Canadian Universitas Dubai

Canadian Universitas Dubai

Canadian Universitas Details Dubai

Ndhaftar ing Kanada Universitas Dubai

Ringkesan


Canadian University Dubai, didegaké ing 2006, dumunung ing jantung Dubai. Saben program akademik kita adhedhasar Kurikulum Kanada lan prinsip pendidikan. Iki menehi mahasiswa kesempatan pendidikan Canadian nalika respecting budaya lan nilai-nilai saka Uni Emirat Arab. kanthi luwih saka 100 bangsa beda sing nelpon ngarep Universitas kita, kita siswa sing bangunan kreteg antarane kabudhayan lan bawana.

Kita goal kanggo mindhah saben mahasiswa nerusake minangka murit kekal uga-dibunderaké lan warga global apik. Kanggo entuk iki, emphasis diseleh ora mung ing prestasi akademik, nanging uga ing keterlibatan Extracurricular. mahasiswa urip sregep kita menehi soko kanggo everybody, saka olahraga kanggo konser, lan macem-macem lelungan internasional ing antarane. Murid-murid sing uga melu akeh macem-macem kegiatan sosial, kalebu penggalangan dana masyarakat, bangunan tim, lan acara jaringan.

10 alasan kanggo milih Canadian University Dubai

Ana akeh alasan kanggo milih Canadian University Dubai kanggo program sarjananipun utawa lulusan Panjenengan, nanging supaya kita ngomong apa mranata kita loro saka pati cetho kita:

1. kurikulum basis Canadian

We offer pendidikan adhedhasar kurikulum Canadian, sahingga kita kualitas internasional dikenali lan kapercayan.

2. Pilihan kanggo lulusan ing Kanada

Minangka Warta pendhidhikan dhuwur Canadian, sampeyan bisa miwiti jurusan ing CUD banjur ngrampungake pasinaon lan lulusan saka siji institusi partner kita ing Kanada.

3. UAE Akreditasi

Kabeh program kita sing akreditasi dening Mentri UAE Pendidikan: Affairs luwih Education.

4. fakultas International

fakultas internasional kita Highly qualified lan Inspirational ing lapangan sing, nggawa gaya ajaran inovatif lan filosofi saka tengen globe.

5. Graduate employability

Karo pendidikan adhedhasar prinsip Canadian kasil learning diwènèhaké, lulusan CUD Highly employable ing pasar proyek internasional.

6. learning Flexible

We offer jadwal program fleksibel - sore lan akhir minggu kelas kasedhiya kanggo loro program seng durung lulus lan lulusan.

7. lokasi bisnis-distrik

We kudu lokasi downtown trep ing jantung distrik bisnis Dubai kang, karo negara saka akademisi seni lan fasilitas rekreasi.

8. pendekatan Student-centered

CUD inggih punika sawijining universitas mahasiswa-centered, ngendi kita Value sukses mahasiswa ndhuwur kabeh liya.

9. kesempatan Research

Centre Research kita menehi mahasiswa karo kesempatan kanggo melu ing nglereni riset pinggiran internasional lan ing UAE.

10. Komunitas mahasiswa multikultural

We kudu lingkungan learning saestu multikultural, karo mahasiswa saka liwat 100 bangsa.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Sekolah Arsitektur lan Interior Design

Sekolah Arsitektur lan Interior Design nawakake loro program Sarjana; Sarjana Ilmu Desain Interior, lan Sarjana Arsitektur. Loro-lorone derajat ing School iki njupuk kira-kira 4-5 taun, lan rong taun pisanan sinau sing padha ing sekolah, saéngga pelajar keluwesan ganti antarane program dene padha milih sadurunge wiwitan saka taun katelu.

Sekolah Administrasi Bisnis

The School of Business Administration nawakake limang program, papat kang papat program taun, kategorinipun ing B.Sc. Administrasi Bisnis, karo specialists bedo; Marketing, Manajemen Human Resource, Accounting lan Finance lan E-Business. Jurusan associate Marketing uga kasedhiya minangka program 2 taun.

Sekolah Teknik, Applied Science lan Teknologi

The School of Engineering, Applied Science lan Teknologi nawakake loro derajat spesialis; Sarjana Ilmu in Engineering Telekomunikasi, lan Sarjana Komputer Jaringan Teknologi.

Sekolah Lingkungan lan Kesehatan Ilmu

Sekolah Lingkungan lan Kesehatan Ilmu nawakake loro derajat utama sing olahraga individu dadi giat banget lan saged malah sadurunge Master sing, derajat wis ana sing; Sarjana Sains Manajemen Kesehatan Lingkungan lan sarjana saka Science in Management Health Organization.

Sekolah Komunikasi lan Media Pasinaon

Sekolah Komunikasi lan Media Pasinaon nawakake pasinaon ing tigang bidhang beda, Jurnalisme, Public relations lan Advertising, kanggo saiki Nanging, telung derajat, loro kang padha ing isi nanging salah siji sing ngrambah ing Inggris utawa Arab. The Bachelor of Arts ing jurusan Komunikasi kasedhiya ing Inggris utawa basa Arab lan bakal bisa tambah ing mangsa cedhak. Ing jurusan katelu Sarjana Seni ing basa Inggris lan Translation.

Sekolah Pasinaon Graduate

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master ing Management Teknologi lan Governance (MITGOV)


Aja pengin ngrembug Canadian Universitas Dubai ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Canadian Universitas Dubai ing Map


Photo


Photos: Canadian Universitas Dubai Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Canadian Universitas reviews Dubai

Join kanggo ngrembug saka Canadian Universitas Dubai.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.