St George kang, Universitas London

St George kang Universitas London. Study ing Inggris. Education in Inggris. Education Bro - Study Magazine Abroad

St George kang, Universitas Details London

Ndhaftar ing St George kang, Universitas London

Ringkesan


Kita bangga kangge kita sesambetan ing nyediakake pengalaman sing paling apik kanggo kita siswa – bangunan ing liwat 250 taun saka inovasi lan tetep jangkah karo tantangan kesehatan saka ganti NHS. pengabdian kita kanggo siswa, Staff lan alumni wis dibangun ing prasetya kita bareng karo wong-wong mau ing Ngapikake lan maju kesehatan.

We are bangga bhinéka kita, aturan mahasiswa saka sawetara saka sudhut latar kesempatan kanggo bisa lan sinau ing kampus kesehatan nggambarake sawetara sing kebak profesi kesehatan.

St George kang, Universitas London mung universitas UK kebon pendidikan ilmu kaséhatan medical lan, latihan lan riset. distinctiveness kita adhedhasar fokus kita eksklusif ing ilmu kaséhatan lan obat-obatan lan kita usaha kanggo ngowahi pendekatan inovatif lan bareng kanggo kabeh kita apa.

We nyedhiyani donya-kelas multi-profesional pendidikan ilmu kaséhatan sing equips kita lulusan kanggo ketemu karo kabutuhan kesehatan dina liwat riset ilmiah sing cocog, Clinical keunggulan, skills interpersonal kuwat lan apa adhedhasar tim-. Nuduhake lingkungan Clinical karo rumah sakit piwulang utama London, pendekatan kita inovatif kanggo asil pendidikan ing uga-dibunderaké, dokter Highly trampil, ilmuwan, lan kesehatan lan sosial care profesional.

Kita uga bisa rapet karo panyedhiya kesehatan saindhenging London kidul kanggo mesthekake yen kita kursus nggambarake laku Clinical anyar lan sing kita siswa entuk manfaat saka manéka warna kesempatan seko Clinical. Ing kasugihan saka pengalaman Clinical kasedhiya salah siji alasan apa St George terus dadi populer karo siswa.

Fakultas Kesehatan, Social Care lan Education kita mbukak ing kemitraan karo Kingston University mulang kursus kalebu Nursing, Midwifery, radiography, ilmu mantri, Fisioterapi lan sosial.

program kita kaku nanging kita bangga kangge kita sesambetan ing support pribadi kita nyedhiyani kita siswa, njupuk lagi dadi dokter pisanan-tingkat lan ilmuwan, karo kaki sing kuwat ing lemah. Kita pracaya wong-wong kudu bisa ngakses keuntungan saka panemuan Biomedis lan riset sing arep bagéan integral saka latihan lan pendidikan kesehatan profesional.

We kudu luwih saka 250 taun saka keunggulan lan inovasi riset lan pendidikan ing asil maju groundbreaking ing medicine lan kesehatan. Lulusan kita kalebu Edward Jenner, John Kerja, Muriel Powell lan Patrick Steptoe. Gambling kita telu fokus ing proses Biomedis lan ngelmu, maju Nyegah lan perawatan saka penyakit ing kothak kesehatan populasi, penyakit jantung lan infèksi – telu saka tantangan paling kesehatan global ing 21st abad.

We are setya ngembangaken pangerten umum lan keterlibatan ing program riset kita lan aktif kontribusi kanggo kekancan antarane London, ngubungaké siswa lan riset Praktisi lan juragan antarane wilayah.

Kita waé iku kanggo berkembang wong sing ketemu karo kabutuhan kesehatan dina lan tantangan kesehatan sesuk lan kita becik welcome murid sing nuduhake kita angka, energi lan ambisi.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Ilmu Biomedis
  • Imaging susu
  • Laku Healthcare
  • Ilmu Healthcare (Ilmu psikologi)
  • Kedokteran MBBS
  • Kedokteran MBBS (lulusan Entry)
  • Midwifery / bidan Kadhaftar kanggo perawat kadhaptar
  • Midwifery / Kadhaftar bidan
  • Nursing / perawat Registered
  • Laku Paramedic
  • Ilmu Paramedic
    Fisioterapi
  • Radiography, diagnostik
  • Radiography, Babagan pengobatan

History


We duwe dawa, Sajarah illustrious Doctors training, gendakan bali luwih saka 250 taun. Antarane Lulusan kita bisa count sawetara saka leluhur pendiri medicine. We sing dikenal uga kanggo pendekatan kita inovatif kanggo pendidikan ngembangaké lan kita lulusan tenan siap kanggo rigors lan ganjaran saka Profesi tantangan lan ganti.

1733 Hospital St George kang mbukak ing Lanesborough House ing Hyde Park Corner. The Rumah Sakit anyar wis disusun ing telung jubin lan accommodates 30 patients ing loro distrik, siji kanggo wong lan siji kanggo wanita.

1751 Registration Formal Doctors magang wiwit.

1754 The unggul bedah John Kerja wiwit nggarap kursus sinau ing St George.

1796 Edward Jenner (mahasiswa saka 1770 kanggo 1774) kasil performs vaksinasi pisanan marang, nga, anjog kanggo mbrasta lengkap akhire penyakit ing 1980. Singidaken saka Blossom, cow digunakake ing èkspèrimèn, nga Jenner kang, punika dipun St George kang, Universitas London kanthi putra Jenner kang ing 1857, lan tetep ing milik universitas wiwit.

1800 Kanthi bangunan Lanesborough House Mudhun menyang disrepair, kompetisi iki dianakaké kanggo ngrancang bangunan rumah sakit 350-amben anyar. Iki menang dening William Wilkins, arsitek Inggris ingkang karya paling misuwur iku Gallery National.

1844 Benjamin Brodie, bedhah Hospital St George kang, wis dadi Presiden Royal College of Surgeons. Brodie uga bakal pindhah ing kanggo diangkat Presiden Dewan Medical Umum ing 1858.

1858 Anatomi Gray kang, prodhuk saka collaboration antarane Henry Gray lan demonstrator ing anatomi Henry Vandyke Carter, salah siji prestasi seni lan ilmiah paling wis diterbitake.

1867 Pak Atkinson Morley godhong tabungan kang kanggo Hospital St George kang kanggo bangunan lan pangopènan remot convalescent ngarep saka gangguan lan pageblug tengah London.

1895 Patrick Manson katetepaké dosen ing Tropical Kedokteran lan menehi seri pisanan tau kuliah ing penyakit tropis ing St George kang. Manson tindak ing kanggo nemu London School Kebersihan lan Tropical Kedokteran ing 1899.

1899 Edward Wilson sarat ing St George iku Sakit Kesehatan sekolah. On kualifikasi kang wis takon kanggo nggabungake Antartika Expedition pisanan Kapten Scott, ninggalake Inggris ing 1901 minangka bedah junior lan zoologis. ing 1910 kang nggabung ing ekspedisi gerah-fated dipimpin déning Scott kanggo Kutub Kidul lan rusak karo anggota liyane saka partai ing tanggal sing bali saka Kutub Kidul.

1915 St George iku Universitas pisanan ing London ngakeni wadon siswa nalika Perang Donya Salah. Helen Inglby, salah siji saka patang wanita Ditampa kajawi Ethelberta Claremont, Marian M. Bostock lan Elizabeth O'Flynn, dadi ing dadi pathologist saka Albert Einstein Medical Center ing Philadelphia ing1945.

1939-1945 Sak kapindho Perang Donya St George kang dadi unit saka darurat Service Hospital, nyediakake 200 kasur kanggo korban perang lan 65 kasur kanggo lara sipil.

1948 NHS awon kang ing 5 Juli 1948 kanggo nyedhiyani kesehatan kanggo kabeh warga, adhedhasar perlu, ora kemampuan kanggo mbayar.

1954 Aubrey Leatham wis dadi St George kang cardiologist pisanan Consulting. Leatham misuwur kanggo ngrancang versi anyar lan apik saka stethoscope ing, lan kanggo nyiptakno pisanan pacemaker jantung endocardial donya.

1958 Ing operasi manggoné pacemaker kapisan digawa metu ing St George kang.

1973 Bangunan wiwit ing situs anyar St George ing Tooting, London.

1976 Tahap kang pisanan saka School Medical mbukak ing Tooting karo 80 siswa.

1978 Pelopor perawatan kesuburan Patrick Steptoe, (alumnus, Mbbs 1939), tanggung jawab, kajawi biologist lan fisiologi Robert Edwards, kanggo ngembangaké ing pembuahan vitro (IVF), anjog kanggo lair saka bayi pisanan test-tabung ing 1978.

1980 St George ing Hyde Park nutup lawang sawijining kanggo wektu Final lan HM Ratu Elizabeth II mbukak anyar St George iku Sakit lan Kesehatan sekolah ing Tooting ing 6 November 1980.

1995 Fakultas Kesehatan lan Social Sciences, collaboration gabungan antara SGUL lan Kingston University ditetepake, aturan kesehatan lan pendidikan care sosial ing nursing, pendidikan Midwifery lan radiography.

2000 St George iku lembaga UK pisanan miwiti Graduate Program Entry MBBS (GEP), papat taun cepet-trek mesthi jurusan medical mbukak kanggo lulusan ing sembarang disiplin.

2008 50 taun sawise operasi pacemaker pisanan iki digawa metu ing Rumah Sakit St George kang, operasi 50,000 uga kasil dileksanakake ing Rumah Sakit.

2011 Ing kelompok pisanan siswa medical enrols program medicine sarjanané ing Universitas Nicosia, Cyprus.

2013 The Postgraduate Diploma Physician Associate Pasinaon Team Pengajaran menang pisanan tau Prospects Postgraduate Award kanggo tim Pengajaran Best (Ilmu, Teknologi lan Teknik).

2014 YM Putri Anne mbukak INTO ST George kang, tengah mahasiswa internasional ing London.

2014 Research digawa metu dening Institut Kesehatan Pedunung ing efek saka udud Parental ing kesehatan ambegan antarane asil anak ing Bill Westminster Ban udud ing mobil nalika anak sing saiki.


Aja pengin ngrembug St George kang, Universitas London ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


St George kang, Universitas London ing Map


Photo


Photos: St George kang, Universitas London Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

St George kang, Universitas reviews London

Join kanggo ngrembug saka St George kang, Universitas London.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.