Medical University Teluk

Medical University Teluk. medicine Study in United Arab Emirates. Kursus MBBS ing UAE.

Gulf Medical University Details

Enroll at Gulf Medical University

Ringkesan


Teluk University Medical IMF karo Keputusan ditanggepi dening Menteri Pendidikan Tinggi & Penelitian ilmiah, Kang pukulun Sheikh Nahyan bin Mubarak Al Nahyan ing 10th Juli 2008 nalika Teluk Medical College, Ajman iki resmi disarujuki minangka Medical University Teluk. Universitas wis dhisikane asor minangka Teluk Medical College, Ajman diadegaké karo Keputusan No. 1, tanggal 28 Januari, ditanggepi dening eee kang Sheikh Humaid Bin Rashid Al-Nuaimi, ing Bowling Ajman lan Anggota Dewan Supreme, U.A.E ing taun 1998 dadi ana felt sing perlu kanggo College medical ing Uni Emirat Arab.

Teluk Medical College Ajman wiwit karo program M.B.B.S lan ing gelar program Fisioterapi iki ditambahaké ing Oktober 2000. Dina Mentri Pendidikan Tinggi & Penelitian Ilmiah wis dikenali Medical University Teluk minangka pusat keunggulan lan wis dileksanakake ing Universitas Foray menyang program anyar ing Pharm D, DMD, Program Master ing Patologi Klinik, Toksiologi lan Kesehatan Publik.

Fokus ing University Medical teluk iki ing telung wilayah inti Pendidikan Medical, Healthcare lan Research. Universitas bakal usaha kanggo berkembang telung wilayah iki inti minangka spotlights keunggulan medical ing taun teka.

Punika institusi medical pisanan ing wilayah, kang nawakake ngaku kanggo loro lanang lan wadon kabeh bangsa. Universitas wis sarana lan prasarana, kang ing par karo sawetara institusi medical mantep ing donya. Loro saka program akademik, Teluk University Medical ing ngarep Terus Education Medical lan Terus Program Development Professional. Universitas wis ngatur Konferensi International lan Regional uga diakoni lan Symposia. Universitas uga nerbitaké majalah Health seprapat – GMC Health Journal, minangka bagéan saka sawijining prasetya jurnalisme medical informatif.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Masters Programmes offered by GMU are:

  • Masters in Clinical Pathology (MS CP)
  • Masters in Toxicology (MS Tox)
  • Masters in Public Health (MPH)
  • Masters in Human Reproductive Biology (MS HRB); the first of its kind in the UAE.
  • Masters in Physical Therapy (Mpt)
  • Diploma in Toxicology (Dip Tox)

Graduate Programmes offered by GMU are:

  • Mbbs
  • BBMS
  • DMD
  • Pharm D
  • BPT
  • BHSMLS
  • BHSMIS
  • BHSAST
  • BHSNS

History


Medical University Teluk (GMU) is located in the emirate of Ajman, on the western coast of the UAE. GMU was originally founded in 1998 as Gulf Medical College (GMC) by the Thumbay Group, and offered certified courses in Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery (Mbbs) and Bachelor of Physiotherapy. The college was opened under Decree Number 1, issued on 28 Januari 1998, by His Highness Sheikh Humaid Bin Rashid Al-Nuaimi, the ruler of Ajman and Member of the Supreme Council, UAE.

The institution became a University in the year 2008 following a Decree by Sheikh Nahyan Bin Mubarak Al Nahyan, Minister of Higher Education and Scientific Research, Uni Emirat Arab.

dina iki, the focus of Gulf Medical University has extended into three core areas: Education Medical, Healthcare lan Research.


Aja pengin discuss Gulf Medical University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Gulf Medical University on Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Gulf Medical University reviews

Join to discuss of Gulf Medical University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.