Dubai Pharmacy College

Dubai Pharmacy College

Dubai Pharmacy College Details

Enroll at Dubai Pharmacy College

Ringkesan


Aku wong niru kepuasan kiat kanggo ngawula pendidikan farmasi ing negara iki liwat panyiapan saka Dubai Pharmacy College – anjog kanggo karir migunani layanan kanggo manungsa..

The College aims at preparing girls as Pharmacists and making them aware of their rights and duties stipulated on moral issues based on Islamic ethics and values. I am sure that most parents will be attracted towards such a specialized institution to educate their daughters.

Swara wektu rong puluh tahun, Dubai Pharmacy College mbuktekaken dadi sumbering nilai dhuwur lan prinsip lan panggonan specialized darmabakti learning lan laku.

I wish the students of Dubai Pharmacy College all success.

Naik Saeed Bin Ahmed Al Lootah
Pendhiri & Ketua
Board of Trustees

Dpc wis setya kanggo nyedhiyani pendidikan farmasi terakreditasi ing tingkat seng durung lulus lan lulusan mahasiswa wadon adhedhasar angka Islam, kamajuan kawruh pharmaceutical liwat riset lan layanan masyarakat supaya ngawula Profesi farmasi, masyarakat ilmiah lan umum.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Undergraduate Pharmacy
  • Clinical Pharmacy
  • Pharmaceutical Products development


Aja pengin discuss Dubai Pharmacy College ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Dubai Pharmacy College on Map


Photo


Photos: Dubai Pharmacy College Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Dubai Pharmacy College reviews

Join to discuss of Dubai Pharmacy College.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.