Ajman Universitas Sains dan Teknologi

Ajman Universitas Sains dan Teknologi

Ajman University of Science and Technology Details

Enroll at Ajman University of Science and Technology

Ringkesan


Ajman Universitas Sains dan Teknologi didegaké ing 1988 minangka Ajman University College of Science lan Teknologi (AUCST) lan salajengipun gantos nama dados Ajman Universitas Sains dan Teknologi (Aust).

The Ajman Universitas Sains dan Teknologi wis loro kampus siji ing Ajman lan liyane ing Fujairah , kampus utama dumunung ing Universitas Street ing distrik Jarf saka Ajman, ing jarak cedhak karo Hospital Khalifa, Teluk Medical College, Departemen Kebangsaan Ajman, lan Departemen Lintas Ajman. ing 215,000 kothak meter (2.3 yuta kothak kaki) kampus nduwèni fasilitas-fasilitas olahraga (bal-balan, basket, trek lan lapangan, swimming), gymnasium, Bookshop, unit kesehatan, restoran, lan masjid. taun akademik sawijining standar dipérang dadi tiba (August) lan spring (Januari) semester; iku uga wis siji semester panas (Juni).

Ajman Universitas Sains dan Teknologi nawakake Uploaded saka sudhut program seng durung lulus lan lulusan sing menuhi kabetahan siswa lan juragan ing hubungan kanggo ekonomi basis kawruh liwat kombinasi kawruh teori lan praktis skills. Ajman Universitas Sains dan Teknologi wis setya prodhuksi lulusan global competitive sing dilengkapi karo pangertèn paling profesionalisme lan tanggung jawab sosial dening ajeg nambahi kualitas fungsi sawijining inti: memulang, riset, training, expertise lan laku, kabeh duwe ing lingkungan inovatif.

Aust bakal nambah ngadeg minangka salah siji saka institusi lengkap anjog pendidikan sing luwih dhuwur ing wilayah Teluk dadi kontributor aktif kanggo kemajuan lan perkembangan saka masyarakat UAE.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • College of Engineering
  • College of Information Technology
  • College of University Requirements and Academic Counseling
  • College of Dentistry
  • College of Information, Mass Communication and Humanities
  • College of Pharmacy and Health Sciences
  • College of Business Administration
  • College of Education & Basic Sciences
  • College of Law


Aja pengin discuss Ajman University of Science and Technology ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Ajman University of Science and Technology on Map


Photo


Photos: Ajman Universitas Sains dan Teknologi Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Ajman University of Science and Technology reviews

Join to discuss of Ajman University of Science and Technology.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.