Medical University Zaporozhye Negara

Medical University Zaporozhye Negara

Zaporozhye Negara Details University Medical

Aplikasi kanggo Zaporozhye University Medical State
Ukrainian Diakoni Center

Ringkesan


Adil utama Universitas Medical Zaporozhye Negara kanggo nyedhiyani pendidikan medical luwih kanggo Specialist kang, derajat sarjana lan Master, uga latihan pascasarjana ing internship, mastership, studi pascasarjana, Karesidenan lan refresher Kursus dokter lan pharmacists.

ana 7 Fakultas ing Universitas Medical Zaporozhye Negara (Fakultas Kedokteran No. 1, Fakultas Kedokteran No. 2, loro Fakultas Farmasi (intramural lan extramural), Fakultas International No.1, Fakultas International No.2, Fakultas Pendidikan Postgraduate), College Medical lan Universitas Clinic kanggo 160 patients lan 250 konsultasi ing polyclinic.

Latihan ing Universitas kalebu wis universitas, suwé lulus lan Program Pascasarjana sinau. siswa manca sing dilatih ing International Fakultas No.1 kanggo pasinaon luwih ing institusi pendidikan sing luwih dhuwur saka Ukraina.

Sajrone latihan ing Universitas loro mahasiswa Ukrainia lan manca pendidikan sing luwih dhuwur kanggo derajat ing Specialist lan Master ("Umum Kedokteran", "Pediatrics", "Dentistry", "Pharmacy", "Technology Ancang-ancang Parfum-Kosmetik").

pendidikan pascasarjana kalebu training in internship, mastership lan studi pascasarjana ing 29 Keahlian, ing pencalonané doktoral - ing 12 Keahlian, uga Kursus refresher kanggo dokter lan pharmacists.

10200 siswa, postgraduates, interns, siswa kursus refresher, guru-probationers, Master lan residents Clinical sinau ing Universitas. Ana luwih saka 1800 siswa manca saka 42 negara ing Universitas. 1024 mahasiswa sing memulang ing Inggris. Universitas wis gained panguwasa lan pangenalan dening latihan warga manca saka Asia, Afrika, Latin Americaand Eropah kanggo luwih saka 40 taun. About 10500 Komunitas panjarwa lan wis tak pendidikan medical lan pharmaceutical lan digunakake saiki ing luwih saka 100 negara ing donya, njupuk munggah posisi dhuwur ing sistem kesehatan umum negara sing.

Ing Universitas Medical Zaporozhye Negara siswa ndarbeni subyek kawruh kanggo syarat sistem Eropah pendidikan. The curricula akademisi adhedhasar model paling laku native lan manca latihan specialists '.

siswa, bachelors, interns, Master, postgraduates, guru digunakake kanggo gelar Doctor kang uga dadi mahasiswa sinau kursus refresher ing 59 departemen. 56 departemen tumuju dening Professors / Dokter ilmu, 3 departemen tumuju dening Associate Professors / PhDs. Latihan wis digawa metu kanthi nggunakake teknologi ngelmu lan pedagogical paling modern.

Ana 676lecturers ing Universitas ing 2014: 120 Professors lan Doktor Ilmu, 444 Professors Associate lan PhDs sing melu karya ilmiah-pedagogic. Ana siji cocog Anggota National Academy of Sciences saka Ukraina, 46 anggota saka International Akademi Ilmu Pengetahuan lan Societies Scientific International, 8 Ilmu Kehormatan lan Teknik Tegal Ukraina, 1 buruh Kehormatan luwih School of Ukraine, 4 State Prize Winner, 5 Bebungah Winners saka Academy Ukrainia saka Ilmu Kedokteran, 1 Bebungah Winner saka National Academy of Sciences lan Medical Academy of Sciences dijenengi sawise V.P. Komisarenko, 1 Bebungah Juara Presiden Ukraina, 2 Bebungah Winner kabinèt Ministry of Ukraine, 3 Dokter Kehormatan Ukraina antarane wong-wong mau.

Ing sekolah ngelmu saka Universitas sing uga dikenal njaba Ukraina. Cardiological, bedhah, sekolah pharmaceutical ana ing antarane wong-wong mau. Kanggo pisanan ing Ukraina specialists saka Zaporozhye University Medical State wis kasil dileksanakake ing transplantations jantung. Luwih saka 500 transplantations pepati, ginjel lan pancreas wis dileksanakake. Luwih saka 20 ancang-ancang wis makarya metu dening ilmuwan saka sekolah pharmaceutical, diprodhuksi lan digawa menyang medical laku ing akèh negara luar negeri. Asil karya ilmiah padha kacarita ing forum internasional ing Swedia, Czech Republic, bongso Spanyol, Holland, Brazil lan Austria. Universitas wis edisi ilmiah dhewe: “Zaporozhye Medical Journal”, “saiki masalah ing farmasi lan medicine:ilmu lan laku”, “patologi”.

Ana fasilitas dikembangaké Unit ngelmu ing Universitas kalebu SRI (Scientific Riset Institut ) masalah medical lan ekologi, Institut patologi klinik manungsa, SMA "Pharmatron", tengah Laboratory riset ilmiah, sertifikat-Testing laboratorium wangi lan kosmetik ancang-ancang lan produk kluwarga, Departemen pencalonané doktoral lan studi pascasarjana, departemen Publishing editor, Center of informatika lan support lan analisis testing, departemen patent, divisi riset ilmiah, layanan metrologi. Scientific Research Institute lan Laboratorium sing dilengkapi karo fasilitas unik kanggo nganakake dhasar lan Applied riset ilmiah.

Ana Specialized dewan saka luwih Attestation Komisi nimbali saka Calon lan Doctor Derajat ing Keahlian beda. 30 iki: kanggo gelar Doctor ing 23 Keahlian lan 143 iki: kanggo jurusan Calon ing 35 Keahlian padha mbelo ing Universitas sak suwene limang taun. 35 iki: drajat Doctor lan 137 iki: kanggo jurusan Calon kang kang kawujud mangan Universitas miturut rencana saka preparation saka specialists ngelmu lan pedagogical. Universitas iki nerbitaké jurnal ilmiah lan praktis mesti:"Jurnal medical Zaporizhzhia", "Patologi", "Masalah Saiki ing farmasi lan medicine:ilmu lan laku ", 10-15 Kabeh-Ukrainia scientific-Riset lan praktis Konferensi karo partisipasi internasional sing dianakaké saben taun.

Pengenalan teknologi komputer menyang proses wulangan-sinau, penelitian ilmiah lan Manajemen iku salah siji saka aktivitas Universitas prioritas-mimpin kang. 42 kelas komputer lan 1300 PC nyedhiyani mahasiswa karo curricula akademisi adhedhasar teknologi multimedia lan kontrol test ing disiplin utama. ZSMU nduweni informasi dhewe server Internet sawijining. Ana tengah Telemedicine lan kadohan learning ing Universitas kang menehi partisipasi ing Konferensi ngelmu internasional dianakaké ing basis saka teknologi videoconference, organisasi lan nyekeli ngelmu-cara videoconferences, organisasi saka kadohan Kursus refresher Staff wulangan University, nggunakake teknologi kadohan ing latihan saka mahasiswa dening Correspondence.

Zaporozhye State University Medical peserta saka program International Wektu. Miturut ngawèhaké wektu IV University nerak internasional program «Pembentukan saka Network Supra-Daerah Pusat National in Education Medical, fokus ing PBL lan Virtual Pasien », berkolaborasi karo pusat basa dikenali Canadian College of basa Inggris (Vancouver, Canada) kanggo nambah basa Inggris ing online mode.ZSMU mlebu perjanjian ing collaboration karo Kirov State Medical Academy, Medical University West Kazakhstan Marat Ospanov State, Andijan Institute Medical State (Uzbekistan), Medical University Astana (Kazakhstan), Medical University Karaganda (Kazakhstan), Aristotle University ing Thessaloniki (Yunani), St. George Universitas London (Great Britain), Akaki Tsereteli State University (Georgia), David University Medical Tvildiany (Georgia), Medical University Wroclaw (Poland), Palacký University ing Olomouc (Czech Republic), Universitas Nicosia (Cyprus), I.M. Medical University Sechenov First Moscow State (Rusia), Medical University Grodno State (Belarus), RīgaStradiņš University (Latvia),Pyatigorsk Pharmaceutical Institute (Rusia), Medical University Plovdiv (Bulgaria), Lithuanian Universitas Ilmu Kesehatan (Lithuania).

Zaporozhye State University Medical njupuk siji panggonan kawitan ing Ukraina ing sumber technical-materi. Prestige saka Universitas iki kawangun dening kasedhiyan fasilitas training dhewe. Zaporozhye State University Medical iku salah siji saka sawetara institusi pendidikan sing luwih medical ing Ukraina sing wis pusat-ngelmu dhewe "University Clinic" kang kelas praktis sing conducted lan sepindah medical dikirim. Universitas wis peralatan unik: tomographs komputer, piranti kanggo diagnosa ultrasonik, pepriksaan angiographic lan endoscopic, diagnosis Radioisotope lan akeh wong kanggo tumindak dhasar lan Applied investigations ngelmu.

Ana perpustakaan elektronik lan Katalog elektronik ing perpustakaan ngelmu saka Universitas. Kedhaftar duwe akses kanggo database elektronik perpustakaan lan bisa nindakake search saka komputer karo Internet lan njaluk lengkap teks-buku.

Zaporozhye State University Medical katon kaya kampus mahasiswa ing bank picturesque saka Dnieper kali, kali paling gedhe ing Eropa. Iku wilayah suwek ing kang ana 5 bangunan akademisi, 5 hostels, Pustaka jurnal sastra lan belletristic karo aula maca lan kamar komputer, medical center, mahasiswa kang sanatorium-dispensary, sawetara canteens lan kafe, tengah olahraga, pengadilan lan stadion. Ana sawijining klub seni amateur kanggo mahasiswa sing ngengkel ing singing, dancing lan muter piranti musik. katelu sajarah lan budaya Ukraina, pameran Persahabatan internasional, katelu kompetisi sing dianakaké ing ZSMU.

Kabeh gedung akademis, hostels, perpustakaan ngelmu duwe akses kanggo Internet. Ana TCTerms akses Wi-Fi ing tlatah University. Kampus mahasiswa ing keamanan University babak-the-jam. Kampus lan hostels sing dilengkapi karo liya kang ndjogo video lan kontrol.

proses diakoni ing Zaporozhye University Medical State


wiwit 2016 proses diakoni ing pawiyatan luhur Ukrainian kanggo siswa manca aviable liwat Ukrainian Diakoni Center.
Kanggo aplikasi kanggo University Medical Zaporozhye Negara siswa manca kudu aplikasi online liwat Diakoni Center Ukrainian.
Sawise mriksa kabeh rincian ing Diakoni Center, padha bakal ngirim layang uleman siswa.
Kanthi layang undhangan siswa bisa pindhah menyang embassy cedhak saka Ukraina lan visa pelajar.
Ora ujian, TOEFL, IELTS dibutuhake yen sampeyan wis nggawe aplikasi liwat Diakoni Center Ukrainian.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Umum Kedokteran. kualifikasi: MD Physician. term training – 6 taun.
  • Pediatrics. kualifikasi: Physician. term training – 6 taun.
  • mrekso Laboratory. kualifikasi: Laboratory assistant sarjana. term training 4 taun.
  • Nursing. kualifikasi: perawat Medical sarjana. term training 4 taun. Ing Pharmaceutical siswa fakultas sing dilatih kanggo Keahlian:
  • Pharmacy. kualifikasi: apoteker. term training 5 taun.
  • Teknologi preparations.Qualification wangi-kosmetik: cosmetologist apoteker. term training 5 taun.

History


Sajarah Zaporozhye University Medical State isa bali menyang Courses Women pedagogic diatur ing Odessa ing 1903.

ing 1921 Kursus padha dirombak menyang Kimia-Pharmaceutical Institute.

ing 1935 iki reformasi ing Pharmaceutical Institute State. ing 1941 gesang ing Institut iki diselani dening perang Patriotik Great nganti 1944.

ing 1959 Institut Pharmaceutical ditransfer saka Odessa kanggo Zaporozhye lan jeneng ing Zaporozhye Pharmaceutical Institute.

ing 1964 Fakultas Kedokteran dibuka lan ing 1968 Zaporozhye Pharmaceutical Institut iki jeneng menyang Zaporozhye Medical Institute.

ing 1975 Zaporozhye Medical Institute tak status saka Institut kategori pisanan.

ing 1994 Institut dirombak menyang Medical University Zaporozhye Negara IV (ndhuwur) tingkat akreditasi.

Saiki iku salah Universities Medical anjog ing sistem pendidikan medical saka Ukraina. Iku wis dadi pusat kanggo specialists medical lan pharmaceutical kanggo Ukraina lan kanggo negara manca.


Aja pengin ngrembug Zaporozhye State University Medical ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Zaporozhye State Medical on Map


Photo


Photos: Medical University Zaporozhye Negara Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews University Medical Zaporozhye Negara

Join kanggo ngrembug saka Zaporozhye University Medical State.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.