Universitas Dundee

Universitas Dundee

Universitas Details Dundee

  • Negara : Inggris
  • City : Dundee
  • acronym : paukuman
  • Founded : 1881
  • siswa (kira-kira.) : 15000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Dundee
Ndhaftar ing Universitas Dundee

Ringkesan


karakter khas The University asalé saka kemampuan kita dadi loro aspirational lan mudhun-kanggo-bumi. Kita bisa kanggo campuran prestasi intellectual lemah-bejat karo aplikasi praktis.

Universitas wis katon akeh owah-owahan wiwit dadi institusi mandiri 1967. kamardikan iki mèlu 70 taun sesambetan karo University of St Andrews, nanging Yahoo dhasar tetep.

 

Kita nelaaken Yahoo iki ing Vision transformasi kita. Iku apa kita apa dina iki lan iku apa kita tansah rampung. Sing:

“ndandani urip lokal lan sacara global liwat tumitah, enggo bareng lan aplikasi saka kawruh.”

Dina iki nggambarake Yahoo iki kanthi nganggo cara akeh:

  • excelling pengajaran lan panalitèn;
  • contributing kanggo sosial, urip ekonomi lan budaya Skotlandia lan donya akeh;
  • mbentuk mangsa dening mecahaken masalah-masalah donya nyata penting.

 

We Yahoo kanggo dadi anjog University Skotlandia kang. Kita arep paling apik ing apa kita apa ing apa kita milih kanggo nindakake, lan bakal diakoni sacara internasional kanggo mutu lulusan kita lan impact saka riset kita.

We sing mimpin dening kepinginan kanggo ngatasi tantangan substansial, lan bakal fokus efforts kita ing telung wilayah:

  • Nggunakake sumber global ing cara sustainable
  • Ningkatake liwat desain
  • Ngapikake kesehatan lan seger

 

Kita bakal bisa antarane wates subyek; nggawa expertise lan beda sudut pandang. Iki bakal ngaktifake kita pendekatan masalah ing anyar, cara tantangan lan produktif. We nglengkapi Staff kita lan kita siswa karo liya kanggo nggawe impact nyata-donya, ngatasi masalah global lan ndandani urip.

 

Facilities

  • Shops campus: Lokasi lan dhaftar kopi kasedhiya ing kampus seeCampus Map.
  • Chaplaincy: kapel, warung bar lan Lounge kasedhiya kanggo nggunakake kanggo fungsi, acara, exhibitions, katelu, Konferensi, seminar lan konser lunchtime.
  • Konferensi & Facilities patemon: Facilities kasedhiya kanggo ngrekrut kalebu pusat konferensi, komplek training, kamar seminar, homes, lan bioskop.
  • Urutan Services DNA – ndeleng The urutan Service, School of Life Ilmu
  • Duncan saka Jordanstone College Bahan Shop (kasedhiya kanggo mahasiswa internal lan staf namung).
  • IT Suites saha IT (kasedhiya kanggo mahasiswa lan staf internal nggunakake mung).
  • Library & Centre Learning: LLC wis enem Camping principal lan 24/7 akses kanggo e-sumber akademisi lan lingkungan learning virtual. siswa, Staff lan external anggota olèh nggunakake layanan ing LLC kang.
  • Facilities Sports: Institut Olahraga lan ngleksanani nawakake fasilitas kanggo ngrekrut kanggo singing lan acara liyane e.g. dina olahraga perusahaan; seminar; latihan kotak. paket anggota Corporate uga kasedhiya.
  • Video Facilities Conferencing.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


School of Art and Design

  • Duncan saka Jordanstone College of Art & desain

Sekolah Dentistry

  • Pasinaon lulus
  • Pasinaon pascasarjana

Sekolah Pendidikan lan Social Work

Sekolah Kamanungsan

  • Pasinaon Amérika
  • Pusat Arsip Informasi Pasinaon
  • Inggris
  • European Studies
  • History
  • Basa
  • Philosophy

School of Life Ilmu

  • Learning lan Pengajaran

Sekolah Kedokteran

  • Clinical Skills Centre
  • Cuschieri Skills Centre
  • Institute Medical Education
    • Pusat Legal & Kedokteran Forensik
    • Division kanggo PG Education Medical
    • Division kanggo UG Medical lan Ilmu Kedokteran Education
    • Mei – Nyokong

Sekolah Nursing lan Ilmu Kesehatan

  • Pasinaon lulus
  • Post Kualifikasi

Sekolah Ilmu lan Teknik

  • Pusat Anatomi Identification Human
  • Teknik Sipil
  • Computing
  • Electronic Engineering
  • Mathematics
  • Teknik Mesin
  • Fisika

Sekolah Tinggi Ilmu Sosial

  • Accounting lan Finance
  • Arsitektur
  • Centre for Energy, Petroleum lan Hukum Mineral lan Privasi
  • Centre for Hukum Water, Kebijakan lan Ilmu (ing ngandhapipun UNESCO)
  • Pasinaon ekonomi
  • Ilmu Lingkungan
  • Geography
  • Hukum
  • Manajemen lan Marketing
  • Politics
  • Psychology
  • Planning Regional Town lan

History


Dikarepake kanggo University in Dundee jumeneng minangka bagéan saka gerakan – umum kanggo akeh pusat indhustri luwih gedhe saka Britain ing wektu sing – kanggo extension pendidikan liberal lan kemajengan instruction technical.

ing 1881, umumé amarga foresight lan loman Dr John Boyd Baxter lan Miss Mary Ann Baxter saka Balgavies – anggota adoh related saka kulawarga lokal sugih lan pengaruh – University College, Dundee, Diadegaké minangka institusi akademis independent kanggo

'Mromosiaken pendidikan saka wong loro sexes lan sinau saka Science, Kasusastran lan Fine Arts '.

Antawis kamardikan, College ora daya kanggo derajat penghargaan lan kanggo sawetara taun mahasiswa padha disiapake kanggo ujian njaba saka Universitas London. Diantara guru sadurungé wong-wong saka -including eminence gedhe (kanggo menehi wong judhul mengko sing):

  • Sir William Peterson, Principal pisanan ing College kang, sing sesampunipun Principal saka McGill University, Montreal;
  • Sir Alfred Ewing, mengko Principal saka Universitas Edinburgh;
  • Sir D'Arcy Thompson, biologist ing;
  • Sir Patrick Geddes, botanis lan kutha Planner;
  • lan Sir William McCormick sing dadi sekretaris sepisanan saka Carnegie Trust, lan mengko ketua pisanan saka Komite University Grants.

ing 1897 University College dadi bagéan saka University of St Andrews. Uni dadi kanggo menehi expression kanggo koyo lokal sing ana sing arep sambungan penting antarane lawas lan anyar ing urusane akademisi, lan sing institusi kinurmatan ing kutha cilik lan panyiapan modern ing kutha gedhe bisa uga nglengkapi saben liyane ing proses mupangati kanggo loro.

ing 1954, akibaté marang konstitusi owahan ing University of St Andrews, University College, karo idin welasi saka Bojone Ratu, iki jeneng Ratu College. owah-owahan, kang klebu ing penggabungan saka Dundee School of Economics in College ing, sanadyan padha apik status mesti, kiwa minangka bagéan integral saka University of St Andrews. Nambah kanthi cepet meksa marang panggonan universitas ing taun salajengipun lan perlu bukti kanggo nggedhekake pengajaran lan panalitèn fasilitas ing Dundee, dikiataken sentimen lokal suwene ngadeg ing sih saka pengangkatan saka College kanggo status universitas sawijining.

Komite luwih Education wonten ing chairman Gusti Robbins dianjurake ing sawijining laporan kanggo parlemen ing Oktober 1963 iku

'Paling siji, lan mbok menawa loro, saka dhasar UII arep ing Scotland.

Pemerintah disetujoni wiwitan saka pangolahan perlu kanggo nggawe universitas ing Dundee, lan ing 1964 Universitas Pengadilan saka University of St Andrews dados lan Komite Penasehat Academic, wonten ing Ketua Pak R. B. McCallum, Master Pembroke College, Oxford, kanggo maringi pitutur ing konstitusi saka Universitas ngajokaken lan ing pembangunan akademik kanggo dilakoni ing. ing 1966, ing basis saka Rekomendasi digawe dening Komite Penasihat, Pengadilan University lan Dewan Ratu College diajukake usulan peserta kanggo Dewan Privy seeking Grant saka Piagam Royal kanggo netepake Universitas Dundee. usulan iki disetujoni lan, ing syarat-syarat Piagam ing, Ratu College dadi Universitas Dundee ing pisanan Agustus 1967.

ing 1974 Universitas digawe Fakultas Ilmu Lingkungan kang divalidasi derajat saka Sekolah Arsitektur lan Town lan Regional Planning saka Duncan saka Jordanstone College of Art. Miturut 1988 Kursus gelar ana ing College padha divalidasi dening Universitas. collaboration antarane institusi loro mimpin kanggo panggabungan formal saka College lan Universitas karo efek saka 1 Agustus 1994 karo College dadi Fakultas Universitas.

ing 1995 Universitas iki laris ing nggayuh, ing basis competitive, kontrak saka Departemen Health Scottish Kantor Nursing wis gratis lan pendidikan Midwifery ing Fife lan Tayside. Iki nyebabaké Tayside College of Nursing lan Fife College of Studies Health dadi bagéan saka Universitas saka 1 September 1996 minangka School siji saka Nursing lan Midwifery ing Fakultas Kedokteran lan Dentistry kang salajengipun jeneng, Fakultas Kedokteran, Dentistry lan Nursing.

ing Desember 2001 Universitas gabung kampus Dundee Lor College (Pendidikan) kanggo nggawe Fakultas Pendidikan lan Social Work.


Aja pengin ngrembug Universitas Dundee ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Dundee ing Map


Photo


Photos: Universitas Dundee Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Dundee

Join kanggo ngrembug saka Universitas Dundee.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.