Petroleum Institute

Petroleum Institute

Petroleum Details Institute

Ndhaftar ing Petroleum Institute

Ringkesan


ing Petroleum Institute (Pi) iku sawijining universitas engineering dumunung ing Sas Al Nakhl, Abu Dhabi, Uni Emirat Arab, nawakake macem-macem derajat engineering lan didanai dening konsorsium saka perusahaan lenga nasional lan internasional. Ing goal saka institusi kanggo nyedhiyani lenga lokal lan industri gas karo engineers.

Pi iki diadegaké ing 2000 dening Decree Emiri ing arah eee Kang Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, panguwaos Abu Dhabi lan presiden Uni Emirat Arab. Punika dibiayai lan diatur dening konsorsium saka lima perusahaan lenga utama: ADNOC, Royal Dutch Shell, BP, Total S.A., lan Japan Oil Development Company, tambahan wholly diduweni saka INPEX. Universitas iki partnered karo universitas iki nduwé: Colorado School of Mines (CSM), Johannes Kepler Universitas Linz, Universitas Maryland, Universitas Minnesota, ing Universitas Texas ing Austin, Universitas Rice lan China University of Petroleum.

Pi ngakoni siswa pisanan ing tiba saka 2001. At present, liwat 800 lanang mahasiswa lulus lan 100 wadon siswa sing sinau ing salah siji saka limang disiplin engineering ngisor: Teknik Mesin, Teknik Tambang lan Mineral, Teknik Listrik, Teknik Kimia, Petroleum Geosciences,ilmu polimer lan ilmu material.

Petroleum Institute uga nawakake program tingkat lulusan.

Universitas Institute Petroleum lan Research Center (Pi) iki diadegaké ing Abu Dhabi, ibukutha Emirat Arab ing 2001 karo goal saka dadi institusi-kelas donya ing loro pendidikan engineering lan riset industri energi. Pi saiki wis luwih saka 2000 lulus lan lulusan mahasiswa, liwat 200 faculty, lan wis cepet dadi wulangan anjog lan institusi riset ing wilayah Wétan Tengah. sponsor ing Pi lan afiliasi kalebu Abu Dhabi National Company Oil (ADNOC) lan papat perusahaan lenga internasional utama sing kalebu BP, Japan Oil Development Company, Shell lan Total. kampus wis Laboratorium instruksional modern lan fasilitas kelas, lan bakal rauh tuan rumah pusat riset utama, Pusat Riset Pi (PIRC) dijadwal kanggo mbukak ing 2016.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Program Bridge Academic
  • College of Arts lan Ilmu
  • Teknik Kimia
  • Teknik Listrik
  • Teknik Mesin
  • Teknik Tambang lan Mineral
  • Petroleum Geosciences

History


  • 2000, Pi didegaké dekrit Emiri ing arah H.H. Sheikh Khalifa bin Zayed Al-Nahyan
  • 2001, ngakoni kelas kapisan 139 siswa lulus lanang
  • 2005, kelompok pisanan lanang mahasiswa lulus
  • 2006, ngakoni kelas kapisan 104 siswa lulus wadon
  • 2007, program gelar master Miwiti 46 siswa lanang lan wadon
  • 2009, akreditasi lengkap kanggo program seng durung lulus dening Komisi Akreditasi Academic (CAA)
  • 2010, Processing Gas lan Materials Science Research Center (GRC) dibukak
  • 2012, kelompok pisanan wadon siswa lulus
  • 2012, USA adhedhasar Board Akreditasi kanggo Engineering lan Tèknologi (Abet) program diwenehake akreditasi limang engineering lan Applied èlmu
  • 2014, Re-Licensure saka Institut dening CAA ing


Aja pengin ngrembug The Petroleum Institute ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Petroleum Institute on Map


Photo


Photos: Petroleum Institute Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Review Petroleum Institute

Join kanggo ngrembug of Petroleum Institute.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.