Universitas Sharjah

Universitas Sharjah

Universitas Details Sharjah

  • Negara : Uni Emirat Arab
  • City : Sharjah
  • acronym : UOS
  • Founded : 1997
  • siswa (kira-kira.) : 11000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Sharjah
Ndhaftar ing Universitas Sharjah

Ringkesan


Universitas Sharjah iki diadegaké karo Yahoo lan sesanti kanggo kontribusi marang kuwalitas sambungan dening kesuwur univèrsitas ing saindhenging donya. Program pendidikan lan riset padha kurban kathah dadi lengkap lan multi-dhisiplin…

Universitas Sharjah iku lembaga akademis lengkap karo gaya learning khusu lan sesanti global. Iku pelopor ing akademik, penelitian ilmiah lan seni ing UAE lan wilayah GCC. Kabeh program sing akreditasi dening Mentri UAE luwih Education lan Penelitian Ilmiah.

Universitas Sharjah dikenali minangka makhluk ing antarane paling biso dipercoyo lan lengkap universitiesin Timur Tengah. Punika dikenal kanggo keunggulan ing sinau, riset, lan program akademisi sustainable sing nyedhiyani layanan kualitas kanggo masyarakat lan kontribusi kanggo kaanane masyarakat.

Universitas Sharjah fosters budaya saka panaliten kritis ing lingkungan learning warna kang ndadékaké kanggo panemon, nggawe, lan penyebaran kawruh. Universitas wis setya nyediakake siswa karo pendidikan lan urip-long pengalaman learning kualitas dhuwur liwat panentu saka platform lengkap program akademik lan profesional banget, mromosiaken kreatifitas, inovasi ing riset lan beasiswa, lan nambahi ing pribadi, sosial, akademisi, lan Karir pembangunan kabeh siswa. universitas serves kabutuhan sosial-budaya lan ekonomi masyarakat lan masyarakat ing UAE lan ngluwihi.

Universitas upoyo Sharjah entuk sawijining misi liwat pesawat iki nduwé angka inti kang netepake karakter lan budaya

  • tanggung jawab sopan lan Civic sesuai karo cita-cita Arab lan Islam maju
  • standar sing paling integritas, transparan lan tanggung
  • Teknologi bab, keadilan lan collegiality antarane kabeh
  • Bebas duwe panemu intelektual lan ungkapan

Universitas bakal usaha kanggo entuk gol ing ngisor iki:

  • Advance penelitian ilmiah lan beasiswa ing UOS kanggo tingkat internasional
  • Mbangun negara-saka-saka-gambar fasilitas perlu perlu kanggo riset
  • Expand studi program kanggo netepake Keahlian luwih relevan lan derajat luwih saka kualitas internasional
  • Ningkataké kaunggulan ing wulangan, karo negara saka fasilitas seni, liwat nambahi learning kanggo kabeh program akademik, kalebu aktivitas ekstra makhlukipun
  • Recruit lan makaryakke siswa bakat lan warna, sarjana lan staf lan nggawe lingkungan sing tepat kanggo nuturo inovasi, kreatifitas, lan nguber saka kawruh
  • Ningkataké pribadi, sosial, wutah akademisi lan karir kabeh siswa ing proses giat banget kanggo nyiyapake dheweke dadi pemimpin ing profesi sing milih
  • Forge kekancan strategi karo masyarakat lokal, kalebu industri layanan umum supaya dadi responsif kanggo kabutuhan sosial-ekonomi masyarakat liwat riset Applied darmabakti
  • Kontribusi marang sosial-budaya, proses ilmiah lan ekonomi masyarakat liwat tanggapan sosial lan engagement efektif
  • sesambetan pengaruh karo alumni kanggo advance misi Universitas
  • Mbangun pangolahan akademis lan administratif efektif lan efisien sing ningkataké lan ndhukung kaunggulan ing wulangan, riset lan layanan kanggo masyarakat

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Sharia lan Pasinaon Islam
  • ARTS, Kamanungsan & Social Sciences
  • ADMINISTRASI BISNIS
  • ENGINEERING
  • Ilmu HEALTH
  • LAW
  • seni rupa & DESIGN
  • KOMUNIKASI
  • Kedokteran
  • Kedokteran gigi
  • farmasi
  • KOMUNITAS COLLEGE
  • Ilmu
  • COLLEGE OF studi

History


Universitas Sharjah didegaké ing 1997 dening HH Sheikh Dr. Sultan bin Mohamed Al-Qasimi, anggota dewan paling dhuwur saka Uni Emirat Arab lan panguwaos Sharjah. Universitas iki diadegaké minangka asil saka sesanti Sheikh Sultan kang saka institusi khusu ing Emirat saka Sharjah, adhedhasar marang arsitektur Islam lan Sajarah lan supaya ketemu dikarepake ing masyarakat lingkungan, ing tartamtu saka UAE lan wilayah Teluk.

Ing Basa Campus, kang wis 100 yuta AED kanggo sah construction, dipunresmikaken ing Februari 28, 2011 ing kutha Kalba dening presiden. saka 100 yuta AED, 90 yuta banjur menyang akademisi, bangunan ngelmu lan administratif lan 10 yuta iki ngginakaken ing kampus njaba lan ing tlatah sakubengé.

Minangka bagéan saka Medical & kampus Heatlh Ilmu, ing Pengajaran University Hospital lan University Hospital Pengajaran Dentistry padha dipunresmikaken ugi ing Juni 11, 2011 dening presiden.

The Market Stock kanggo monitor virtual Training iki miwiti ing Oktober 1, 2012. Monitor diwiwiti dening Emirat Pasar lan Commodities Authority. Monitor virtual iki digawe ing fashion padha menyang Market Financial Dubai lan monitor virtual Abu Dhabi Securities Exchange kang. Simulasi pasar Simpenan latihan iki miwiti ing September 25, 2013 minangka bagéan saka Mou antarane universitas lan ESCA.

on 24 Maret 2012 perpustakaan telung floored ing kampus wong wadon kang dibuka. perpustakaan wis dibangun ing area luwih saka 10,000 kothak meter lan nduweni kapasitas kanggo terus nganti yuta buku. Peresmian perpustakaan tambah nomer total perpustakaan universitas nganti sangang Pustaka.


Aja pengin ngrembug Universitas Sharjah ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Sharjah ing Map


Photo


Photos: Universitas Sharjah Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Sharjah

Join kanggo ngrembug saka Universitas Sharjah.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.