City University London

City University Details London

Ndhaftar ing City University London

Ringkesan


Excellence Academic lan Bisnis lan profesi

City prides dhewe ing pendekatan inovatif kanggo pendidikan. kita prasetya, lan passion kanggo, akademisi keunggulan rangking us 6th metu saka universities London (The Complete University Guide 2017). Kita kursus sing kandungan dening riset Staff akademisi kita. 75.7% pengajuan City menyang Research Excellence Framework (REF) dirating minangka kang saka donya anjog 4* (23.3%) lan internasional banget 3* (52.4%) kualitas.

fokus bebarengan kita ing bisnis lan profesi menehi kita siswa karo kesempatan kanggo interaksi langsung karo juragan mangsa lan ndadekake kita kursus sing cocog, macem lan topikal. Akeh duwe mode inovatif saka sinau nglibatno kesempatan seko lan engagement karo dhuwur-profil ngunjungi dosen saka profesi. Iki njangkepi expertise akademisi ana ing University.

Learning Quality High

pendekatan kita yakuwi kanggo ndhukung mahasiswa ing dadi profesional, analitis lan takon lulusan ingkang bisa muter peran substansial ing lingkungan sing profesional.

Kanggo ndhukung learning ing loro tingkat seng durung lulus lan Program Pascasarjana, kita bubar wis mantep lingkungan learning terpadu sing nggabungke spasi learning fisik lan virtual. Iki digunakake kanggo ndhukung mahasiswa ing pasinaon, iku nambahi ceramah lan seminar kanthi kualitas dhuwur materi online. Departemen kanggo Learning penambahan lan Development ndhukung Staff kita ing nggawe kesempatan learning anyar lan responsif kanggo mimpin kita kursus menyang mangsa.

Minangka awak akademisi paling, Senat tanggung jawab kanggo kawicaksanan lan angger akademisi Universitas. framework iki yakuwi kanggo ndhukung learning kualitas dhuwur lan pangopènan standar akademisi sing underpins kakuwasan jurusan-awarding kita. Fungsi iki didhukung dening Unit Development Academic.

Student-Staff Engagement

Sukses kita kursus iku gumantung ing engagement efektif lan komunikasi antarane mahasiswa lan staf. We sing nomer siji ing London kanggo kepuasan mahasiswa miturut The Complete University Guide 2017. City punika institusi mung London kanggo diselehake ing ndhuwur 20 kanggo kepuasan mahasiswa. asil wujud rawuh sawise City ditampa paling tau skor kepuasan mahasiswa ing 2015 Survey Mahasiswa National.

Magepokan karo Siswa’ Union, prioritas tombol kanggo Universitas ngrungokake sing kita pelajar, ngrembakaken apa ta uga lan pangerten kita bisa nggawe dandan. interaksi iki minangka bagean Highly katon urip University lan saran saka mahasiswa wis bagéyan inti saka carane kita nemtokake arah pendidikan kita.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • City Law School, gabungke Inns Pengadilan School of Law
  • Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan, gabungke St Bartolomeus Sekolah Nursing & Midwifery
  • School of Arts lan Social Science, kalebu Departemen Jurnalisme
  • School of Mathematics, Ilmu Komputer lan Teknik
  • Sir John Cass Business School

History


City University ngambah asal menyang Northampton Institute, mantep ing 1852 lan dijenengi sakwise Marquess Northampton sing nyumbang ing tanah kang Institut iki dibangun, antarane Northampton Square lan St John Street in Islington. Institut iki diadegaké kanggo nyedhiyani pendhidhikan lan kesejahteraan saka pedunung lokal. Sampeyan iki diwenehi wewenang ing Kutha London parochial Amal undhang (1883), karo adil saka “promosi saka skill industri, kawruh umum, kesehatan lan uga-kang wong enom lan wanita sing kagolong ing kelas mlarat”.

Northampton Polytechnic Institute ana sawijining institut teknologi ing Clerkenwell, London, didegaké ing 1894. Alumni kalebu Colin Cherry,Stuart Davies lan Anthony Racing. Arthur George Cocksedge, a juru senam Inggris sing main ing 1920 Olimpiade, ana anggota saka Northampton Polytechnic Institute Gymnastic Club lan juara saka Britania Raya ing 1920. ing 1937. Maurice Dennis saka (Northampton Polytechnic ABC) ana 1937 ABA Men Champion. Frederick Handley Page ana inaeronautics dosen ing Institut. The Handley Page Type A, pesawat powered pisanan dirancang lan dibangun dening wong, rampung munggah minangka airframe instruksional ing sekolah. The novelis Eric Ambler sinau engineering ing Institut.

Enem departemen asli ing Institut padha Applied Physics lan Teknik Listrik; Crafts seni; Ekonomi domestik lan dagang Wanita; Electro-Chemistry; horology(ilmu wektu lan seni jam-making); lan Teknik Mesin lan Metal Trades.

Ing 1903-04 departemen optik technical kapisah iki diadegaké. ing 1909 siswa pisanan mumpuni kanggo Universitas London BSc derajat ing engineering minangka siswa internal. wiwit 1909 Institut wis melu pendidikan aeronautics, lan ing 2009 Sekolah Teknik lan matématika Ilmu ngrayakake centenary aeronautics ing City. ing 1908 Institut iki digunakake kanggo Olimpiade Games.Boxing njupuk Panggonan ing Institut.

Institut dipundadosaken “College of Technology Lanjut” ing 1957.

ing 1961 keterlibatan institut kasebut ing ilmu wiwit karo introduksi mesthi ing “Ngempalaken lan Komunikasi Knowledge Scientific”. ing 1966 City ditampa charter itsroyal, dadi “The City University” kanggo nggambarake cedhak pranala institusi kang karo Kutha London. ing 1971 Apollo 15 astronot dibukak City University lan presented kosok-Kanselir, Tait, karo Piece saka tameng panas saka Apollo 15 roket.

ing Oktober 1995 ning City University bakal nggabung karo loro St Bartolomeus Sekolah Nursing & Midwifery lan Charterhouse College of Radiography, dobel nomer mahasiswa ing City Institute of Health Science kanggo sak 2,500.

City University kawangun aliansi strategis karo Ratu Maria, Universitas London ing April 2001. Ing Mei 2001, geni utama ing College bangunan gutted kantor lantai papat lan gendheng. ing Agustus 2001 City University lan Inns Pengadilan Sekolah Hukum sarujuk kanggo nggabungaké. Sasampuning sumbangan saka Foundation Sir John Cass kang, bangunan multimillion-pound dibangun ing 106 Bunhill Row kanggo Cass Business School.

A anyar £ 23 yuta bangunan kanggo house Sekolah Tinggi Ilmu Sosial lan Departemen Language lan Ilmu Komunikasi iki dibukak ing 2004. ing Januari 2006, City University announced sing Cass Business School bakal mbukak kampus anyar ing Canary Wharf kang Salah Kanada Square, specialized di dirancang kanggo senior Managers. Reconstruction lan redevelopment saka universitas Grade II kadhaptar College bangunan (Dipuntedahaken geni ing 2001) iki rampung ing Juli 2006.

ing 2007 Sekolah Seni nampa £ dianyaraké bangunan 10m. A mahasiswa anyar’ ajang Uni kabuka ing Oktober 2008 disebut “TEN adoh”, kang menehi pusat kanggo siswa kanggo sosialisasi ing sak dina lan sarwa dumadi sawetara saka sudhut hiburan sore kalebu klub bengi, acara masyarakat lan ANTV bengi.

ing Januari 2010, latar padha bebarengan karo Universitas East Anglia (UEA) London, Dipuntedahaken kemitraan City University karo Usaha INTO University. Wiwit City University wis maneh Program Foundation International dhewe kanggo nyiapake siswa kanggo taun wis universitas sing. ing April 2011, ning aula saiki panggonan lan Saddler kang Sports Center bakal ditutup lan kabongkar kanggo mbangun ing Juni 2011. Sampeyan iki ngajokaken sing aula anyar panggonan lan pusat olahraga bakal dibuka manèh ing September 2013.

City University announced sing bakal nggabungake Universitas London ing Agustus 2016, lan ngajokaken ganti jeneng dadi City University of London.


Aja pengin ngrembug City University London ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas City London ing Map


Photo


Photos: City University London Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews City University London

Join kanggo ngrembug saka City University London.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.