Yeungnam University

Yeungnam University Korea South

Yeungnam Details University

Ndhaftar ing Yeungnam University

Ringkesan


The Yeungnam University karo Roh saka wong Korea.

“Waca, punika tanah lawas saka Dinasti Silla endi semangat bangsa urip.”
Kaya kasebut ing anthem universitas kita, Yeungnam University minangka panggonan urip wis permeated
dening roh sregep Korea.

Wiwit madegé ing 1947, Yeungnam University wis nyumbang nemen kanggo industrialization ing,
democratization lan kamajuan Korea ngasilaken luwih saka 190,000 Lulusan banget adhedhasar
ing filsafat pendidikan saka 'bangunan bangsa karo pendidikan’ lan 'reviving bangsa'.
Ing basis saka pengalaman jembar kita lan kemampuan nambah liwat pungkasan 60 taun,
kita ajeg diunggahake nggawe mangsa luwih kanggo ketemu pangarepan ing saben generasi anyar.

A Universitas kanggo bangsa, Universitas Yeungnam kanggo donya

nganti saiki, Yeungnam University wis diputer peran pivotal ing ingkang sumber daya manungsa ing Korea.
Kita bakal nggawe iki 'University kanggo bangsa’ a 'University kanggo donya’ dening digunakake bebarengan karo kowé saiki
lan menyang mangsa.
“roh Wise lan enom, tenogo kuwat lan enom, dadi kreator
Sajarah anyar kanggo bangsa lan kabeh manungsa. Ah, Yeungnam Universitas akeh karo motherland dheweke.
Ah, Wellspring kaadilan lan mercusuar saka learning.”

Kita wong wis dawa lali misi paling penting kita lan sumber identitas kita. Yeungnam University wiwit ngelingake kita bangsa saka roh pendiri mantan Presiden Korea, Pak. Chung-Hee Park, 'Nggawe Sajarah anyar lan revive bangsa adhedhasar roh patriotik'.

saiki, kita bakal muter peran utama kanggo nggawe Nilai lan kawruh kanggo dhéwé, masyarakat kita, bangsa kita lan donya kita dening pangling misi iki lan identitas Yeungnam University.

The Yeungnam University karo basa kuwat lan kepinteran inti internal

Universitas bakal musataken dhewe ing bangunan kepinteran inti internal tinimbang njaba kaendahan lan retorika. Yeungnam bakal ngrembaka minangka universitas swasta adiluhung karo panggonan bédané akademisi dikenali déning masyarakat regional lan donya. Kanggo entuk iki, Yeungnam University bakal ngiyataken maneh madegé. Kita bakal nggawe universitas ngendi profesor usaha kanggo keunggulan ing pendidikan lan riset, siswa nindakake kanggo keunggulan ing pasinaon lan ing pasar proyek lan Staff universitas aja kanggo keunggulan ing panentu layanan administratif.

A masyarakat University obah bebarengan, “Go YU, Go Bareng”

kanggo Excel, Universitas bakal fokus ing apa harder lan liyane gentur. Kita ora bisa mabur tanpa mlaku ing lengkap kacepetan. We ngerti uga sing sesanti lan daya saka jaran mabur (Chunma) ing us.

A Universitas nggawe impen, berjangka lan rasa seneng

Learning lan seeking bebener nyumbang kanggo asil dandan saka wong, masyarakat, bangsa lan, wekasanipun, dunya. Yeungnam University bakal terus kanggo Foster iki nilai tumindak minangka panggonan kanggo nggawe impen kita, mangsa kita lan rasa seneng kita ing donya.

matur nuwun.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • College of Arts Liberal
  • College of Sciences
  • College of Engineering
  • College of Law
  • College of Ilmu Politik lan Administrasi Public
  • College of Business lan Ekonomi
  • School of Business
  • College of Medicine
  • College of Pharmacy
  • College Urip lan Ilmu Terapan
  • College of Ecology Human & Kinesiology
  • College of Education
  • College of Design & Art
  • College of Music
  • Petang Program
  • College of Studies Basic
  • Sekolah Arsitektur
  • Sekolah Studies International

History


Yeungnam Universitas iki diadegaké ing 1967 liwat panggabungan Daegu College lan Chunggu College kang padha didegaké ing 1947 lan 1950 mungguh. Pak. Lee, Dong Nyoung diresmikake dadi Ketua pisanan Dewan. Ing taun kang padha Yeungnam University disetujoni minangka miwiti karo 6 Colleges dening Mentri Pendidikan: College of Arts Liberal, College of Engineering, College of Law lan Ilmu Politik, College of Commerce lan Economics, College of Pharmacy, lan Petang Program, karo 35 departemen lulus lan 12 departemen lulusan. ing 1968 Januari 1, Dr. Shin, Ki nyedhot diresmikake dadi Presiden University lan ing 1969 wis miwiti pambangunan Kampus utama ing Gyeongsan.

Ing taun 1970-an awal, ing Graduate School of Management lan Lulusan Departemen Language Korean lan Sastra, Hukum, lan Ekonomi padha mantep bubar kantor Administrasi Utama, College of Arts Liberal, College of Law & Ilmu Politik lan College of Commerce lan Economics padha pindhah saka ing kampus Daegu. Sak pertengahan 1970-an 21-crita utama bangunan kantor perpustakaan-cum-fakultas lan bangunan administrasi utama uga tuntas. Sajrone taun 1980-an, rumah sakit Yeungnam University, Language Institute Foreign lan Universitas Museum dibukak.

ing 1996, Yeungnam University disetujui minangka banget University ing Annisa lan Sekolah Pascasarjana, lan uga minangka “Universitas Best” ing bidang usaha lan Trade International, dening Komite Education Universitas Korea. ing 1997, Yeungnam University dipunpilih minangka “Program pemerintah-Sponsored Pendidikan Ilmu” ing wilayah pendidikan ilmu lan laboratorium dhasar lan kapilih minangka universitas supervising kanggo model technopark Project. Nang taun Yeungnam University dipunpilih minangka Universitas ing Machinery lapangan Ngawasi lan minangka Nekani lapangan University ing Informasi Teknologi kanggo program saka rearing universities lokal ing Korea Project Brain uga universitas iki dipilih dening Mentri Ilmu minangka Center Informasi Research kanggo Textiles lan Ilmu Apparel.

Ing taun 2000, Yeungnam Universitas mantep departemen lulusan saka Design Architectural, Komunikasi multimedia, Bio-teknologi lan lulusan departemen Sino-Korean lan Tekstil Engineering in degree Doctor kang. ing 2001 Universitas diganti School ofCommerce lan Economics ing Sekolah Keuangan lan Bisnis karo School of Finance lan Ekonomi lan Sekolah InternationalEconomics lan Bisnis. ing 2003 ing Graduate School of Pharmacy Clinical disetujoni, miwiti karo departemen lulusan saka ClinicalPharmacy. Panyiapan saka Graduate School of Science Olahraga disetujoni, miwiti karo departemen lulusan saka Science Olahraga.

Saben taun akèh mahasiswa International nggabungake ing Yeungnam University kanggo Master utawa Ph.D sing. jurusan lan nerusake ing karya riset sing. Akèh mahasiswa saka China, Uzbekistan, Indonesia, Bangladesh, India, Nepal, Bulgaria, Mesir, Malaysia, Pakistan, Mongolia, Vietnam,Poland, Japan, Peru, Senegal lan negara liyane.

Yeungnam University saiki wis persetujuan akademisi karo macem-macem Universities saindhenging donya kaya, Universitas Montana, Old Dominion University, Universitas Michigan, State University of New York ing Albany, Iowa State University of Amerika Serikat, Universitas Alberta Kanada, Universitas Upper Alsace (wiwit 1999), Novosibirsk State University, Novosibirsk State Technical University of Russia, Universitas Fukui lan Shinshū University Jepang lan saperangan Universities liyane Uzbekistan lan China kaya Nanjing University, Nankai Universityand lingnan University, Hong Kong.

ing 2010 Yeungnam University dipilih siji saka ndhuwur 10 Universities International Asian kanggo owah-owahan serem ing pendidikan global saka millennium anyar dening report news wartawan Asian.


Aja pengin ngrembug Yeungnam University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Yeungnam University ing Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Yeungnam University

Join kanggo ngrembug saka Yeungnam University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.