National University of Education Fisik lan Olahraga Ukraina

National University of Education Fisik lan Olahraga Ukraina

National University of Pendidikan lan Olahraga Ukraina Details

Aplikasi kanggo National University of Pendidikan lan Olahraga Ukraina
Ukrainian Diakoni Center

Ringkesan


National University of Education Fisik lan Olahraga Ukraina (pluck) – uga dikenal ora mung ing negara kita nanging ing saindhenging donya wis gedhe lan dikenali riset lan olahraga pendidikan tengah. Ing karya kang harmonis digabungake latihan lan latihan profesional makarya ing lapangan iki, riset fundamental lan Applied, kerjasama internasional multifaceted karo pusat profil padha lan jejer sak donya. A Panggonan khusus ing NUPESU, diwenehi utomo saka universitas, olahraga ditingkat, dipun ginakaken ora mung ing arah Ngapikake olahraga siswa, nanging ing ndhuwur kabeh, cara th latihan ing Universitas atlit-kelas dhuwur, kalebu ing taun beda wis akeh juara lan pemenang saka Olympic Games pemenang saka gelar jawara donya lan lomba internasional adiluhung Eropah lan liyane. Ing sekolah kita, kang didegaké ing 1930, sak 80 taun sing wis dilakoni wiwit metu lan isih digunakake productively dikenal adoh ngluwihi Ukraina pelatih training sekolah ing macem-macem olahraga, akademik, nglumpukake pendidikan fisik, olahraga massa lan olahraga prestasi paling dhuwur. Sepur iki personel ora mung kanggo struktur domestik industri, nanging uga kanggo Welasan negara manca saka bawana beda saka planet kita. Sajarah mulya saka College Miwiti – minangka Negara Institut Budaya Fisik ing Ukraina – Kharkiv, kang banjur ing awal 30, iku ibu kutha saka SSR Ukrainian. lan ing 1944 dipindhah menyang Kyiv, lan SMA dijenengi – Kyiv State Bunri Fisik. Akeh munggah ora mung jumlahe nanging uga ing kualitas, institute mengko, ing wiwitan taun 90-ies saka abad XX – malah ing Ukraina sawijining – dadi universitas lan lembaga utama saka sektor pendidikan sing luwih dhuwur ing negara kita, lan ing 1998 status nasional ditampa, kontribusi signifikan deservedly nyatet kanggo panyebaran gerakan olahraga universitas ing negara kita, pembangunan pendidikan tinggi lan penelitian ilmiah, training personel Highly qualified lan atlit-kelas dhuwur. Dina National University of Education Fisik lan Olahraga Ukraina sinau bab telung ewu siswa, nyepakaké mau kanggo bab 300 guru, kang babagan 40 – Doctors lan profesor, luwih saka 100 – PhD lan assistant profesor.

proses diakoni ing Universitas Nasional Pendidikan lan Olahraga Ukraina


wiwit 2016 proses diakoni ing pawiyatan luhur Ukrainian kanggo siswa manca aviable liwat Ukrainian Diakoni Center.
Kanggo aplikasi kanggo National University of Pendidikan lan Olahraga Ukraina siswa manca kudu aplikasi online liwat Diakoni Center Ukrainian.
Sawise mriksa kabeh rincian ing Diakoni Center, padha bakal ngirim layang uleman siswa.
Kanthi layang undhangan siswa bisa pindhah menyang embassy cedhak saka Ukraina lan visa pelajar.
Ora ujian, TOEFL, IELTS dibutuhake yen sampeyan wis nggawe aplikasi liwat Diakoni Center Ukrainian.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Olympic lan olahraga Professional;
  • Fakultas kesehatan lan pendidikan fisik;
  • Fakultas-rosan preparation saka dokter kanggo budaya fisik lan olahraga (bebarengan karo Universitas Medical National Bogomolets);
  • Fakultas extramural (learning kadohan) lan pendidikan pascasarjana.
  • Ivano-Frankivsk College of Education Fisik

History


Universitas kabuka ing 1930 minangka National Institute of Education Fisik saka Ukraina Kharkiv. ing 1944 Institut iki ditransfer kanggo Kiev lan ganti jeneng Kyiv State Institut Pendidikan. Sawisé kamardikan saka Ukraina, ing 1995 universitas dirombak ing Kyiv National University of Pendidikan, kang ing 1998 angsal status nasional lan diadopsi jeneng saka National University of Pendidikan lan Olahraga Ukraina.


Aja pengin ngrembug National University of Pendidikan lan Olahraga Ukraina ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


National University of Pendidikan lan Olahraga Ukraina ing Map


Photo


Photos: National University of Education Fisik lan Olahraga Ukraina Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

National University of Pendidikan lan Olahraga review Ukraina

Join kanggo ngrembug saka National University of Pendidikan lan Olahraga Ukraina.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.