City University College of Ajman

City University College of Ajman. Study in United Arab Emirates

City University College of Ajman Details

Enroll at City University College of Ajman

Ringkesan


City University College of Ajman (CUCA) iku lembaga mentas diadegaké pendidikan sing luwih dhuwur, ing pambiyantu eee Kang Sheikh Humaid Bin Rashid Al Nuaimi, Anggota Dewan Supreme lan Bowling Ajman, lan Ketua Papan Kang eee Sheikh Rashid Bin Humaid Al Nuaimi. CUCA menehi lingkungan learning kualitas sing fosters riset lan pribadi wutah. CUCA nggunakake sawetara saka sudhut aktivitas kanggo pembangunan akademik lan profesional.

program Academic ing CUCA

Memulang dening fakultas internasional Highly qualified karo doktor (PhD) derajat
Ngarang ketemu UAE lan syarat Employment internasional Adhedhasar model sistem pendidikan USA
Conducted ing esuk, sore lan akhir minggu kelas

Fitur liyane saka CUCA

Béda lokasi ing jantung institusi Ajman Co-pendidikan karo mahasiswa saka bangsa beda
layanan transportasi kasedhiya
Maksud dibangun Campus karo perpustakaan, uga-dilengkapi Lab komputer, bartender, gymnasium, kamar pandonga lanang lan wadon, lan papan sinau akeh.

 

City University College of upoyo Ajman dadi pusat learning kang ditrapake model sistem pendidikan ing Amérika dipunéwahi pas syarat lokal lan nawakake Spesialisasi needed kanggo pasar proyek ing loro ing Uni Emirat Arab lan wilayah. Sawijining siswa demographically macem bakal bisa kanggo cultivate kapribaden, nambah skills poto-learning, lan nguber learning urip-ing loro lulus lan tingkat lulusan. kawicaksanan iki pungkasanipun bakal ngaktifake CUCA dadi Universitas nasional lan internasional bentenaken.

Misi City University College of Ajman (CUCA) iku kanggo kurban terjangkau, -Kualitas, program pendidikan-mimpin pasar sing menehi siswa sawijining kesempatan kanggo Excel lan nggayuh gol akademisi individu. CUCA menehi mahasiswa karo sing ngalangi, pendidikan uga-dibunderaké karo pengaruh multi-budaya lan multi-nasional ing kothak Administrasi Bisnis, Hukum, Humas lan Advertising, lan Education. Saliyane, College nggawe lingkungan sing kondusif kanggo learning, dipun promosiaken engagement masyarakat, lan nyengkuyung budaya saka riset.

  • Kabeh program sing akreditasi dening Komisi Akreditasi Academic saka Mentri Pendidikan Tinggi lan Penelitian Ilmiah
  • Adhedhasar U.S. model sistem pendidikan
  • lokasi gedhe…tengen ing jantung Ajman
  • Ngarang ketemu UAE lan syarat Employment internasional
  • morning, sore, lan kelas akhir minggu
  • kuliah Fees Competitive karo pilihan pembayaran fleksibel
  • lingkungan learning Co-pendidikan karo mahasiswa saka bangsa beda
  • fasilitas transportasi lan hostel kasedhiya

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Lowongan Accounting
  • Marketing
  • Manajemen Human Resource
  • Management Information System
  • Law in Arabic
  • Human Resource Management in Arabic
  • Hospitality and Tourism Management
  • Public Relations and Advertising in Arabic


Aja pengin discuss City University College of Ajman ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


City University College of Ajman on Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

City University College of Ajman reviews

Join to discuss of City University College of Ajman.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.