Universitas Wollongong ing Dubai

Universitas Wollongong ing Dubai

Universitas Wollongong ing Details Dubai

Ndhaftar ing Universitas Wollongong ing Dubai

Ringkesan


Welcome to Universitas Wollongong ing Dubai (UOWD).

UOWD iki diadegaké ing Emirat Arab ing 1993 dening siji universitas top peringkat ing donya, Universitas Wollongong ing Australia. Originally dikenal minangka Institut Studi Australia, UOWD punika sregep, institusi dinamis lan warna, mertahanake warisan Australia kuwat. Past 23 taun kita wis diadegaké rekaman pinunjul kanggo ngajari lulusan Highly employable lan gained lan ajining diri internasional kanggo kualitas laku pendidikan kita.

kanthi luwih saka 4,400 mahasiswa saka liwat 117 negara kang mulang dening akademisi saka luwih saka 40 negara, UOWD nawakake tradhisi paling pendidikan kulon ing lingkungan learning saestu multikultural.

We wis nggabungaké kaunggulan akademisi peringkat universitas 12 wonten Australia karo budaya lan kasenengan saka kutha cosmopolitan saka Dubai, kanggo nyedhiyani dinamis, lingkungan pancingan lan maringi hadiah kanggo siswa, Praktisi riset lan profesional bisnis memper. Sanalika, kita contributors aktif kanggo ekonomi kawruh pikantuk saka UAE.

Kita pendekatan mahasiswa-centered learning agawé kita lulusan metu menyang donya sikep luwih akeh tinimbang kawruh technical lan pengalaman pendidikan pinunjul. Padha uga duwe skills profesional ing riset, analisis, Entrepreneurship, kemampuan ngatasi masalah lan Komunikasi. Iki mranata wong loro saka sing ora pati cetho ing institusi lan jelas kok dadi akeh kita lulusan saiki duwe senior, posisi tanggung jawab lan macem ing sawetara organisasi adiluhung, loro ing UAE lan ing saindhenging donya.

Wiwit ngadeg kita, kita wis dibangun reputasi kanggo kualitas, kapercayan lan integritas, lan Universitas iki dianakaké ing dhuwur gati dening siswa sawijining, Lulusan, business, industri lan pemerintah. We njaga tradisi dawa lan bangga kaunggulan ing pendidikan digabungake karo nilai liberal priksaan, lan terus-terusan berjuang kanggo nyedhiyani lingkungan subur for pikiran enom padhang ngrembaka, ngendi pikiran kritis wis loro diwanti-wanti lan nurtured; kuwalitas sing ciri Gambling gedhe learning.

Miturut milih program ing UOWD sampeyan bakal nggawe investasi pinunjul ing mangsa kita usaha kanggo kesempatan learning malah luwih macem kanggo kita siswa.

Alasan kanggo milih Unitersity saka Wollongong ing Dubai:

1. pangenalan International
pendidikan basis Australia Quality diakoni sacara internasional

2. akreditasi UAE, jaminan kualitas Australia
Derajat akreditasi dening Mentri UAE luwih Education lan Penelitian Ilmiah lan kualitas njamin dening UOW, kang kadhaftar karo Quality lan Standards Agency Tersier Education (TEQSA)

3. derajat ditransfer
Kesempatan kanggo mindhah UOW Australia utawa kanggo nampa gelar UOW Australia sasampunipun mungkasi program ing UOW Dubai

4. lulusan UOWD iku karyawan pilihan
Banget prospek Employment lan karir marang completion saka pasinaon

5. sambungan kekal terkenal
Life-long sambungan global liwat jaringan Lulusan kuwat

6. Value kanggo dhuwit
kuliah lan urip expenses Affordable ing hubungan kanggo Australia, US, program pendidikan sing luwih dhuwur Kanada lan UK

7. pangolahan-loropaken Customer
ngaku Simplified, tata cara pembayaran lan visa

8. Multinasional awak mahasiswa
bhinéka Unparalleled ing populasi mahasiswa – lingkungan saestu multikultural karo jaringan support budaya ekstensif

9. siji tembung: Dubai!
lingkungan urip aman ing Dubai karo kathah kesempatan kemajuan profesional

10. akses geografis menyang donya
lokasi halfway Central antarané Eropah lan Asia, karo jarak cedhak negara ing sub-benua India, GCC, wilayah tengah-Wétan lan Afrika Utara

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


History


ing 1993, ing Universitas Wollongong ing Australia kabuka apa ana dadi Universitas Wollongong ing Dubai ing Uni Emirat Arab. Kaping pisanan disebut Institut Ilmu Australia (IAS), tengah iki digawe UOW universitas manca pisanan mbukak kampus ing UAE, lan institusi tersier Australia pisanan dituduhake ing GCC. IAS pisanan ana program basa Inggris, sadurunge dadi 'pakan College’ dening 1995, mahasiswa ingkang rampung bagean gelar Business utawa IT in Dubai sakdurungé Australia kanggo ngrampungake pasinaon. ing 1999, iku institusi manca-diduweni pisanan ing donya bakal ditanggepi lisensi saka Pemerintah Federal saka Uni Emirat Arab, lan sacara resmi dibukak minangka Universitas Wollongong, Dubai Campus in October 2000. Sampeyan iki resmi digabung minangka Universitas Wollongong ing Dubai ing 2004.


Aja pengin ngrembug Universitas Wollongong ing Dubai ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Wollongong ing Dubai ing Map


Photo


Photos: Universitas Wollongong ing Dubai Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas Wollongong ing reviews Dubai

Join kanggo ngrembug saka Universitas Wollongong ing Dubai.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.