Lang University

Lang University. Luwih Education in Dubai

Jumeira University Details

  • Negara : Uni Emirat Arab
  • City : Dubai
  • acronym : Mesthi
  • Founded : 2012
  • siswa (kira-kira.) : 4000
  • Aja lali kanggo discuss Jumeira University
Enroll at Jumeira University

Ringkesan


Lang University iku sawijining terakreditasi, pribadi institusi pendidikan sing luwih dhuwur sing nyiapake siswa Careers profesional ing Business, Education, Ilmu Kesehatan lan Islam lan Arab Pasinaon.

We are setya nyediakake lingkungan learning majeng lan prewangan sing kenal talent lan nurture usulan.

We nyedhiyani nglereni fasilitas pinggiran teknologi karo opsi kanggo sinau ing Inggris lan Arab lan nyedhiyani memulang lan rekreasi fasilitas kapisah kanggo loro mahasiswa lanang lan wadon.

Welcome to lelampahan pendidikan macem karo Kedah University.

Ing Lang University kita tindakake pendekatan sakabehe kanggo pendidikan supaya berkembang siswa kita menyang individu dilengkapi kanggo Excel kabeh mlaku gesang lan nuduhaké informasi saka pikiran visionary saka Uni Emirat Arab.

Liwat akademisi keunggulan, jero bab kanggo angka, tradhisi lan agama, uga pengabdian kanggo learning, kita Yahoo kanggo inspirasi sampeyan nepaki potensi akademik lan pribadi kanggo kebekan.

We njupuk bangga ing budaya lan tradhisi kita. kapercayan lan nilai kita sudhut watu saka pendekatan kita lingkungan pendidikan modern ngisinake nilai Islam lan tradhisi lokal.

Kanggo siswa ing Lang University, kita janji pengalaman learning asli. We njaluk sampeyan mikir bab mangsa, njelajah opsi lan dadi wong sing arep: tanggung jawab, contributors sukses lan terkenal kanggo masyarakat.

Gabung kita numpak kapal ing lelampahan learning, panemon lan aspiration.

Pak. abdulla AIMuhairi
Presiden

situs resmi: http://ju.ac.ae/

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • College of Business Administration
  • College of Education
  • College Ilmu Kesehatan
  • College of Islamic & Arabic Studies


Aja pengin discuss Jumeira University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Jumeira University on Map


Photo


Photos: Lang University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Jumeira University reviews

Join to discuss of Jumeira University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.