Medical University National Odessa

Medical University National Odessa

Odessa National Details University Medical

Aplikasi kanggo Odessa Medical University National
Ukrainian Diakoni Center

Ringkesan


ing taun 2000 Odessa State University Medical wis rampung sawijining 100 tahun. Iku universitas pemerintah karo hak governing poto. The dikenal donya ilmuwan lan pendiri akeh sekolah medical ngelmu kang nggawa kamulyan kanggo èlmu donya makarya ing OSMU. Sawetara wong sing Prof. Pidvysotsky V.V. , Prof. Lisionkov M.K., Prof. Voronin V.V. , Prof. Batuev M.O., Prof. Chain B.F., Prof. Boggomolets O.O., Prof. Zabolotny D.K., Prof. Strajesko M.D., Reznik B.Y. lan liya-liyane.

The Noble hadiah juara, Direktur Institut Immunology Experimental (Swiss) Prof. Rolth Zinker Nagel, Direktur juara Nobel Prize of Russian Cardiological Scientific – Komplek Produksi (Rusia). Prof. Evgene Ivanovich Chazov, Direktur American International Union of pangayoman kesehatan (U.S.A.)

James Smith, Presiden Washington University George (U.S.A.) Prof. Goal Stephen Trachtenberg, Presiden Academy medical Polandia (Poland) Prof. Kasimir Imielinsky, Presiden International Hippocrates Dana (Yunani) Dr.Spiros Marketos & Prof. Julian Di Bernardo (Italia) ana ing antarane urmati & Ngunjungi Professors saka university.Recognized / Listed dening World Health Organization, International Association of Universities, Association University Eropah, Medical dewan saka meh kabeh negara utama, kalebu USA, UK, Eropah, India & wong. OSMU iku anggota saka Process Bologne (area Eropah Single pendidikan sing luwih dhuwur).

OSMU mung universitas Ukraina, kang anggota Medine (Pendidikan Medical IN Eropah). The Category Network ing Medine alamat pendidikan, masalah lembaga lan kualitas pendidikan medical Eropah ing framework saka gagasan Eropah. Proyek iki kang digawa metu karo support Masyarakat Eropa.

Odessa State University Medical minangka universitas pisanan sing saka Ukraina kang miwiti pendidikan medical ing medium Inggris ing 1996. ing 2005, OSMU dianugerahi karo medali kanggo pangembangan model modern kanggo memulang siswa Inggris ngandika dening Mentri Pendidikan lan Ilmu Ukraina lan Academy Nasional Ilmu Ukraina.

Mung universitas saka Ukraina kang menehi kursus post-lulusan ing medium Inggris.

Odessa State University Medical iku salah siji saka universities medical paling gedhé sing luwih, anggota saka Eropah lan International Association of Universities, pamimpin reformasi pendidikan medical ing negara. Odessa State University Medical iku sawijining institusi pendidikan sing luwih dhuwur saka IV (tingkat ndhuwur) tingkat akreditasi nganugerahaken dening Komite Akreditasi State of Ukraine (Rekam No. 12 Juni 30, 1994). Universitas sepur specialists saka tingkat kualifikasi ngisor: Specialist Junior, Specialist, Master (siswa manca klebu) kanggo Keahlian ngisor:

* Medical

* Stomatological (dental)

* Bocah cilik

* Pharmaceutical

* lulusan Post

Universitas dumadi 56 departemen, College medical, fakultas nyamektakaken lan kirim-lulusan faculty.The University enrolls watara 4000 siswa, kalebu 1200 siswa manca saka 52 negara ing donya. Latihan siswa diwenehi in Russian, Inggris & French. OSMU mung universitas Ukraina & CIS negara liyane kang menehi pendidikan lengkap ing medium Inggris lan wis diprodhuksi 7 sakumpulan medium Inggris lengkap.

Siswa manca : siswa manca wis sinau wiwit 1946. Swara 6000 mahasiswa saka Eropah, Asia, Afrika, Amerika wis éntuk pendhidhikan saka universitas iki lan sing kasil apa minangka Doctors in 87 negara ing donya. 240 wis rampung spesialisasi lan 109 super spesialisasi saka OSMU.

Ing pasinaon sing digawa metu dening 800 guru, 18 academicians, 105 profesor lan ahli Science Medical, 407 docents lan calon saka èlmu medical. Sak mahasiswa mesthi Master kabeh teknologi medical modern kang kasedhiya dina ing donya.

Universitas wis 18 pamblokiran karo wilayah umum saka 20,000 sq.m., 6 hostels (Kanthi pepak karo kabeh fasilitas penting), perpustakaan karo total Simpenan 1 yuta buku, Publishing-printing Komplek, ngelmu tengah komputer medical, Siswa Polyclinic nyediakake sepindah medical kanggo siswa gratis biaya, 3 Museums (Museum sajarah, awak Museum & Museum Anatomi patologi), olahraga Komplek karo njero ruangan & fasilitas olahraga ruangan, siswa’ Club / Budaya lan Societies Scientific, pusat rekreasi modern ing pesisir Segara Ireng ngendi nganti 500 siswa bisa ngaso ing wektu.

Establishments Penelitian Ilmiah saka University : Central Scientific – Laboratory Riset, Institut Biofisika Clinical, Family Center Health, Vivarium, scientific – Research Institute of Eyes Penyakit-penyakit lan Terapi Tissue, Institute of Health Resortology lan Rehabilitation Medical, Stomatology, Virusology sawetara dhasar Clinical specialized lan dhasar saka latihan praktis.

proses diakoni ing Odessa Medical University National


wiwit 2016 proses diakoni ing pawiyatan luhur Ukrainian kanggo siswa manca aviable liwat Ukrainian Diakoni Center.
Kanggo aplikasi kanggo Odessa Medical University National siswa manca kudu aplikasi online liwat Diakoni Center Ukrainian.
Sawise mriksa kabeh rincian ing Diakoni Center, padha bakal ngirim layang uleman siswa.
Kanthi layang undhangan siswa bisa pindhah menyang embassy cedhak saka Ukraina lan visa pelajar.
Ora ujian, TOEFL, IELTS dibutuhake yen sampeyan wis nggawe aplikasi liwat Diakoni Center Ukrainian.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Kedokteran № 1 (Kedokteran)
  • Fakultas nomer Kedokteran 2 (Kedokteran)
  • Fakultas Kedokteran № 3 (pediatri)
  • Fakultas Dentistry
  • Fakultas Farmasi
  • Fakultas Pendidikan Postgraduate

History


institusi dipunwiwiti ing 1900 minangka Fakultas Kedokteran Universitas Novorossiyskiy State in Odessa. Fakultas medical rauh dadi salah siji saka fakultas medical paling bergengsi ing Kakaisaran Rusia. Akeh ilmuwan medical misuwur, kalebu pamenang Nobel lan profesor Aku. Aku. Mechnikov, makarya kene.

siswa manca hubungi University langsung utawa Official partner Diakoni Study Bangsa 360 kanggo njupuk diakoni kene.

Medical Fakultas ngatur kanggo urip jaman angèl lan ora tenang saka taun awal saka revolusi Rusian lan ing 1922 gantos dados Odessa Institute Medical negara sawijining lan otonomi. Sawisé runtuh Uni Soviet, dadi Odessa State University Medical ing Republik Ukrainian sawijining.

dina iki, Universitas Medical National Odessa tetep satunggal medical anjog ing Ukraina. Iku anggota saka International Association of Universities Medical lan dhuwur standar latihan ing institusi sing dikenali uga ing sedaya Eropa lan Amerika. Universitas kasusun saka 58 fakultas lan populasi mahasiswa saka luwih saka enem ewu, kalebu mahasiswa manca saka negara banget warna. Tuition diwenehi ing Rusia, Ukrainian, lan basa Inggris.


Aja pengin ngrembug Odessa Medical University National ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Medical University National Odessa ing Map





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Odessa Medical University National

Join kanggo ngrembug saka Odessa Medical University National.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.