Inggris Universitas ing Dubai

Inggris Universitas ing Dubai

The British University in Dubai Details

Enroll at The British University in Dubai

Ringkesan


ing Universitas British in Dubai (BUiD) iki diadegaké ing 2004, lan Timur Tengah wilayah kang pisanan, riset adhedhasar, universitas pascasarjana. Universitas wis kekancan karo Universitas Edinburgh, Universitas Manchester, Universitas Glasgow, lan Cardiff University.

Kabeh program BUiD Master duwe akreditasi nduweni hak saka UAE Ministry of Education luwih lan Penelitian Ilmiah.

BUiD dumunung ing Dubai International City Academic, Dubai.

Inggris Universitas ing Dubai (BUiD) iki diadegaké ing 2003 SK Bowling kang saka District, minangka wilayah kang pisanan, riset basis, universitas pascasarjana. BUiD offers a unique not-for-profit brand of higher education with high standards for study and research designed to contribute to the technological innovation and socio-economic development of the Arab world and beyond.

BUiD iki diadegaké kanggo nggampangake akses ing Timur Tengah menyang Inggris-gaya pendidikan kelas donya, latihan lan riset. At BUiD’s first anniversary celebrations His Excellency, Richard Makepeace, banjur British Ambassador menyang UAE komentar sing BUiD ana siji saka pembangunan paling macem ing hubungan UAE-UK kita wus kanggo akèh taun. Sawise dasawarsa, kasenengan lan prasetya wis bablas!

Makarya ing hubungané karo anjog universities UK BUiD nawakake pendidikan nglereni-pinggiran lan riset ing disiplin tombol. BUiD aspires to the highest, diakoni sacara internasional standar Inggris minangka dibayangke ing sawijining karya karo Universitas Edinburgh, Cardiff, Glasgow, lan Manchester.

All BUiD Masters and Doctorate programmes have accreditation from the UAE Ministry of Higher Education and Scientific Research, as validated by its Commission for Academic Accreditation

BUiD is proudly located in Dubai International Academic City, minangka anggota saka masyarakat Education Zone Free Dubai kang.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Masters Programmes:

  • Master in Business Administration (MBA)
  • MSc Informatics (Knowledge and Data Management)
  • MSc Information Technology Management
  • MSc Project Management
  • Master of Education : (Special and Inclusive Education, Pengajaran Inggris Language, Management Leadership and Policy, Information and Communication Technology)
  • MSc Sustainable Design of Built Environment : (Architectural Design, Desain Interior, Smart Buildings, Urban Design)
  • MSc in Finance
  • MSc/Diploma Human Resource Management
  • MSc Systems Engineering
  • MSc Construction Law and Dispute Resolution
  • MSc Intelligent Buildings Design and Automation
  • MSc Construction Management (CM)
  • MSc Engineering Management
  • MSc Structural Engineering

PhD Programmes:

  • Doctorate/PhD in Education
  • PhD in Project Management
  • PhD in Architecture and Sustainable Built Environment
  • PhD in Computer Science
  • PhD in Business Management


Aja pengin discuss The British University in Dubai ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


The British University in Dubai on Map


Photo


Photos: Inggris Universitas ing Dubai Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

The British University in Dubai reviews

Join to discuss of The British University in Dubai.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.