Zayed University

Zayed University. Sinau ing luar negeri ing UAE. Luwih Education ing Timur Tengah

Zayed University Details

  • Negara : Uni Emirat Arab
  • City : Abu Dhabi
  • acronym : TO
  • Founded : 1998
  • siswa (kira-kira.) : 5000
  • Aja lali kanggo discuss Zayed University
Enroll at Zayed University

Ringkesan


Zayed University punika tokoh nasional lan regional ing inovasi pendidikan. Founded in 1998 lan bangga prewangan ing jeneng saka Pendhiri Bangsa - almarhum Syeh Zayed bin Sultan Al Nahyan, institusi kapal penggedhe iki wis ketemu pangarepan dhuwur Presiden. dina iki, Zayed University wis loro kampus modern ing Dubai lan Abu Dhabi sing welcome loro mahasiswa nasional lan internasional.

Zayed University bakal universitas anjog ing Uni Emirat Arab lan global dikenali kanggo melu ing prestasi pendidikan lan budaya lan pengayaan pembangunan ekonomi lan sosial.

Zayed University bakal nyiapake lulusan qualified sing bisa kanggo kontribusi kanggo bangunan bangsa liwat aturan Spesialisasi lan program studi kang cocog standar internasional lan nyediakake lingkungan learning banget kanggo ngiyataken peran universitas minangka pimpinan ing proses panaliten ilmiah lan layanan masyarakat.

A masyarakat Educational bareng mahasiswa, faculty and staff work together in pursuit of research and knowledge.

Waé kanggo Etika profesional dening adhering kanggo standar dhuwur saka tumindak pribadi, adhedhasar bab, kejujuran, objectivity, tanggung lan transparan ing laku lan disiplin.

Inovasi liwat Adoption lan pangembangan laku global paling dhuwur ing wulangan, learning lan riset.

Guyub lan kerjasama kanggo mesthekake prestasi misi Zayed University lan dislametaké strategis karo efficiency lan efektifitas maksimum.

Kepemimpinan adhedhasar kaunggulan administratif lan Komunikasi dadi diantara kabeh kepentingan University lan openness kanggo budaya, dealing sadar lan positif karo wong-wong mau, loro nang njaba masyarakat universitas

Netepake lingkungan pendidikan nglereni-pinggiran sing dipun promosiaken kreatifitas lan inovasi.

Siapke lulusan qualified sing bisa kanggo kontribusi kanggo proses pembangunan, lan sing produktif ing bangsa sing, kaparingan kasektèn karo skills pikiran kritis, lan mbukak kanggo donya watara wong.

Ngirim pendidikan kualitas sing fokus ing enriching siswa’ kawruh lan skills.

Upgrade tingkat riset Universitas.

Mesthekake panentu kabeh layanan administratif ing selaras karo kualitas, kawicaksanan efficiency lan transparan.

Propagate budaya inovasi ing organisasi

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Business Sciences
  • Communication and Media Sciences
  • Education
  • Teknologi & Education
  • Studies International
  • Emirati Studies
  • Environmental Science and Sustainability
  • Public Health and Nutrition
  • Psychology and Human Services
  • Teknologi informasi (Security & Network Tech)
  • Information Systems and Technology Management
  • Teknologi informasi (Enterprise Computing)
  • Multimedia Design
  • Advising & Academic Dev’t
  • Basa
  • Mathematics & Statistik


Aja pengin discuss Zayed University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Zayed University on Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Zayed University reviews

Join to discuss of Zayed University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.