Medical University National Kharkiv

Medical University National Kharkiv. Sinau Kedokteran ing Ukraina. Mbbs Study ing Ukraina

Kharkiv National Details University Medical

Aplikasi kanggo Kharkiv Medical University National
Ukrainian Diakoni Center

Ringkesan


Welcome to Kharkiv, kang minangka pusat regional saka Ukraina lan pantes judul punika saka "Megalopolis Ukrainian" lan Medical University National Kharkiv! Iki buta saka industri Ukrainian, pusat pendidikan lan budaya amba, paling pinunjul transportasi titik nodal saka negara Ukrainian. Kutha iki nduwèni liwat 60 Gambling, 170 sekolah lengkap, 150 pusat pendidikan; nomer perusahaan pendidikan sing luwih dhuwur karo pola beda saka kepemilikan wis saiki tekan 80. tahunan, bab 20,000 Komunitas panjarwa lan enom lulus saka perusahaan pendidikan sing luwih dhuwur saka kutha kita. nomer Kharkiv 49 institusi budaya lan pusat, kang kalebu 5 musium, Gallery Art City, 6 bioskop, 3 orkestra simfoni.

Kharkiv Medical University National minangka bagéyan integral saka ngelmu, Sajarah intelektual lan budaya saka negara, salah siji saka perusahaan medical paling tuwa saka Ukraina, anggota saka International Association of Universities. Kang didegaké ing 1805, iku wis angsal pengalaman invaluable ing Doctors training lan pimpinan pendidikan medical ing negara. wiwit 1951, universitas wis dadi salah siji pionir ing latihan medical personel kanggo negara ing donya. Sak iki wektu panyiapan pendidikan kita wis lulus liwat 7,000 Komunitas panjarwa lan kanggo 120 negara Asia, Afrika, Amerika Latin lan Timur Tengah. Lulusan Kharkiv Medical University National bisa ing kabeh bagéan donya; padha bali kesehatan, lan asring malah urip, kanggo wong, cukup nggawe reputasi apik kanggo almamatere sing.

Universitas kita bakal mbantu kanggo dadi spesialis-tingkat dhuwur lan bakal nyedhiyani karo fasilitas kanggo kemajuan profesional luwih lan karir. Kulo pengen sing pendidikan, sing bakal nampa ing Universitas kita, mung langkah pisanan ing dalan prestasi urip, Mulane kita pracaya, sing kerjasama profesional luwih kita bakal bebranahana lan dawa-dawa.

Rektor Prof. Vladimir N. Lesovoy

  • iku anggota saka International Association of Universities, pangguna ing UNESCO;
  • wis 8 fakultas: 1st - Medical, 2nd - Medical, 3rd - Medical, 4th - Medical, Stomatological, 5th lan 6th - Fakultas Kedokteran Training Siswa Manca; iki Doctors Fakultas lulusan karo tingkat pendidikan-kualifikasi Specialist ing Keahlian kaya General Kedokteran, Paediatrics, Kedokteran nyegah, Stomatology; Fakultas Training Postgraduate menehi pembangunan dadi skills Doctors 'sak kabeh kegiatan sing profesional;
  • wis 65 departemen, kang nomer fakultas 803 Komunitas panjarwa lan ilmu lan pedagogy; wong, there are 130 Doktor Ilmu Kesehatan, Professors lan 446 Calon saka Science Medical, Professors Associate;
  • sepur-sepur liwat 7,000 siswa, interns, Master, postgraduates Clinical, postgraduates lan calon doktor, luwih saka 2,100 wong kang warga manca saka 70 negara Eropah, Asia, Afrika lan Amerika;
  • wis personel ngisor potensial: 5 anggota cocog National Academy of Medical Sciences saka Ukraina, 17 Tegal Honoured Ilmu lan Teknik saka Ukraina, 2 Tegal Honoured saka luwih School of Ukraine, 8 pemenang saka Negara Bebungah saka Ukraina ing kothak èlmu lan rekayasa, 13 Doctors Honoured saka Ukraina, 28 anggota saka negara lan Akademi umum saka Ukraina;
  • punika modern multi-jinis panyiapan pendidikan karo ngelmu kuat, materi lan basis technical, kang kalebu: 6 Unit pendidikan-riset-produksi; 2 Gambling, kayata Research Institute of Occupational Kebersihan lan penyakit Occupational saka KhNMU lan Institut Ukrainia saka Genetics Clinical KhNMU; Universitas Stomatological Centre minangka unit medical-pendidikan-ngelmu saka KhNMU; Medical Centre Scientific-Praktis saka KhNMU; Ukrainia scientific-Praktis Medical Centre Kebidanan, Gynaecology lan Reproductology; Medical College of KhNMU;
  • wis 44 Departemen Clinical, ngendi karya medical wis rampung dening 497 buruh saka University (iki kalebu 96 Professors, 191 Professors Associate lan 210 asisten) lan 128 Doctors saka klinik-klinik University, 73 postgraduates, 48 postgraduates Clinical lan 32 Master; wong, there are 331 buruh medical karo kategori paling dhuwur, 68 karo pisanan, lan 59 karo kaloro;
  • wis 5 dewan akademisi kanggo urip mbelo iki: Doctor lan Calon kang; kaleksanane metu latihan saka Doctors lan ilmuwan ing orane tumrap sekolah kayata interns, Master, postgraduates Clinical, postgraduates lan calon doktor;
  • njupuk bagéyan ing 126 forum ilmiah internasional lan 340 forum ilmiah Ukrainian;
  • cooperates karo 18 institusi manca;
  • berpartisipasi ing jaminan 16 proyèk internasional; 65 buruh sawijining anggota saka 66 organisasi ngelmu lan medical manca;
  • wis Laboratory Riset Central, 4 Laboratorium masalah, Pusat Educational-Scientific adhedhasar kelas kanggo Techniques phantom pendidikan lan kelas komputer, lan Centre Komputer;
  • nduweni Library Scientific, dana kang dumadi liwat 1 yuta salinan, lan 16 kelas komputer; luwih saka 550 komputer modern, video lan audio mbiyantu digunakake ing proses latihan;
  • punika Panggonan kanggo fungsi aktif 18 sekolah ngelmu-pedagogical;
  • wis mahasiswa sawijining 'poto-pamaréntah, enem hostels, karo karya sukses saka Centre Youth, Komplek kanggo pendidikan fisik lan paningkatan keséhatan, lan "Medic" olahraga camp-kesehatan;
  • ana panampa saka Gold Medal of Pameran International "Pendidikan lan Karir - 2010" ing nominasi ing "Development Riset Students '".

proses diakoni ing Kharkiv Medical University National


wiwit 2016 proses diakoni ing pawiyatan luhur Ukrainian kanggo siswa manca aviable liwat Ukrainian Diakoni Center.
Kanggo aplikasi kanggo Kharkiv Medical University National siswa manca kudu aplikasi online liwat Diakoni Center Ukrainian.
Sawise mriksa kabeh rincian ing Diakoni Center, padha bakal ngirim layang uleman siswa.
Kanthi layang undhangan siswa bisa pindhah menyang embassy cedhak saka Ukraina lan visa pelajar.
Ora ujian, TOEFL, IELTS dibutuhake yen sampeyan wis nggawe aplikasi liwat Diakoni Center Ukrainian.

Sekolah / Colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • 1st Fakultas Kedokteran
  • Fakultas Kedokteran 2
  • The 3rd Medical Fakultas
  • Fakultas Kedokteran 4
  • 5th Fakultas kanggo Siswa International
  • 6 Fakultas kanggo Siswa International
  • Stomatological Fakultas

Departemen Oral lan Maksilofasial Surgery
Departemen Surgery Ora. 3
Departemen Surgery Ora. 2
Departemen Surgery Ora. 1
Departemen Phthisiology lan Pulmonologi
Departemen Farmakologi lan resep tamba
Departemen Philosophy
Departemen papan pemulihan fisik, olahraga medicine karo mesthi pendidikan fisik lan kesehatan
Departemen Fisiologi
Departemen Urology, Nefrologi lan Andrology
Departemen ing basa Ukrainia, Principles of Psychology lan Education Science
Departemen Traumatology lan Orthopedics
Departemen Babagan pengobatan Dentistry
Departemen Ilmu Sosial
Departemen Kedokteran Forensik, Hukum Medical
Departemen Bocah cilik Dentistry, Bocah cilik Surgery Oral lan implantology
Departemen Dentistry
Departemen Kedokteran Social, Organisasi lan Ekonomi
Departemen Radiology lan Radiasi Kedokteran
Departemen Psikiatri, Narcology lan Psikologi Medical
Departemen Fundamentals of Pediatrics No.2
Departemen Propedeutic Pediatrics Ora. 1
Departemen Propedeutics Internal Medicine Ora. 2 lan Care Nursing
Departemen Fundamentals of Internal Medicine N1, Dhasar Bioethics lan biosafety
Departemen Paediatrics Ora. 2
Departemen Pediatrics Ora. 1 karo Neonatology
Departemen Patologi psikologi
Departemen Anatomi patologi
Departemen Oftalmologi
Departemen Otorhinolaryngology
Departemen Prosthetic Dentistry
Departemen Surgery Operating lan topographic Anatomi
Departemen Onkologi
Departemen bedhah saraf
Departemen Neurology №2
Departemen Neurology
Departemen Language Training kanggo Warga Negara Asing
Departemen Kesehatan lan Chemistry Bioorganic
Ilmu Informasi medical Departemen Medical lan Biologi Fisika lan
Departemen Kesehatan Genetics
Bagéyan Biologi Medical
Departemen Critical Care Kedokteran, Anesthesiology lan Care intensif
Departemen Kedokteran saka catastrophes lan Kedokteran Military
Departemen Mikrobiologi, Virologi lan Immunology
Departemen ing basa Latin lan Medical Terminologi
Departemen Farmakologi Clinical
mrekso Laboratory Clinical
Departemen Surgery Umum Ora. 2
Departemen Surgery Umum Ora. 1
Departemen General Practice - Kulawarga Kedokteran
Departemen Epidemiologi
Departemen darurat lan kesehatan urgent, sultan lan traumatology
Departemen Surgery Bocah cilik lan Bocah cilik Anaesthesiology
Departemen infèksius penyakit anak kang
Departemen Dermatology, Venereology lan AIDS
Departemen Dermatology, Venereology lan Cosmetology
Departemen Bidhang, Cytology lan Embryology
Dinas Kebersihan lan Ecology Ora. 2
Dinas Kebersihan lan Ecology Ora. 1
Departemen Internal Medicine Ora. 3
Departemen Internal Medicine Ora. 2, Immunology Clinical lan Allergology
Departemen Internal Medicine Ora. 1
Departemen Internal lan penyakit Occupational
Departemen Kimia Biologi
Departemen Anatomi Human
Departemen Kebidanan, Ginekologi lan Bocah cilik Ginekologi
Departemen Kebidanan lan Ginekologi Ora. 2
Departemen Kebidanan lan Ginekologi Ora. 1
Departemen infèksius penyakit
Departemen Basa Asing

History


Ing sajarah sekolah medical luwih Kharkiv luwih saka 200 taun dawa lan rapet karo sajarah V. N. Karazin Kharkiv Universitas Nasional, amarga sprang saka Fakultas Kedokteran sawijining. Universitas iki diadegaké ing 1805, Decree bab madegé mlebu dening Russian Tsar Alexander I, lan katetepan pisanan saka Universitas padha disetujoni ing wektu sing.

Ing abad ka-19, Doctors lan ilmuwan misuwur wonten ing fakultas medical universitas lan makarya ing medicine praktis. Iku mau sing, kanggo pisanan ing Kakaisaran Rusia, operasi dileksanakake saka ovariotomy, total nugel saka weteng, operasi ing jantung mbukak, uga digawe pamanggihan èlmiah wujud. ing 1887, bangunan khusus iki di bangun kanggo téater anatomi saka Fakultas Kedokteran (saiki kagungan Departemen Human Anatomy of sekolah kita luwih); ing 1896, papat klinik-klinik University sawijining padha dibangun, yaiku: pengobatan, bedhah, obstetrical lan ophthalmological.

ing 1910, Kharkov Medical Society, kang digawe déning profesor saka fakultas Kedokteran, didegaké ing Women kang Medical Institute, ngendi pendidikan sing luwih dhuwur iki diwènèhaké marang wanita.

ing 1920 Fakultas Kedokteran saka Kharkiv Universitas iki jumbuh karo Medical Institute ing Women kang, lan Kharkiv Medical Academy didegaké; setahun mengko terakhir iki diwenehi jeneng liyane: Kharkiv Institute Medical. Antarane guru sawijining ana akèh pedagogues pinunjul lan ilmuwan; lurung-lurung ing City of Kharkiv dipunsukani nama miturut sawetara wong. iki: fisiologi Danilevsky V.Ya., bedah Trinkler N.P., anatomi Vorobyov V.P., keturunan Girschman L.L., therapeutist Frankovsky V.A.

Akeh Gambling, rumah sakit lan klinik-klinik padha didegaké ing gagasan saka dosen saka KhNMU. iki, ing tartamtu, Institut Umum lan Surgery Lamps, Malaya Institut Therapy, Shapoval Regional Clinical Center of Urology lan Nefrologi, etc. Padha dadi basis karya ilmiah lan medical kita Universitas Departemen ing kothak kasebut.

ing 1951, Universitas miwiti latihan siswa manca. Miturut saiki, Universitas wis dilatih luwih saka 3,600 Komunitas panjarwa lan kanggo negara ing donya.

ing 1994, dening keputusan kabinèt mentri saka Ukraina, Kharkiv Medical Institute dadi basis kanggo pendiri Kharkiv State University Medical; terakhir ditampa kategori 4 paling dhuwur asil saka akreditasi lan kanthi mbenerake iku dina. ing 2007 Universitas kita pikantuk status National.


Aja pengin ngrembug Kharkiv Medical University National ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Medical University National Kharkiv ing Map


Photo


Photos: Medical University National Kharkiv Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Kharkiv Medical University National

Join kanggo ngrembug saka Kharkiv Medical University National.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.