Ratu Maria Universitas London

Ratu Maria Universitas London

Ratu Maria Universitas Details London

Ndhaftar ing Ratu Maria Universitas London

Ringkesan


Ratu Maria Universitas London iku salah siji saka institusi pendidikan sing luwih dhuwur riset-fokus anjog UK. karo sak 21,187 siswa, 4,000 Staff lan turnover taunan saka £ 300m, kita siji saka paling gedhe Universitas London colleges.

We mulang lan riset tengen sawetara saka sudhut subjek ing ilmu, ilmu sosial, Hukum, medicine lan Dentistry, lan ilmu lan engineering. Adhedhasar ing wilayah kreatif lan warna budaya saka wétan London, kita mung universitas London bisa kanggo kurban 2.000-amben kampus omah rampung terpadu ing ngarep Mile End kita.

Ratu Maria wis digawe prasetya strategis kanggo kualitas dhuwur saka riset. Kita wis nandur modhal ing asas iki dening runtut recruiting ing akademik paling apik ing disiplin saka sak donya. Asil Assessment nasional paling anyar saka riset - Riset Excellence Framework (REF 2014) - Wis dikonfirmasi Panggonan kita ing klompok banget ndhuwur universities riset-mimpin ing UK. Sakabèhé kita padha ditingkat 9 ing UK antarane universities multi-fakultas lan 5th ing UK kanggo persentasi saka kita 3* lan 4* hasil riset.

Ratu Maria nawakake siswa pinunjul pancingan a, pengalaman learning prewangan lan kualitas, Kanthi wulangan inspirasi dening riset anjog donya-kita. Kita uga wis nandur modhal luwih saka £ 250M ing fasilitas anyar liwat limalas taun kanggo kurban kita siswa lingkungan learning ngédap. Iki sing dibayangke ing tingkat terusan dhuwur kita kepuasan mahasiswa. Ing Survey Mahasiswa National paling anyar (NSS 2015), 88 saben sen saka undergraduates kita ditulis 'kepuasan sakabèhé’ karo wektu sing kene, karo rolas subjek ing telung ndhuwur ing London.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Kamanungsan lan Social Sciences

  • Sekolah Niaga
  • School of Economics Finance
  • Sekolah Inggris lan Drama
  • Departemen Inggris
  • Departemen Drama
  • Sekolah Basa, Linguistics lan Film
  • Sastra Comparative
  • Pasinaon film
  • French
  • German
  • Pasinaon Iberia lan Amérika Latin
  • Language Centre
  • Linguistics
  • Russian
  • School Geografi
  • Sekolah History
  • Sekolah Hukum
  • Pusat Commercial Pasinaon Etnis
  • Departemen Hukum
  • Sekolah Politik lan International Relations

Fakultas Kedokteran lan Dentistry

  • Barts lan London School of Medicine lan Dentistry
  • Barts Cancer Institute
  • The Blizard Institute
  • Institut Dentistry
  • Institut Ilmu Kesehatan Education
  • William Harvey Institute Riset
  • Wolfson Institute of Medicine Nyegah
  • Pusat saka Cell ing

Fakultas Sains lan Teknik

  • Sekolah Biologi lan Kimia Ilmu
  • Sekolah Teknik Elektronik Ilmu Komputer
  • Ilmu Komputer
  • Electronic Engineering
  • Sekolah Teknik lan Materials Science
  • Pusat Riset Interdisipliner ing Materials Biomedis
  • Sekolah Tinggi Ilmu Mathematical
  • School Fisika lan Astronomy
  • Pusat Riset ing Psychology

History


Ratu Maria wis menehi werna ing papat colleges sajarah: Ratu Maria College, Westfield College, St Bartolomeus kang Hospital Medical College lan London Hospital Medical College.

Kampus Mile End historis ing ngarep saka Ratu Maria College, kang wiwit urip ing 1887 minangka Palace Rakyat, pusat philanthropic kanggo nyedhiyani Disaster wétan karo pendidikan, aktivitas budaya lan sosial. Ratu Maria College iki ngakoni Universitas London ing 1915. Westfield College didegaké ing 1882 ing Hampstead minangka College pionir kanggo pendidikan sing luwih dhuwur saka wanita. ing 1989 Ratu Maria ditambahake Westfield College kanggo mbentuk Ratu Maria lan Westfield College.

ing 1995, Ratu Maria lan Westfield gabung maneh, wektu iki karo loro colleges medical bentenaken, St Bartolomeus kang Hospital Medical College, mantep ing 1843, lan London Hospital Medical College, sekolah medical pisanan Inggris kang, didegaké ing 1785. panggabungan menika digawe Barts lan London School of Medicine lan Dentistryand nggawa ajaran medical lan dental Clinical kanggo Ratu Maria pisanan.

ing 2013, jeneng legal Ratu Maria lan Westfield College, Universitas London kanthi resmi wis owah kanggo Ratu Maria Universitas London kanggo nggambarake Panggunan umum. taun iki uga weruh Ratu Maria arep menehi derajat dhewe, karo 2014 lulusan kang pisanan kanggo nampa wong-wong mau.

Archives ing College kang terus kasugihan saka arsip lembaga narik lan langka prints, partner saka abad ka-17 kanggo dina saiki. Koleksi nyedhiyani kaweruh menyang sawetara saka aktivitas Nyinau Staff QMUL lan mahasiswa ing sasi, Njupuk sajarah sugih saka QMUL.

Ngerti pora?

  • We duwe paling tuwa kaloro urip kuburan Yahudi ing Inggris, Spanyol kuburan Yahudi Portugis partner saka 1726, ing tengah kampus kita.
  • Balung Yusuf Merrick, Gajah Man, manggon ing School of Medicine lan Dentistry kang Patologi Museum.
  • Medical College of London Hospital Royal (saiki bagéan saka Barts lan London School of Medicine lan Dentistry) ana sekolah medical pisanan Inggris nalika iku kabuka ing 1785.
  • saka 1964 nganti 1982 Ratu Maria College maintained reaktor nuklir dhewe, pisanan Program ngisor Mile End Road.
  • Elizabeth Blackwell, pisanan dhokter wadon qualified kebak ing UK, dilatih ing Hospital Barts Medical College ing 1850.
  • Sir John Vane, kang ngedegaké William Harvey Research Institute, aken minangka panemu carane aspirin lan obat-obatan padha diprodhuksi efek sing.
  • Sir Walter Besant kang 1882 novel Kabeh limo lan kawontenan Priya - Lan Story Impossible, mbayangke sing 'Palace ditresnani’ ing wétan London karo aula konser, kamar maca, galeri Gambar, sekolah seni lan pendidikan kanggo wong lokal - iki inspirasi kanggo Palace Rakyat lan wiwitan Ratu Maria dina.


Aja pengin ngrembug Ratu Maria Universitas London ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Ratu Maria Universitas London ing Map


Photo


Photos: Ratu Maria Universitas London Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Ratu Maria Universitas reviews London

Join kanggo ngrembug Ratu Maria Universitas London.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.