kyung Lee; Ketua Dae-Im Kang saka Association saka Kepala S&T Organizations lan présidhèn anggota sawijining – Presiden Young-Myung Kang saka Korea Institute of Nonproliferation lan Control Nuclear, Presiden Young-Joon Kim of Langkawi Institute of Science lan Teknologi; lan Ms. Soo-Young Lee, Ketua saka KAIST Development Foundation, sing ora ngéman energi ing digunakake kanggo KAIST kajawi Pak. Eung-Sun Lee, Wakil Ketua Yayasan, Wakil Presiden Hang-Ku Chung saka KAIST School Supporting Association, Presiden Kwi-Roh Lee saka National Nano Pengolahan Center, Presiden Doo-Chul Kim saka Korea Institute of Sciences Lanjut, Professor Jang-Hyuk Kwon, principal of Korea Science Academy, fakultas bentenaken lan Staff, kelas 2017, bali mahasiswa, Lulusan, tuwane, sederek lan kanca-kanca, lan pamungkas bojoku Myoung A (sandi) Kang, Aku paling Sincerely matur nuwun kanggo kang kene kanggo awal KAIST kepresidenan 15.

Kanggo kula kanggo ngadeg kene dina iki unik migunani lan ndadekke munggah akeh kenangan saka sasi. Persis sèket taun ago, Januari 1963, Aku ana ing latihan minangka enlistee anyar kelas 111th (111 wong) saka Angkatan Udhara ing Korea ing kene Yuseong. Aku ngginakaken rong sasi ana kanggo latihan militèr dhasar, lan 9 sasi kanggo technical training komunikasi layanan peralatan elektronik. Sasi Januari ana nemen kadhemen karo suhu -20 derajat Celsius - iku supaya kadhemen ing kasunyatan sing bay Incheon iki beku. Ing November aku iki banjur ditransfer menyang basa Angkatan Udhara ing Kangneung, Kangwon-Do. Aku kelingan sing kaya aku iki nunggu ing Suwon kanggo pesawat kanggo Kangneung, Aku krungu kabar sedih sing Presiden John F. Kennedy iki dijupuk pati ing Dallas, Texas, kang cukup gawe kaget.

ing 2002, Aku ana Profesor tamu saka KAIST lan mangsa panas aku ing penggalihipun dhumateng saka nonton tim bal-balan Korea National teka saka konco kanggo overtake tim Italia kuat 2:1. Kanggo dina iki, Aku elinga vividly sing loro gol serem damel dening tim Korean, lan pangertèn saka nasional bangga lan optimisme.

dina iki, Aku bali menyang Yuseong kanggo ngawula minangka presiden KAIST anyar. Iku linuhung, nanging tugas kanggo nindakake ing iku saka nasional lan tantangan ing akeh cara.

KAIST iki diadegaké ing 1971 karo sawijining gol founding, minangka nyatakake ing artikel konstitusi KAIST 1, pisanan, kanggo ngajari lan pawitan ndhuwur-pesawat ilmuwan mangsa dilengkapi teori dhasar kaku lan kemampuan kanggo aplikasi praktis; kapindho, kanggo nindakake loro long-term lan short-term dhasar lan Applied riset sing ngijini advancements teknologi strategis bangsa; lan katelu, kanggo nyedhiyani collaborations riset karo blumbang warna institusi riset lan industri

Ing banner kuwi KAIST wis mimpin wutah ing industri ilmu lan teknologi ing Korea kanggo sasi 40 taun wiwit panyiapan lan, wis dadi universitas riset khusu global dikenali, thanks kanggo fakultas pinunjul lan Staff kebon riset banget lan pendidikan pemimpin mangsa kita. Deep syukur uga amarga rumiyin kawula, Dr. Nam Pyo Suh lan mantan présidhèn lan anggota tim sing administratif, sing wis kerjo kajawi.

dina iki, akeh lulusan KAIST sing nggawe kontribusi sing gedhé minangka profesor bentenaken ing pendidikan sing luwih dhuwur lan perintis peneliti ing ilmu lan engineering kothak.

Mung minggu kepungkur, bojoku lan aku padha diundang kanggo alumni reception KAIST ing International Circuits Solid-State Conference (ISSCC) ing San Francisco, kang dirawuhi dening akeh alumni KAIST, siswa saiki lan profesor sing, lan tamu. Aku sinau sing taun iki sepisan maneh, KAIST presented paling makalah ing ISSCC endi garis standar acceptance cukup dhuwur. Iki mung salah siji pratondo luwih saka carane KAIST iki sik njongko Heights anyar. Fakultas lan siswa KAIST wis diterbitake akeh makalah ing macem-macem jurnal global dipunhurmati kayata Nature lan Ilmu.

KAIST kudu terus ndhuwur lan ngluwihi iki hasil dhisikan, lan KAIST kudu engine kuat kanggo kamajuan ekonomi lan industri Korea. Minangka bangsa kakurangan blumbang jero sumber daya alam, Korea kudu golek cara inovatif kanggo saingan global kanggo mesthekake kemakmuran lan uga-kang wong. KAIST kudu nindakake sawijining paling apik kanggo mimpin bangsa menyang ing laladan ilmu lan teknologi karo semangat lan tanggung jawab.

Ing dina teka, KAIST kudu tuwuh dadi wit woh amba ing lapangan riset lan pendidikan, dipercaya lan dihormati ora mung ing Korea, nanging ing saindhenging donya. Miwiti saka Semenanjung Korea, menehi werna kudu jengkal ngluwihi wates nasional, nyebrang liwat limang segara kanggo akeh bawana tarik ing pesawat sugih lan warna gagasan-kelas donya lan inovasi kanggo gawé woh - lulusan uga-disiapake sing bakal di ajeni pemimpin lan kontributor kanggo masyarakat.

A pendidikan global-disambungake penting ing umur iki nambah perdagangan aktif dening internet majeng, aviation supersonic, lan kapal supersize. lulusan KAIST kudu rego minangka innovators karo kawruh ing-ambane, kreatifitas, kemampuan kanggo guyub kuwat lan komunikasi sing cetha karo fluency ing basa. Lan ngendi padha lunga, padha bisa terus nyebar Etika sing, angka, skills lan kawruh, lan saka kita kabeh bisa nonton minangka wit KAIST Blossom donya.

Ing goal pokok saka ilmu, teknologi manajemen dumunung ing kaanane masyarakat kita. Lan iki uga-kang kudu aman ing universitas minangka omahé learning, wilayah tetanggan, bangsa lan donya.

Ing upaya kanggo ngamanake iki uga-kang ing masyarakat, KAIST wis nandhang loro akeh ngawulo wutah menehi apik banget. We kudu ease pain liwat dateng lan wawasan kanggo siji liyane, lan gabung ing manunggal kanggo njupuk langkah menyang sesuk padhang saka KAIST. Aku humbly ngupaya bantuan Panjenengan, lan sumpah kanggo sijine kasebut gaweyan sakabehe minangka pimpinan abdi.

Sampeyan bisa uga ngerti saka kang judhulé "The Mission". Ing film iki, ing mercenary lan abdi sudagar diputer dening Robert De Niro gerakane ing saka urip masalah kanggo tindakake imam Yesuit asor lan miwiti urip anew. Ing siji pemandangan, De Niro lan Imam sing climbing munggah grojogan Cliff tajem. Nalika padha rampung mundak paling angel, mbeta karo wong sing mbukak abot banget barang sing tapa kanggo dosa-dosané, padha disambut dening klompok saka India native, sing Cut mati bagasi lan dropped liwat Cliff. Nalika iku ora njagong gampang karo De Niro wis ilang item pisan rego, beban iki diangkat saka everyone, lan urip terus maju.

Kanggo mbukak bab anyar, KAIST kudu nandur wani kuwi. Tinimbang alesan lan ngluputake wong kanggo nduwé kepungkur, KAIST kudu bebarengan fokus ing sawijining mangsa lan apa sawijining sakabehe kanggo nindakake tugas penting ahead. Lan kita kudu tulung tinulung dipedhot saka nangkep kita iku sing bakal nggawe kita lelampahan lan misi kita murky lan mesthi angel. Bojoku lan aku kene kanggo bisa karo sampeyan kanggo mbangun KAIST marga saka bangsa ibu kita.

Ing pungkasan pimpinan spiritual Mahatma Gandhi dielingake marang pitung dosa amba. Antarane wong-wong mau ing paling cocog kanggo KAIST sing 'ilmu tanpa kalbu,'' Kawruh tanpa karakter,'' Politik tanpa asas,'Lan' agama tanpa kurban. 'We kudu usaha kanggo ningkataké ilmu, kawruh, lan karakter karo karep langit, prinsip uncompromising lan kurban gelem.

KAIST, supaya dadi pimpinan lan kontribusi kanggo ilmu, teknologi lan pangembangan indhustri, kudu nindakake uga ing limang wilayah iki - saben nandheske nggunakake limang aksara ing jeneng institusi kita.

sepisanan, "K" iku kanggo nggawe kawruh. anggota fakultas lan siswa bakal sukan menyang riset pionir nggawe kawruh lan teknologi anyar. KAIST bakal kolaborasi karo pusat riset pinunjul ing njero ing Park Industrial Daedeok lan panggonan liyane, lan internasional karo wong donya kalebu sing ing Silicon Valley. -Barang nggawe kawruh biasane fasilitas-kelas donya lan lingkungan prewangan. Kita bakal nggawe kita paling apik kanggo ningkataké support aktif lan engagement saka pamaréntah lan organisasi kang anjog.

aula kuliah lan profesor 'Laboratorium yaiku sumur tumitah kawruh anyar. Ing program riset mahasiswa-centered lan fakultas-mimpin, motivasi hard- siswa apa, loro lulusan lan lulus, bisa nemen entuk manfaat saka kesempatan warna lan unik. Nanging, ora kabeh peneliti produktif mahasiswa A sakcara. Aku elinga paneliti pinunjul ing Universitas California, Berkeley nalika aku ana mahasiswa lulusan. Kanggo wong riset ana Paramount, lan ngginakaken dina lan bengi ing nyobi ngleksanakke laboratorium. Dheweke isih bakal ing bench kang liwat tengah wengi, malah yen ujian iki supaya diwenehi morning sabanjuré. Iya ora kabeh Minangka, nanging ing tumitah kawruh, ana liya ana. Sasampunipun lulus kang wiwit nggumunake donya liwat akeh breakthroughs riset. KAIST kudu Value lan ndhukung talents kuwi, digunakake iku mundhut nasional.

riset Interdisipliner bakal kasurung Exploration saka wilayah untraveled ngendi akeh mutiara bisa ketemu. Ing universitas riset, departemen akademisi individu ngirim pusat keunggulan. Sampeyan bisa dibandhingake karo bal sampurna utawa werni. Nanging, yen papan kawruh KAIST iku bakal kapenuhan lingkungan mung, banjur 48% saka kabeh papan bakal tetep unfilled, kang papan kanggo njelajah kanggo earthshaking riset.

riset Interdisipliner telpon kanggo anggota fakultas saka departemen akademisi beda rapet kolaborasi dening bejat tembok lan ngatasi inconveniences. Ukir ing bale ngleboke saka Bell Labs, Murray Hill, New Jersey ajaran Alexander Graham Bell kang nyuwun kanggo ngunjungi wilayah unexplored kanggo golek anyar.

KAIST perlu terus ningkataké lan peneliti support kanggo melu ing program riset interdisipliner ing Gambling kayata KAIST Institute lan wong-wong bebendhu lan semangat.

sareh, "A" iku kanggo kamajuan kabeh mimpin. on Januari 30, Nara-ho kasil dibukak kanggo ngubengi globe supaya ngumpulake lan ngirim informasi sing bakal entuk manfaat kabeh wong ing saindhenging donya. Lan kaya Nara-ho, KAIST kudu miwiti dhewe kanggo papan kang dhuwur luwih kanggo nggawe donya kita panggonan sing luwih apik.

Kanggo dadi Institut global anjog, KAIST kudu nindakake sawijining paling apik kanggo ngamanake ndhukung perlu loro morally lan dhuwit. Saben anggota KAIST kudu duwe bebendhu unshakable sing kabeh iku bisa rampung luwih, sing inovatif cara bisa ketemu lan sing iku bisa nambah. Sifat apik kudu dibangun lan praktek unceasingly. KAIST uga bakal golek cara kanggo nambah efficiency Sedaya.

KAIST kudu golek cara kanggo ngiyataken collaborations karo Institute for Science Basic lan akeh pusat riset ing Industrial Park Daedeok. Sampeyan uga dikenal sing sukses Silicon Valley wis hinged ing riset lan pendidikan saka universities tetanggan kayata Stanford, Berkeley, lan Negara San Jose. Dean Frederick Terman saka Stanford University diwanti-wanti lan mbantu William Hewlett lan David Packard kanggo nggawe Hewlett-Packard Company.

Cithak biru mangsa KAIST perlu Remade ing rembugan karo kabeh konstituen lan Dewan Pengawas. Co-kepemilikan saka cithak biru kuwi bisa ajéni, bablas lan temen maujud karo partisipasi kebak kabeh.

Pangeran, "Aku" stands for Integrity. Integritas KAIST bakal mesthekake imbangan terusan apik antarane teori lan laku, kebebasan lan asas, kejujuran lan guyub, lan nilai lan tumindak. Integritas kudu rego lan praktek ing kabeh publikasi riset, Manajemen financial, lan hubungan manungsa.

Sawetara taun kepungkur aku sekolah ing konferensi internasional ing Kos Island, Yunani. Sajrone trip iki aku sinau liyane babagan pet integritas liwat crita legendaris. Miturut crita, pemahat bayar kanggo gawé dhadha kanggo mèngeti pahlawan kinasih. Nanging iki njupuk dawa banget lan wong ing pangisian daya saka project dibukak pematung lan ditakokake apa prodhuk ora bisa dikirim langsung. Kanggo wong kuwe rampung, nanging pematung ing ngandika needed wektu kanggo rampung bunder. Ing frustasi manca takon sing Care kanggo ndeleng bunder. Jawaban Pemahat kang ana, "Allah Kula, sinawang sumerep bunder."

Aku pracaya karo wong utawa organisasi karo integritas bisa keno lan ngadeg ing test wektu. Integritas ngirim dadi kabecikan KAIST.

Fourthly, "S" iku kanggo sokongan. Pendidikan lan riset ing KAIST wekasanipun kudu ngupaya bebener sustainable. tema Research piyambak kudu sustainable lan ora kebacut mimpin dening gol short-term. Program EEWS ono masalah global tombol ing Energy, lingkungan, Banyu lan Sustainability. Kanthi sukses riset lan pangembangan sokongan-mimpin, KAIST bakal munggah dadi pemimpin global ndhuwur-Echelon ing ilmu lan teknologi. riset Sustainability-mimpin bakal Bloom ing akeh dukungan lan support. Asring kasil riset sing diukur indeks panggilan, nanging ingkang wigati punika kualitas njamin dening bebendhu lan dateng siji dhewe.

Aku bisa njlimet ing titik iki nganggo tembungé conto Dr. Claude Shannon sing nindakake panaliten ing AT&T Bell Labs lan banjur dadi profesor ing MIT. Panerbitan sacekapipun nanging saben publikasi iki Permata a. Kanggo dina iki, téori informasi kang wis wiyar Applied. We kudu ndhukung KAIST kanggo nggawe akeh panganggo sustainable saka kaliber padha.

Fifthly, "T" kanggo Trust. KAIST kudu institusi kang dipercaya dening pemerintah, wong, lan tuwane siswa. Trust wis dianggep minangka terkenal minangka awis hard.

Budaya saka dateng bisa digawe liwat pangerten lan ngrawat siji kahanan liyane kang. Trust njupuk ROOT permanen ing kampus minangka bagéan saka budaya KAIST nalika fakultas, Staff lan siswa, kabeh anggota masyarakat KAIST, listen lan ngerti akeh gagasan bedo lan pikirane wong terus lan nuduhake prestasi saben liyane lan Sugeng tulus kanggo siji liyane. Salajengipun, nalika kita ngaturake dhéwé apa bagean kita dhewe ing usaha tenanan nasional lan sosial ing ilmu lan teknologi karo bangga lan raos tanggung jawab, iku bakal ngranggeh lan ngiyataken dateng bangsa lan masyarakat, sarta masyarakat global, terus kanggo KAIST. Ing ukuran ageng, kita uga kudu institusi dipercaya sought sawise dening akeh profesor lan mahasiswa luar negeri. Kanthi dateng kuwi diadegaké, KAIST lulusan lan wong Korea bisa nemokake luwih lan ageng kesempatan global.

kanggo ngringkes, KAIST arep pinunjul ing tampilan tumitah kawruh, advancement dinamis, integritas, sokongan lan dateng.

KAIST wis ngrambah sawijining panggonan minangka universitas global dikenali liwat support sageda lestantun pamadhepipun rakyat Korea. Aku ngerti sing hauling KAIST kanggo nggabungake rangking saka universitas anjog donya-gegadhangan dening masyarakat liwat owah-owahan dadi lan inovasi punika cara mung kanggo bali katresnan lan dhukungan saka bangsa, kang banget ing misi aku iki disebut marang kanggo njupuk ing kaya aku dipunresmikaken menyang KAIST kepresidenan.

tamu diajeni, kulawarga lan kanca-kanca, Aku seneng ngomong ing mung siji liyane item rada penting sadurunge aku Babak munggah wicara sandi.

Last, nanging ora paling, Aku seneng congratulate kelas saka 2017 kanggo prestasi. Sampeyan menang kompetisi galak teka KAIST, lan sampeyan wis persevered liwat tantangan kaku kanggo nggayuh titik iki. Senajan sampeyan wis agonized sadurunge nggawe kaputusan kanggo ndhaftar kene, sampeyan wis milih wisely. Kabeh anggota saka kulawarga KAIST bakal apa sing paling apik kanggo njamin sukses mangsa sing mindhah ngluwihi tembok iki. lawang tansah digunakake mbukak kanggo sampeyan kanggo ngunjungi, lan aku bakal tansah sambutan lan Value pitakonan Panjenengan, pengamatan lan saran.

pitik nerangake pendidikan lan panuntun dhumateng ing umum, please njamin sing KAIST profesor lan support anggota Staff kene kanggo siswa lan kanggo pendidikan sing paling apik.

kelas 2017, bisa sukses ing KAIST lan ngluwihi dadi sembrani kanggo narik kawigaten siswa SMA liyane bakat kanggo pendidikan ilmu lan engineering. KAIST profesor model peran lan bisa dadi mentors dawa urip-lan pelatih.

wong, sanajan sawise luwih saka 40 taun wiwit lulusan saka Berkeley, bojoku lan aku pindhah ngunjungi guru kawula ing Berkeley, Professors Leon Chua lan Ernest Kuh, kanggo seneng mangan bareng lan duwe obrolan intim ing akeh aspèk kauripan. Cukup sasi iki, padha seneng krungu saka peresmian minangka Presiden KAIST lan marang paling wishes kanggo peran anyar ing KAIST.

tamu kinurmatan Dear, Aku matur nuwun kanggo kang kene dina kanggo menehi tandha ing awal bab iki ing KAIST. Aku Sincerely pracaya lan takon sing support bakal terus majeng KAIST lan entuk manfaat kabeh kita, bangsa kita, lan donya.

Presiden KAIST

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


College of Science Natural

  • Departemen Fisika
  • Departemen Ilmu Mathematical
  • Departemen Kimia
  • Graduate School of Nanoscience & Teknologi

College of Science Life & Bioengineering

  • Departemen Ilmu Biologi
  • Jurusan Ilmu Kesehatan lan Teknik

College of Engineering

  • Sekolah Teknik, Aerospace lan Sistem Engineering
    • Jurusan Teknik Teknik
    • Departemen Teknik Aerospace
    • Graduate School of Ocean Systems Engineering
  • Sekolah Teknik Listrik
  • Sekolah Computing
    • Graduate School of Web Ilmu lan Teknologi
    • Graduate School of Security Informasi
  • Departemen Sipil & Teknik Lingkungan
  • Departemen Bio & Engineering Brain
  • Departemen Design Industrial
  • Jurusan Teknik Industrial lan Sistem
  • Departemen Kimia lan Teknik biomolekuler
  • Departemen Bahan Ilmu lan Teknik
  • Departemen Nuclear lan Quantum Engineering
  • Departemen lan Teknik, Komunikasi
  • The Cho Chun Shik Graduate School for Green Transportasi
  • Departemen Knowledge Service Engineering
  • Graduate School of EEWS (Energy, lingkungan, Water, lan Sustainability)

College of Arts Liberal lan Ilmu manunggal

  • Departemen Kamanungsan lan Ilmu Sosial
  • Graduate School of Technology Budaya
  • Departemen Bisnis lan Teknologi Management
  • Graduate School of Strategy Future
  • Graduate School of Science lan Teknologi Privasi

College of Business

  • College of Business
  • Graduate School of Management
  • Graduate School of Finance
  • Graduate School of Information & Manajemen Media
  • Graduate School of Growth Green

History


Institut iki diadegaké ing 1971 minangka Korea Advanced Institute of Science (Kais) dening utangan US $ 6 yuta (US $ 34 yuta 2014) saka Amerika Agensi Inggris kanggo Development International (USAID) lan didhukung dening Presiden Park Chung-Hee[ rencana akademisi Institut iki utamané dirancang dening Frederick E. Terman, presiden Stanford University, lan Chung Geum-mo, profesor ing Lembaga Politeknik Brooklyn. loro fungsi utama institut kasebut padha olahraga ilmuwan majeng lan engineers lan berkembang struktur pendidikan sarjana wonten ing negara. pasinaon Research ngawiti 1973 lan undergraduates sinau kanggo derajat sarjana dening 1984.

ing 1981 pamaréntah kagabung ing Advanced Institute Korean of Science lan Korea Institute of Science lan Teknologi (KIST) kanggo mbentuk Korea Advanced Institute of Science lan Teknologi, utawa KAIST. Amarga bedo filosofi riset, KIST lan KAIST pamisah ing 1989. Ing KAIST taun padha lan Korea Institute of Technology (KIT) digabungake lan dipindhah saka Seoul menyang Daedeok Science Town inDaejeon. Sendratari punika Presiden Suh marang inauguration ing Juli 2006 ana lay metu Plan Development KAIST. The 'KAIST Development Lima-taun Plan' dirampungaké ing Februari 5, 2007 dening Komite Steering KAIST. Gol saka KAIST Nyetel dening Suh padha dadi salah siji sing paling ilmu lan teknologi universities ing donya, lan dadi salah siji saka ndhuwur-10 universities dening 2011. ing Januari 2008, universitas dropped jeneng lengkap, Korea Advanced Institute of Science lan Teknologi, lan diganti jeneng resmi kanggo mung KAIST.


Aja pengin ngrembug KAIST ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


KAIST ing Map


Photo


Photos: KAIST Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Kast Raviaws

Join kanggo ngrembug saka KAIST.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.