Universitas Mechnickov National Odessa

Odessa Mechnikov University National

Odessa National Mechnickov University Details

Apply to Odessa National Mechnickov University
Ukrainian Diakoni Center

Ringkesan


Aku seneng welcome sampeyan web-site of Odessa Universitas Mechnickov National - siji sing paling tuwa ing Ukraina. Kene sampeyan bisa njaluk kenalan karo sajarah tekan universitas lan saiki multifaceted pendidikan, karya ilmiah lan sosial tim akeh sawijining guru, beasiswa riset lan siswa.

universitas punika panyiapan klasik pendidikan sing luwih dhuwur saka jinis Eropah. Iku sepur-sepur specialists ing lingkungan utama saka èlmu alam lan manungsa. saiki, ing ΧΧΙ c., Ukraina pasuryan sing kasunyatan politik lan ekonomi anyar. Njupuk iki menyang akun, kita dienggoni mudhun kanggo specialists latihan saka Manajemen, hubungan manca, ilmu politik, ilmu sosial, urusane ekonomi internasional, jurnalisme, mikrobiologi lan profesi modern liyane.

Karya Universitas Mechnickov National Odessa dikenali dening pusat pendidikan lan ngelmu Eropah. Iku anggota saking Asosiasi Universitas Eropah lan International Association of Universities. ONU saya njupuk bagéyan ing karya saka organisasi internasional ing subyek saka pendidikan sing luwih dhuwur. Atusan siswa manca nampa pendidikan ing tembok saka ONU.

Aku pracaya tenanan sing collaboration karo universitas kita bakal mbantu kanggo nemokake panggonan worthful ing masyarakat, kanggo nggayuh asil paling dhuwur ing kegiatan profesional minangka ilmuwan, guru, sosial utawa tokoh politik.

Join Odessa National Mechnickov University!

Principal of Odessa National I.I. Mechnikov University
Doctor of Sciences Politik,
Professor Igor Nikolaevich Koval

Admission process in Odessa National Mechnickov University


wiwit 2016 proses diakoni ing pawiyatan luhur Ukrainian kanggo siswa manca aviable liwat Ukrainian Diakoni Center.
For apply to Odessa National Mechnickov University foreign students have to aplikasi online liwat Diakoni Center Ukrainian.
Sawise mriksa kabeh rincian ing Diakoni Center, padha bakal ngirim layang uleman siswa.
Kanthi layang undhangan siswa bisa pindhah menyang embassy cedhak saka Ukraina lan visa pelajar.
Ora ujian, TOEFL, IELTS dibutuhake yen sampeyan wis nggawe aplikasi liwat Diakoni Center Ukrainian.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Department of Biology
  • Departemen Kimia
  • Department of Cybernetics
  • Department of Geology and Geography
  • Department of Economics and Law
  • Jurusan Sejarah
  • Departemen Philosophy
  • Departemen Fisika
  • Department of Philology
  • Department of Romance–Germanic Philology
  • Institute of Mathematics, Economics and Mechanics
  • Institute of Social Sciences
  • Institute of innovation and postgraduate education

History


Odessa I. Aku. Mechnikov National University is one of the oldest in Ukraine. Diadegaké ing 1865, when by Edict of the Russian Tsar Alexander II the Richelieu Lyceum (Рішелівський ліцей, which had existed in Odessa since 1817) was reorganized into the Imperial Novorossiya (New Russia) Universitas. All academic and scientific life of the universityfrom the day of its foundationwas directed by the Statute of 1863 that formed the liberal-democratic tradition of the Higher Institution which has been preserved in spite of all the disturbances in the social and political life of the country. From the very first years of its existence, the Imperial Novorossiya University became an important center of science and for training the scientific and educational cadres of the northern Black Sea coastal region.

World-famous teachers and scientists have worked at Imperial Novorossiya University during different times of its existence, including the Nobel Prize winner I. Aku. Mechnikov (after whom University was later renamed), Professors I. M. Sechenov, A. A. Kovalevskiy, N. F. Gamaleya, N. Y. Zelinskiy, D. L. Mendeleyev, physicist G. A. Gamov, mathematician A. M. Lyapunov, and others. Through their activities, the Imperial Novorossiya University quickly became one of the centers of the culture of the Ukrainian, Russian, and other peoples dwelling along the northern coast of the Black Sea, and the university began to play an important role in the development of science. The first Rector of the university was Professor I. Y. Sokolov. At different periods of time, the university was headed by Professors P. N. Lebedyev, A. l. Yurzhenko, A. V. Bogatskiy, V. V. Serdyuk, Aku. P. Zelinskiy—all prominent specialists in different branches of knowledge. Ing wektu saiki, the Rector of Odessa I. Aku. Mechnikov National University is the Fellow of the Academy of Higher School of Ukraine V. A. Smyntyna, a specialist in surface physics.


Aja pengin discuss Odessa National Mechnickov University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Odessa National Mechnickov University on Map


Photo


Photos: Universitas Mechnickov National Odessa Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Odessa National Mechnickov University reviews

Join to discuss of Odessa National Mechnickov University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.