Amity University Dubai

Amity University Dubai. Study ing UAE.

Amity University Details Dubai

Ndhaftar ing Amity University Dubai

Ringkesan


Madeg luwih saka rong puluh taun kepungkur, Group Education Amity iku klompok pendidikan anjog dina, aturan pendidikan benchmarked global tengen pra-sekolah kanggo Ph.D. tingkat. kanthi 125,000 siswa donya, jaringan ngembangaken cepet Amity kang institusi benchmarked global sampun ngasilaken ing kampus tengen Dubai, London, Singapore, New York, California, Mauritius, China lan Romania karo plans luwih saka kang nggawé kampus in 25 negara. fokus Amity ing inovasi path-bejat ing ilmu & teknologi, a benchmarked global infrastruktur lan ngrekam nawakake proyek wis langsung ngasilaken ing Gambling Amity berkembang antarane paling sought sawise tujuan pendidikan.

Amity University Dubai Campus tekad nurture talent liwat pendidikan donya kelas lan neliti ing babagan penelitian line karo sesanti UAE kanggo masa depan.

Adhedhasar metu saka International City Academic Dubai, Amity University Dubai Campus rubs pundak karo institut anjog lan universities nyebar tengen Amerika Utara, UK, Eropah, lan Asia antara liya. kampus iki dilisensi dening Knowledge lan Development Human Authority, Government of Dubai nawakake 34 Ing program gelar Graduate lan Post Graduate ing wilayah pinggiran nglereni ing baris karo agenda nasional Pemerintah.

Kanggo siswa kanugrahan, Gambling Amity Dubai 125 Beasiswa. Pembangunan uga- pribadine dibunderaké karo employability siap fokus ing Amity University Dubai Campus.

Dr. Atul Chauhan
Kanselir, Amity University

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • INSURANCE & BANKING
  • Entrepreneurship
  • WISATA Administrasi
  • MANAGEMENT HOTEL
  • COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING
  • TEKNIK SIPIL
  • Electronics & TELEKOMUNIKASI
  • Teknik Aerospace
  • SCIENCE nuklir & TEKNOLOGI
  • nanoTechnology
  • INTERIOR DESIGN
  • Jurnalisme lan Komunikasi Massa


Aja pengin ngrembug Amity University Dubai ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Amity University Dubai ing Map


Photo


Photos: Amity University Dubai Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Amity University Dubai

Join kanggo ngrembug saka Amity University Dubai.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.