Universitas Essex

Universitas Essex. Study ing Inggris. Education in Inggris. Education Bro - Study Magazine Abroad

Universitas Details Essex

  • Negara : Inggris
  • City : Colchester
  • acronym : EU
  • Founded : 1964
  • siswa (kira-kira.) : 15000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Essex
Ndhaftar ing Universitas Essex

Ringkesan


Saka pambrontakan mahasiswa saka 60 kanggo riset lemah-bejat kontemporer kita, kita wis tau ditampa ing status quo utawa wis wedi nganggo metu. Kita tansah mikir cara anyar lan luwih apik kang mengkono iku. sekolah kita lan pemimpin departemen sare ing donya kelas riset sing ngganti gesang.

Essex Roh

We are a ngarep kanggo bakat lan tenacious, wani lan kandel, lan wong-wong sing ora sabar kanggo owah-owahan. konvènsi Challenging ing DNA kita. Sampeyan bakal kapapar Uploaded saka sudhut persepektif kang béda lan panemu, kaya sing ing mikirake provokatif kita! seri kuliah, kang tegese kita ora bakal tansah setuju - nanging sing carane gagasan gedhe sing lair.

Mung dening nyemangati sampeyan takon pitakonan angel kita bisa break wates intellectual. Ing Essex kita ngluwihi ing laladan saka solusi kawruh lan pelopor kanggo masalah saka badhan global. We menehi sampeyan lisènsi asli Wangun apa dadi ing watara sampeyan lan njupuk risiko intellectual supaya uga learning 'carane', sampeyan tantangan 'kok'.

Ing Essex kita kasurung siswa kita kanggo wanita kang kesengsem dadi sapa kang padha nanging ora siji unggul - kanggo manteb nanging ora kumingsun, sarwa nanging asor. Yen sampeyan pengin liyane saka pendidikan universitas saka mung jurusan apik, yen sampeyan pengin dadi enlightened lan nggawe prabédan, Essex punika Panggonan kanggo teka.

Shami Chakrabarti CBE
Kanselir, Universitas Essex lan thik sipil campaigner

Essex pirso sampeyan wong saka saben sudhut planet – kita lagi universitas paling internasional 21 ing donya lan 5th ing UK (THE 2016). Kita komunitas genuinely global sing urip, karya, lan muter bebarengan. Sinau lan kurikulum internasional sing cocog, disaranaké kanggo manggon lan sinau ing luar negeri kanggo periode mesthi, dadi bagéan saka masyarakat kita warna, lan sing mulang dening akademik kang riset wis impact global. We menehi sampeyan kasempatan paling saingan ing ekonomi global.

Konsep anggota dilestarekake ing konstitusi kita lan cornerstone saka pengalaman mahasiswa. Kaya ora masyarakat sing wis bagean sadurunge, wektu ing Essex menehi kesempatan telas kanggo nggawe prabédan kanggo urip akademisi lan sosial dhewe, lan kanggo wong-wong ing sakiwa tengen.

  • Wektu luar negeri ing ora biaya tambahan.
  • Employability lan careers support, ora mung nalika sampeyan lagi kene - nanging kanggo urip
  • Sampeyan anggota kanggo urip, karo kabeh keuntungan sing kagayut lan kesempatan.
  • Swara 165 klub olahraga lan masyarakat, salah sawijining klub paling rasio mahasiswa ing UK.
  • lingkungan kampus unik karo bhinéka acara lan layanan.

Masyarakat Essex kebak kesempatan kanggo ketemu wong anyar, nyoba iku anyar lan skills anyar. Lan iku ora bisa dadi luwih gampang kanggo nggabungake karo urip sosial ing kampus kita. Saka karaoke ing SU Bar kanggo teh afternoon ing Wivenhoe House (ngarep kanggo kita Edge Hotel School). Saka njupuk ing muter ing kita Lakeside utawa Clifftown bioskop kanggo bagging nyang-nyangan sing ing pasar kita petani '- karo dadi luwih arep ing iku mokal kanggo njaluk bosen.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Ilmu biologi, sekolah
  • Ilmu Komputer lan Electronic Engineering, sekolah
  • East 15 akting School
  • Ekonomi, Departemen
  • Edge Hotel School
  • Essex Business School
  • Government, Departemen
  • Health lan Ilmu Human, sekolah
  • History, Departemen
  • Pusat Human Rights
  • Pasinaon Interdisipliner ing Kamanungsan, Pusat
  • International Academy
  • Lembaga Penelitian Ekonomi Sosial lan
  • Language lan Linguistics, Departemen
  • Hukum, sekolah
  • Sastra, film, lan Pasinaon Theater, Departemen
  • Ilmu matematika, Departemen
  • Philosophy lan Sejarah Seni, sekolah:
    • History Art ing Essex
    • Filsafat ing Essex
  • Pasinaon psychoanalytic, Pusat
  • Psychology, Departemen
  • Sosiologi, Departemen
  • UK Data Arsip
  • Universitas Essex Online

History


ing Juli 1959, Essex County Council Ditampa proposal saka Alderman Leatherland sing universitas ditetepake ing kabupaten. A Komite Promotion Universitas iki kawangun dipimpin déning Gusti Letnan Essex, Sir John Ruggles-Brise, kang diajukake aplikasi formal kanggo Komite University Grants njaluk sing University of Essex kudu mantep. laporan dhisikan disaranake sing Komite Promotion wis dianjurake Hylands Park in Langkawi minangka papan panggonan kanggo Universitas anyar, Nanging ing May 1961, madegé universitas iki announced ing House saka Commons karo Wivenhoe minangka lokasi preferred lan ing Desember ing taun kang padha, Wivenhoe Park angsal kanggo UII. ing Juli 1962, Albert Sloman, Gilmour Profesor Spanyol lan Dekan Fakultas Seni, University of Liverpool, dipunangkat minangka Wakil Kanselir lan Rt. dheweke. R. A. Butler, diundang dadi Kanselir, karo Anthony Rowland-Jones diangkat dadi Pendaftar.

The Professors pisanan padha diangkat ing May 1963: Alan Gibson Fisika, Peter Townsend ing Sociology, Donald Davie Sastra, Richard Lipsey Ekonomi, Ian Proudman in Mathematics, Jean Blondel Government, lan Yohanes Bradley Kimia. Kanthi Staff pisanan ditunjuk, rencana pembangunan kanggo universitas iki diterbitake lan £ 1million mréntahaké Dana iki dibukak. Ing enem sasi Dana mréntahaké wis ngluwihi target £ 1million karo Ratu Basa lan Sir Winston Churchillamong contributors, nalika karya wiwit ing Mbusak situs sing bangunan karya. ing Autumn 1963, abang dipunpilih minangka werna University lan Prospectus pisanan iki disiapake lan karya wiwit ing bangunan permanen pisanan; pemblokiran ilmu lan kamar ketel jejere Wivenhoe House. ing Januari 1964, Hardy Amies dirancang salin akademisi universitas lan huts wulangan sauntara wis kanggo bakal di bangun cedhak Wivenhoe House, nalika ing Maret Sir John Ruggles-Brise dados pisanan Pro-Kanselir lan Alderman Leatherland ing Bendahara pisanan saka Universitas. Rong sasi mengko universitas Armorial Bearings dipunterbitaken, karo semboyan “Panginten harder, jantung Keener ing”.

ing Oktober 1964, sing pertama 122 siswa teka karo 28 memulang Staff telung sekolah: Pasinaon Comparative, Ilmu fisik lan Sosial. Departemen Kimia, Fisika, Government, Sosiologi, Sastra, Matematika lan Ekonomi mbukak bebarengan karo Language Center (mengko Departemen Language lan Linguistics) lan Computing Center (mengko ing Jurusan Ilmu Komputer lan Electronic Engineering) karo Denis mesure kapilih minangka Presiden Siswa’ Dewan. Work diwiwiti ing menara omah pisanan, Rayleigh, ing Desember karo Ratu nyarujuki Grant saka Piagam kanggo ditrapake saka 11 Januari 1965.

1965 nggawa 399 siswa enrolling kanggo wiwitan taun ajaran anyar; nomer Staff akademisi luwih saka tikel kanggo 61; lan derajat pisanan, limang MSc lan limang drajat MA padha dianugerahi. Bangunan Physics kabuka lan enem jubin pisanan menara Rayleigh padha siap kanggo pendhudhukan, nalika karya wiwit ing Albert Sloman Library. The dosen wadon diangkat: Dorothy e. Smith ing Departemen Sosiologi. ing Desember, Universitas Pengadilan ketemu kanggo pisanan karo sak 500 anggota. Enem sasi mengko, karya miwiti ing ceramah Theater Building, plus 'Tutup metu’ menara Keynes.

ing Oktober 1966, ing Hexagon Restaurant lan General Store kabuka, karo nomer mahasiswa sik njongko 750. Gusti Butler iki diinstal minangka Kanselir ing upacara dianakaké ing Colchester kang Moot Hall in 1967 lan Derajat Kehormatan pisanan padha presented, Universitas Mace iki digawa kanggo pisanan, nalika pisanan taunan saw Degree Kongregasi 135 derajat nganugerahaken ing Juli. Ing wiwitan taun ajaran sabanjuré, departemen saka Èlmu Komputer lan Teknik Sistem Elektronik Ditampa siswa sing pisanan, ing SSRC Data Bank (lajeng gantos nama dados UK Data Arsip) iki diadegaké lan ceramah Theater Building lan Library kabuka bebarengan karo phase pisanan saka Sosial lan Comparative bangunan, nalika karya nglajengake ing Tawney lan William Morris menara omah.

on 25 November 2004, Bojone Ratu lan Adipati Edinburgh dibukak universitas minangka bagéan saka hajat mengeti 40th sawijining (1964-2004). Sawetara anggota mlaku paling dawa Staff padha diundang kanggo ketemu wong ing presentation kalebu mahasiswa pisanan Universitas, John M. Dowden. Miwiti riset pascasarjana ing dinamika fluid ing umur 23 ing 1963, John banjur dadi dhosèn matématika lan ana kepala Universitas Mathematics Department saka 2001-2005. Panjenenganipun pensiun taun September 2008.

Universitas iki saya ngembangaken. Jaringan Center bangunan kabuka ing Mei 2004 omah Departemen Sistem Electronic Engineering lan bagéan saka Jurusan Ilmu Komputer (sing ditambahake ing 2007 kanggo nggawe Ilmu Komputer lan Electronic Engineering). Universitas Malaysia, omah akomodasi Komplek mahasiswa 770 siswa, kabuka ing September 2003. The Ivor Crewe Lecture Hall, karo 1,000 kapasitas kursi, kabuka ing 2006.[9][10] ing Southend[11] ing £ 26m Gateway Building kabuka ing 2007, gréja mantan wis diowahi menyang Clifftown Studios nyediakake East 15 mahasiswa karo teater, studio lan spasi workshop. Universitas Square, a 560 pembangunan bedroom cedhak bangunan Gateway kabuka ing September 2010. Ing Wivenhoe Park, ing 'Research Center Social Science’ rampung nalika Februari 2007, omah Universitas Institute for Social lan Economic Research lan UK Data Arsip. A bangunan anyar kanggo School of Health lan Human Ilmu dipunbikak 2008, kaya ana 'Center for Science Brain’ omah bagéan saka departemen Psychology. ing 2013, The Meadows, a 540-kamar turu akomodasi siswa Komplek dipunbikak ing Kampus Colchester, lan Forum, perpustakaan lan learning center umum lan akademisi dipunbikak Southend. ing 2015 loro proyèk utama padha rampung ing kampus Colchester: anyar Center Student lan Library extension, lan nul-karbon bangunan Business School anyar lengkap karo lantai dagang karo terminal Bloomberg.

Wivenhoe House, lan Manor house abad-18 Wivenhoe Park, Daftar ing Desember 2009 lan dibuka manèh ing 2012 minangka omah negara hotel papat lintang lan asal saka Edge Hotel School, kang ing UKS pisanan digunakake sekolah hotel darmabakti kanggo pangembangan pemimpin mangsa saka hotel lan Hospitality industri.


Aja pengin ngrembug Universitas Essex ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Essex ing Map


Photo


Photos: Universitas Essex Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Essex

Join kanggo ngrembug saka University of Essex.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.