Ratu University Belfast

Ratu University Belfast, UK

Ratu University Details Belfast

Ndhaftar ing Ratu University Belfast

Ringkesan


Sampeyan bakal tresna sinau ing Ratu. Universitas nggabungke warisan sajarah sugih karo fasilitas modern. namung 15 menit mate saka pusat kutha Belfast, sampeyan bakal tau adoh saka jantung tumindak.

Apa proyek ngimpi? program jurusan ana ing universitas kuwi sing dirancang kanggo nyiapake sampeyan kanggo karir mangsa. Arep dadi arsitèk, insinyur utawa dhokter? Apa wae sing arep dadi, wonten jurusan tunggu sampurna kanggo sampeyan njupuk langkah pisanan.

Ora yakin apa sing arep dadi durung? Aja padha sumelang. Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo gain pengalaman karya ing akeh saka derajat. Iki menehi kauntungan liwat kompetisi. lan, nalika sampeyan lagi siap kanggo lulusan? Careers Universitas Service bisa menehi panuntun dhumateng pribadi ing langkah sabanjure.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Kedokteran, Health & Ilmu urip

  • dental Surgery
  • Teknologi Agricultural karo Pasinaon Professional
  • Biokimia karo Pasinaon Professional
  • Ilmu biologi
  • Ilmu Biologi karo Pasinaon Professional
  • Ilmu Biomedis
  • Quality Food, Safety lan Nutrition karo Pasinaon Professional
  • Biology Human
  • Land Use lan Manajemen Lingkungan karo Pasinaon Professional
  • Biology Marine karo Pasinaon Professional
  • Mikrobiologi karo Pasinaon Professional
  • Ilmu Midwifery
  • Nursing (Adult – intake September)
  • Nursing (anak)
  • Nursing (cacat Learning)
  • Nursing (mental Health)
  • Ilmu Pharmaceutical
  • Zoology karo Pasinaon Professional
  • Energy, Lingkungan lan Sustainability
  • BAO Kedokteran
  • Pharmacy
  • Biokimia
  • Ilmu Pangan lan Keamanan pangan karo Pasinaon Professional

Fakultas Seni, Kamanungsan & Ilmu sosial

  • Kriminologi lan Sosiologi
  • drama
  • Inggris
  • Pasinaon film
  • French
  • History
  • Irish
  • Philosophy
  • Politics
  • Anthropology Social
  • Sosiologi
  • Spanyol
  • ketuhanan
  • Education
  • music
  • Accounting
  • Actuarial Ilmu lan Risk Management
  • Ekonomi Bisnis
  • Manajemen Bisnis
  • Ekonomi
  • Finance karo Year in Industry
  • Business International karo Perancis
  • Business International karo Jerman
  • Business International karo Mandarin Chinese
  • Business International karo Portugis
  • Business International karo Spanyol
  • Teknologi Music lan Seni Sonic
  • Social Work
  • Teologi
  • Hukum

Fakultas Teknik lan fisik Ilmu

  • Archaeology
  • Teknik Aerospace
  • Teknik Kimia
  • Teknik Sipil
  • Teknik Listrik lan Electronic
  • Teknik Mesin
  • Desain Engineering Product
  • Software lan Electronic Engineering Sistem
  • Matématika lan Physics
  • Archaeology-Palaeoecology
  • Archaeology-Palaeoecology lan Geografi
  • Arsitektur
  • Kimia
  • Geography
  • Mathematics
  • Chemistry medicinal
  • Fisika
  • planning, Lingkungan lan Development
  • Psychology
  • Ilmu
  • Teknologi Kimia
  • Teknik Lingkungan lan Civil
  • Engineering Structural karo Architecture
  • Planning Eropah

History


Ratu University Belfast menehi werna ing Lembaga Belfast Academical, kang didegaké ing 1810, salah siji saka Inggris kang 10 universities paling tuwa, lan tetep minangka Royal Langkawi Institution Academical. Universitas saiki iki pisanan Chartered minangka “Ratu College, Belfast” ing 1845, nalika iki magepokan karo bebarengan didegaké Ratu College, Cork, lan Ratu kang College, Langkawi, minangka bagéan saka Ratu University of Ireland - didegaké kanggo kasurung pendidikan sing luwih dhuwur kanggo Katolik lan Presbyterians, minangka pasangan kanggo Trinity College, Dublin, banjur institusi Anglikan. Ratu College, Belfast, kabuka ing 1849. bangunan utama, Gedung Lanyon, iki dirancang dening arsitek Inggris, Sir Charles Lanyon. Ing sawijining bukaan, iku wis 23 profesor lan 343 siswa. Siswa awal ing Ratu University Belfast njupuk Universitas ujian London.

ing Irish Universities undhang, 1908 dipun bibaraken ing Royal University of Ireland, kang diganti Ratu University of Ireland ing 1879, lan digawe loro universities kapisah: saiki National University of Ireland lan Ratu Universitas Belfast.

on 20 Juni 2006 universitas announced program investasi £ 259 yuta ngarahke ing fasilitas, recruitment lan riset. Salah kasil investasi iki wis perpustakaan UII; perpustakaan McClay iki dirancang déning arsitek Boston-based Sheply, Bulfinch, Richardson & Abbott, apa ing hubungané karo arsitek Belfast, Robinson Patterson Partnership, lan kabuka ing Juli 2009. Bangunan wis dijenengi kinurmatan Sir Allen McClay, a loma utama saka Universitas Ratu lan saka Library.

ing wulan Juni 2010, universitas announced sing padha bakal ngetokake £ 7.5m Ansin hub riset internasional karo Seagate Technologies.

Ratu iku salah siji saka juragan paling gedhé ing Irlandia Lor, karo kekiyatan kerjo total 3,903, kang 2,414 anggota saka akademisi, akademisi-related lan riset Staff lan 1,489 padha karyawan administratif.


Aja pengin ngrembug Ratu University Belfast ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Ratu University Belfast ing Map


Photo


Photos: Ratu University Belfast Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Ratu University Belfast

Join kanggo ngrembug Ratu kang University Belfast.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.