Medical University National Lviv

Medical University National Lviv. Sinau Kedokteran ing Ukraina

Lviv National Details University Medical

Aplikasi kanggo Lviv University Medical National
Ukrainian Diakoni Center

Ringkesan


Danylo Halytsky Medical University National Lviv (LNMU) iku salah siji saka institusi pendidikan sing paling tuwa lan paling gedhe medical ing Ukraina. Iku salah siji saka universities medical anjog saka tingkat IV saka akreditasi. LNMU wiwit saka Fakultas Kedokteran saka Lviv University, kang kabuka ing November 16, 1784, miturut hak istimewa saka Kaisar Austria Josef II. ing 2009 Universitas ngrayakake sawijining 225 mengeti.

22 sekolah ngelmu aktif dienggo lan berkembang ing Lviv University Medical National: saka Kebidanan lan Ginekologi, biokimia, hygienic, penyakit saka infèksius, sejarah medicine lan farmasi, microbiological, morfologi, saka Neurology lan bedhah saraf, saka Onkologi, saka otorhynolaryngology, ophthalmological, anatomi patologi lan Fisiologi patologi, pediatric, kejiwaan, saka dentistry, saka penyakit internal, farmakologis, psikologi, saka phtisiatry, kimia lan farmasi, surgery.

LNMU menehi diakoni warga manca kanggo pendidikan seng durung lulus ing Fakultas Umum Kedokteran, Fakultas Dentistry lan Fakultas Farmasi, uga menehi diakoni kanggo Preparatory Course lan Training Postgraduate. Miturut ing saandhaping Lisensi saka Mentri Pendidikan, Ilmu, Pemuda lan Olahraga Ukraina АГ №582786 saka 07.02.2012 jumlah warga manca kanggo Education Annisa - 250 wong, kanggo Course Preparatory - 100 wong, kanggo latihan Postgraduate - 150 wong.

ing 78 departemen Lviv University Medical National, ing Institut Patologi Klinik, ing Laboratory Riset Central (CRL) lan Laboratorium toksikologi industri apa 1211 ilmuwan: 134 Doctor of Sciences lan luwih saka 620 duwe gelar PhD, kalebu 113 profesor lengkap, 369 profesor digandhengake, 50 panuntun senior, 662 assistant profesor, 17 peneliti. Antarane wong-wong mau ana 23 anggota, 7 Cocog Anggota Academy of Sciences, 12 Tegal diajeni Ilmu,
7 Tegal diajeni Pendidikan, 19 Doctors diajeni, 1 Diajeni buruh saka Budaya Fisik lan Olahraga,
8 Nobel Negara Bebungah saka Ukraina ing Ilmu lan Teknologi.

Training specialists ing Lviv University Medical National diwenehake ing 6 fakultas: Fakultas Kedokteran #1 lan #2, Fakultas Dentistry, Fakultas Farmasi (pendidikan biasa lan Correspondence), Fakultas latihan Postgraduate, Fakultas Siswa Manca - miturut tingkat pendidikan-qualificational: spesialis, master, lan uga ing University Medical College miturut tingkat pendidikan-qualificational - spesialis junior.

Jumlah universitas taunan mahasiswa luwih saka 19100 wong, kang kalebu 5426 siswa lulus (kalebu luwih saka 1000 siswa manca), 62 siswa Preparatory Course, luwih saka 1500 Doctors internship, 50 siswa program magister, 70 siswa program PhD, 70 Doctors pascasarjana (Clinichna Kepala), sak 11000 siswa Fakultas latihan Postgraduate, 312 siswa Medical College. Siswa kabeh sinau Fakultas miturut sistem kredit-modul.
ing 2011 lulusan pisanan siswa, sing sinau miturut tuntutan “Bologna” proses, njupuk Panggonan.

diwiwiti saka 1961 Universitas menehi pendidikan kanggo warga manca. sak 50 taun liwat 2,5 ewu Doctors lan pharmacists – manca wis éntuk pendhidhikan kene lan wis kasil apa minangka dokter lan pharmacists ing akèh negara ing donya. Education diwenehake ing Ukrainia, Language Russian, lan wiwit 1997 ajaran siswa manca ing Inggris wis dibukak lan kanthi cepet ngembangaken. saiki 70% Universitas mahasiswa manca sinau ing Program Sedheng Inggris.

perpustakaan University ngandhut luwih saka 530000 volume saka buku-buku, pandom lan sastra medical liyane sing cocog. Library wis peralatan komputer modern. Dheweke wis sambungan Internet lan disambungake karo perpustakaan kutha ngelmu liyane.

Universitas ing Anggota International lan Eropa Associations of Universities, lan uga anggota saka meh 70 organisasi internasional liyane, academies, Federasi. Universitas iki klebu menyang Direktori World Health Organization (WHO) lan menyang Direktori Universities saka Eropah Tengah. Ing istilah aktivitas University LNMU nduweni posisi anjog ing ratings saka institusi pendidikan sing luwih dhuwur lan institusi pendidikan medical luwih saka Ukraina (Scopus 2010 - 2 Panggonan antarane universities medical lan akademik saka Ukraina).

Clinical departemen saka Universitas duwe dana luwih saka 10000 kasur (41 rumah sakit afiliasi), 9 departemen polyclinic karo 3510 attendances sak shift, Universitas medical center dental kanggo luwih saka 2000 attendances sak shift.

proses diakoni ing Lviv University Medical National


wiwit 2016 proses diakoni ing pawiyatan luhur Ukrainian kanggo siswa manca aviable liwat Ukrainian Diakoni Center.
Kanggo aplikasi kanggo Lviv University Medical National siswa manca kudu aplikasi online liwat Diakoni Center Ukrainian.
Sawise mriksa kabeh rincian ing Diakoni Center, padha bakal ngirim layang uleman siswa.
Kanthi layang undhangan siswa bisa pindhah menyang embassy cedhak saka Ukraina lan visa pelajar.
Ora ujian, TOEFL, IELTS dibutuhake yen sampeyan wis nggawe aplikasi liwat Diakoni Center Ukrainian.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Umum Kedokteran
  • Fakultas Dentistry
  • Fakultas Farmasi
  • Course preparatory
  • training pascasarjana

History


Ing sajarah Lviv University Medical baliho 1661, nalika ing 20 Januari JesuitCollegium ing Lviv dening hak istimewa saka Polandia King John II Casimir angsal status akademi. Iku kapérang saka papat departemen lan pikantuk gelar saka universitas. Nanging, nganti ing break-up saka universitas ing 1773, departemen medical lengkap-diunekake iki ora mantep.

On 16 November 1784, miturut hak istimewa saka Kaisar Austria Joseph II, mlebu ing 21 Oktober 1784, Lviv Universitas iki manèh karo papat fakultas: teologi, filsafat, hukum lan medicine. Wiwit Danylo Halytsky Lviv University Medical National miwiti sarego umur sawijining.

diwiwiti saka 1961 Universitas menehi pendidikan kanggo warga manca. sak 50 taun liwat 2,5 ewu Doctors lan pharmacists – manca wis éntuk pendhidhikan kene lan wis kasil apa minangka dokter lan pharmacists ing akèh negara ing donya. Education diwenehake ing Ukrainia, Language Russian, lan wiwit 1997 ajaran siswa manca ing Inggris wis dibukak lan kanthi cepet ngembangaken. saiki 70% Universitas mahasiswa manca sinau ing Program Sedheng Inggris.


Aja pengin ngrembug Lviv University Medical National ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Medical University National Lviv ing Map


Photo


Photos: Medical University National Lviv Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Lviv University Medical National

Join kanggo ngrembug saka Lviv University Medical National.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.