Keele University

Keele University. Education in Inggris. Study in Inggris. Education Bro - Study Magazine Abroad.

Keele Details University

  • Negara : Inggris
  • City : basa
  • acronym : KU
  • Founded : 1949
  • siswa (kira-kira.) : 1000
  • Aja lali kanggo ngrembug Keele University
Ndhaftar ing Keele University

Ringkesan


Kita lagi Keele University lan kita lagi beda. Founded luwih saka 60 taun kepungkur ing yakin sing kita ketemu panjaluk saka jenis baru masyarakat, ekonomi lan donya, prinsip kita resonate saiki luwih saka tau.

nestled ing 600 hektar padésan ing jantung UK, akeh mahasiswa kita lan sawetara manggon Staff kita, uga sinau lan karya kene. Iku kampus amba nanging cilik lan cosmopolitan. We operate ing ukuran manungsa, nyediakake wong papan kanggo mikir lan kathah apa, karo Uploaded akèhé klub, masyarakat, aktivitas lan lilo tanpo pekso kesempatan.

We kasil pangkat ing ndhuwur banget survey kepuasan mahasiswa. Iki amarga iku luwih saka ijo lan apik banget, iku panggonan riset lan akademisi keunggulan banget. Apa iku Health, Kamanungsan lan Social Sciences utawa Ilmu Alam, apa wilayah saka sinau, kita ngirim pengalaman learning unik lan internasional. We mulang ing kelompok cilik, nyedhiyani siji-kanggo-siji akses kanggo akademik kita lan angka kualitas piwulang kita minangka Highly riset kita.

program jurusan kita lan madegé taun wis mesthi wis distinctively tantangan, fleksibel lan nuwuhaken kawruh amba adhedhasar. pendekatan interdisipliner lan multidisciplinary kita ora mung underpin pendidikan apik nanging kakuwasan kita riset donya anjog. Kabeh kang uga ateges kita ngirim impact luwih lan nilai saka riset lan piwulang kita, global uga sacara lokal.

Iku sethitik wonder siswa lan alumni kita minangka individu Universitas dhewe: maju lan tuntas, cetha sing lagi lan apa padha arep, dilengkapi kanggo ketemu sawetara saka tantangan amba ing dina iki presents donya, kanggo apik ing masyarakat lan perusahaan.

Keele ing North Staffordshire halfway antarane Manchester lan Birmingham. Universitas punika ing gunung madhep ing kutha Newcastle-ing-Lyme (rong mil saka Keele) karo Stoke-on-Trent (lan wilayah blanja utama Hanley) mung saperangan saka miles luwih.

Ana mahasiswa urip kanthi pedunung watara kampus lan sawetara saka sudhut café-bar, restoran lan pub in Newcastle lan klub ing Hanley.

penyayang Theatre bakal seneng Vic New in Newcastle lan Bupati ing Hanley, nalika film paling anyar sing ditampilake ing wayang multi-layar ing Newcastle. theme park paling gedhe UK, Alton Towers, watara 45 menit saka Universitas. The Peak District ayu mung 20 mil saka Keele. Waca Peak District- iku kanggo ndeleng lan apa kanggo informasi luwih lengkap.

tengah Keele kang tegese iku gampang kanggo ngendi wae ing negara, karo M6 lan alur pranala cedhak. Manchester lan Birmingham sing saben jam kang drive adoh, nalika London punika 90 menit dening Sepur.

Keele nawakake macem saka sudhut kursus kanggo nyetel sampeyan ing trek kanggo mangsa. We nyedhiyani support banget lan fasilitas kanggo siswa, loro akademis lan sosial.

Kita kursus kurban:

  • Pancingan sinau lan skills kanggo karir mangsa.
  • Kualitas wulangan tengen sawetara saka sudhut subjek akademisi lan kejuruan.
  • Kesempatan kanggo gabungke kapentingan lan berkembang skills liwat derajat Dual Honours khusu kita – karo liwat 500 kombinasi subyek kasedhiya.

Kita uga kurban profesional derajat Single amanah ing Kedokteran, Health, Hukum lan bisnis subjek.

Karo atraktif, kampus loropaken, Keele nawakake pengalaman mahasiswa banget khusus:

  • hiburan banget ing Siswa’ Union saben wengi minggu.
  • Lulusan ninggalake Keele karo sawetara saka tarif sukses paling akademisi lan Employment in UK

Iku prabédan Keele.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Kamanungsan lan Social Science
  • Pasinaon Amérika
  • Kriminologi
  • Education
  • Inggris
  • Pasinaon film
  • History
  • Kamanungsan
  • Sekolah Management Keele
  • Unit Learning basa
  • Hukum
  • Arts Liberal
  • Media, Komunikasi lan Budaya
  • Music and Music Teknologi
  • Politics, Hubungan Internasional lan Philosophy
  • Ilmu Sosial lan Privasi Public
  • Social Work
  • Sosiologi
  • Fakultas Kedokteran lan Kesehatan Ilmu
  • Health lan Rehabilitation
  • Kedokteran
  • Nursing lan Midwifery
  • Pharmacy
  • Fakultas Ilmu Alam
  • Kimia lan Medicinal Chemistry
  • Computing lan Matematika
  • Ilmu Forensik
  • Geography, Geology lan lingkungan
  • Ilmu urip
  • Fisika lan Astrofisika
  • Ilmu fisik lan Geographical
  • Psychology
  • Konseling

History


Keele Universitas iki diadegaké ing 1949 minangka Universitas College of North Staffordshire, ing inisiatif saka A D Lindsay, banjur Profesor Philosophy lan Master of Balliol College, Oxford. Lindsay ana pendhukung kuat pendidikan diwasa apa-kelas, sing pisanan disaranake “universitas wong” ing alamat kanggo Tegal Utara Staffordshire’ Association pendidikan ing 1925.

on 13 Maret 1946, Lindsay wrote kanggo Sir Walter Moberly, ketua Komite University Grants (Ugrc), nyaranke panyiapan saka College “ing garis anyar”. laku diadegaké ana kanggo colleges anyar diluncurke tanpa kakuwasan jurusan-awarding, tinimbang njupuk derajat njaba saka Universitas London. Saiki, Lindsay wanted kanggo “njaluk nyisihaken saka jurusan external London”, tinimbang mbentuk College panguwasa saka wiwitan kanggo nyetel silabus dhewe, mbok menawa tumindak ing sponsor saka universitas diadegaké. Lindsay wrote uga Wakil-Kanselir Oxford, tentatively njaluk sponsor mung kuwi.

Panitia eksplorasi iki diadegaké dening Stoke-on-Trent City Council, dipimpin dening Lindsay lan didhukung dening Alderman Thomas Horwood, Vikaris Etruria lan pamimpin klompok Partai Buruh ing Dewan Kutha. Duwe aman pendanaan umum saka UGC ing Januari 1948, Komite angsal Keele Hall, ngarep stately ing pinggiran Newcastle-ing-Lyme, saka sawijining pemilik, Ralph Sneyd. The Hall, panggonan para leluhur kulawarga Sneyd, kang sadurunge wis requisitioned dening Kantor Perang kanggo militèr nggunakake sak Perang Donya II, lan diwenehake karo akeh saka Sneyd Estate lan kathah teori prefabricated di bangun dening Tentara, kanggo jumlah saka £ 31.000.

Pisanan lulusan minangka standar iki George Eason wis sinau Matematika ing Birmingham University entuk BSc ing 1951. Piyambakipun pikantuk MSc ing 1952 saka Keele.

Lulusan pisanan sing sinau kanthi ing Keele ana Margaret Boulds ing 1954, lulus ing Philosophy lan Inggris. akeh ajeg, College universitas dipun status universitas ing 1962, nampa Royal Piagam anyar ing Januari taun sing, lan ngadopsi jeneng Universitas Keele. Iki tetep resmi, sanajan Keele University saiki panggunaan saben dinten. Iku wis dikenali minangka salah siji saka universities Plate kaca.

ing 1968, Komisi Royal ing Education Medical (1965-68) ditanggepi “Todd Report”, kang dianggep kamungkinan saka sekolah medical kang diadegaké ing Keele. Ingkang gesang sing Utara Staffordshire bakal situs apik, Duwe pedunung lokal gedhe lan saperangan rumah sakit gedhe. Sampeyan iki dianggep sing lelebon minimal 150 siswa saben taun bakal perlu kanggo nggawe sekolah medical ekonomi lan educationally sregep. Nanging, universitas iki ing wektu iku cilik banget kanggo ndhukung sekolah medical saka ukuran iki. Nanging, ing 1978, Keele Departemen Postgraduate Kedokteran kabuka. Iki riset medical conducted lan pendidikan medical pascasarjana, nanging ora mulang mahasiswa medical lulus. ing 2002, sawetara mahasiswa saka Manchester Medical School wiwit kang mulang ing Keele. Akhire sekolah medical dhewe Keele kang kabuka ing 2007.

ing 1994, ing Oswestry lan Staffordshire North School of Fisioterapi (ONSSP), kang wis dadi institusi kapisah adhedhasar ing Rumah Sakit Robert Jones lan Agnes Racing Orthopedic ing Oswestry, Langkawi, ditambahake Keele University, dadi Keele kang Departemen Pasinaon Fisioterapi, lan relocating saka Oswestry kampus Keele University. ing Agustus 1995, Keele University ditambahake Utara Staffordshire College of Nursing lan Midwifery, mbentuk School anyar Nursing lan Midwifery.

ing 1998 lan 1999 ana sawetara kontrovèrsi liwat kaputusan dening panguwasa universitas kanggo ngedol Koleksi Turner, koleksi terkenal saka buku dicithak matematika kalebu sawetara kang paderbean - lan wis akeh banget cathetan dening - Isaac Newton, supaya dana dandan utama menyang perpustakaan universitas. pejabat universitas Senior sah Advertisement saka koleksi kanggo panuku pribadi, karo ora njamin sing bakal tetep utuh utawa ing UK. Senajan sah idin, sale ana disenengi ing antarane masyarakat akademis lan kontrovèrsi iki bek dening penet jangkoan negatif ingkang dipun danguaken nyaranke sing rega sale £ 1m banget kurang lan koleksi tartamtu kanggo dibabah.

Amarga ngasor popularitas lan pendanaan, departemen Jerman ditutup ing Desember 2004, sanajan universitas disimpen jurusan fisika sawijining senadyan subyek madhep tekanan.

ing 2009, universitas iki dianugerahi Ratu mengeti Hadiah kanggo luwih Education lan luwih, kanggo “perintis karya karo NHS ing melu-melu awal lan care utami ing perawatan saka pain nemen lan atritis, ngubungaké riset kanggo pangiriman kanggo patients liwat jaringan GP lan kelompok panganggo”.

ing 2012 Keele ngenalaken loro dhasar taun anyar, taun madegé internasional lan taun madegé internasional cepet, sing nambah kanggo nawarake ana, minangka ilmu, ilmu, ilmu sosial, kesehatan, madegé taun umum lan taun madegé kanggo wong-wong sing bisu visual.

expansion luwih ing situs saka universitas saka 2015 wis samesthine kanggo nggawa investasi pribadi dening madegaken tengah ilmu. Iki bakal ngowahi ewu proyek kanggo Staffordshire uga universitas. Nitahaken saka energi tengah pinter yakuwi kanggo netepake sumber energi sustainable lan ningkataké teknologi ijo.


Aja pengin ngrembug Keele University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Keele University ing Map


Photo


Photos: Keele University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Keele University

Join kanggo ngrembug saka Keele University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.