Universitas Exeter

Universitas Exeter. Study ing Inggris, UK

Universitas Details Exeter

  • Negara : Inggris
  • City : Exeter
  • acronym : U of E
  • Founded : 1922
  • siswa (kira-kira.) : 21000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Exeter
Ndhaftar ing Universitas Exeter

Ringkesan


Universitas Exeter Bintang ing ndhuwur UK 10 jaman dhisik 4 taun (The Times lan The Guide Sunday Times Good University) lan rangking ing ndhuwur 100 universities ing donya miturut TImes luwih Educationranking internasional. The CWTS Leiden Alexa 2015 panggonan kita 34th ing donya kanggo keterlibatan ing collaboration ngelmu lan impact. We are a anggota saka Russell Group adiluhung universitas intensif riset.

Mutu pendidikan lan pengalaman ditampa ing Universitas Exeter tegese kita pangkat 8 ing UK ing pungkasanTimes Higher Education Survey Pengalaman Student.

Miturut data luwih Education Statistik Agensi paling anyar, kita diselehake 9 metu kabeh universities UK kanggo prestasi: 84 saben sen saka kita siswa lulusan karo salah siji sing pisanan utawa 2:1.

kita siswa tanpa kathah kita lan kita wong-wong mau - kita Yahoo kanggo nggawe piwulang kita Inspirational lan learning ngédap.

wulangan Research-inspirasi

Staff akademisi kita luwih saka dosen ngajar saka buku. Padha nggarap riset anjog ing wilayah subyek. Sangang puluh-wolung saben sen saka riset kita iki dirating minangka donya-leading utawa dikenali internasional (Research Excellence Framework 2014). Sampeyan bakal mulangi ahli lan dadi bagéan saka budaya sing inspirasi dening riset - sampeyan bakal ngrembug gagasan banget paling anyar ing seminar lan tutorial lan uga dadi anggota aktif saka tim riset.

Ing siswa Exeter sing sijine ing manah sistem lan kasedhiya karo skills lan struktur kanggo swara panemu dhewe lan kepengin. tingkat dhuwur saka dateng sing nandur modhal ing siswa Wangun pengalaman universitas dhewe lan jalaran Highly maringi hadiah.

Guild The Students 'iku ana kanggo nggampangake lan nuntun iki, lan hubungan positif kita kudu karo Universitas ngidini gagasan kanggo owah-owahan teka fruition.

budaya unik iki akehe ngrambah liwat karya rampung Reps Subject darmabakti kita lan rencana ngganti Agents, nanging saben mahasiswa wis diwanti-wanti kanggo saran lan melu karo masyarakat sing ngubengi mau. kene, wong wis diundang dadi bagéan saka masyarakat iki, lan cara mahasiswa lan staf teka bebarengan ing acara kaya Anugrah memulang, Tuladhane, jumlah iki munggah. Duwe milih ing ewu kanggo Staff padha arep ngrameke, mahasiswa sing banjur takon kanggo nggabungake Staff ing upacara Anugrah apik, ningali wong saka kabeh liwat kampus malah luwih teka bebarengan kanggo ngenali karya hard.

Kita uga tuan rumah rencana shadowing, karo murid-kaca iki nduwé anggota senior Staff for dina lan Staff echoing iki dening shadowing wong ing bali. Aku njupuk bagéyan ing taun pungkasan iki, nekani rapat-rapat karo Wakil Wakil Kanselir kanggo Education, Janice Kay, sing banjur teka ceramah lan seminar sandi mengko minggu sing. Ora ana bagean kene, kita kabeh makarya bebarengan lan wong ngrasa dicedhaki.

Imogen Sanders

Students 'Guild Vice President Affairs Academic

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Business School

  • Accounting
  • Ekonomi
  • Finance
  • Pasinaon organisasi
  • Management Studies

College Urip lan Lingkungan Ilmu

  • Biosciences
  • Lingkungan lan Institut Sustainability
  • Geography
  • Sistem Institute Living
  • Psychology
  • Olahraga lan Ilmu Kesehatan

College of Engineering, Matematika lan Ilmu Fisik

  • Ilmu Komputer
  • Engineering
  • Lingkungan lan Institut Sustainability
  • Geology
  • Sistem Institute Living
  • Mathematics
  • Teknik Tambang lan Mineral Engineering
  • Ilmu Alam
  • Fisika lan astronomi
  • Renewable Energy

College of Sciences lan Pasinaon International

  • Pasinaon Arab lan Islam
  • Education
  • Lingkungan lan Institut Sustainability
  • Hukum
  • Politics
  • Sosiologi, Philosophy lan Anthropology
  • Strategy lan Keamanan Institute

College of Kamanungsan

  • Archaeology
  • History Art lan Visual Budaya
  • Classics lan Sejarah Kuna
  • drama
  • Inggris
  • Film Studies
  • Language Center manca
  • History
  • Arts Liberal
  • modern Languages
  • Teologi lan Agama

School Medical

  • Institut Biomedis & Ilmu Clinical
  • Institut Riset Health
  • Sistem Institute Living
  • Kedokteran
  • Imaging Medical
  • Ilmu Kedokteran

History


Kanggo ngrameke karya pendidikan, lan ngelmu Pangeran Albert, lan inspirasi dening Great Exhibition saka 1851, Exeter School of Art ing 1855 lan Exeter School of Science ing 1863 padha didegaké. ing 1868, Sekolah Seni lan Ilmu pindah Royal Albert Memorial Museum ing Queen Street, Exeter lan, kanthi dhukungan saka Universitas Cambridge, dadi Exeter Technical lan Universitas Extension College ing 1893.

ing 1900 gelar resmi sawijining diganti Royal Albert Memorial College lan College dipindhah kanggo Bradninch Place in Gandy Street. College iki maneh namanipun ing University College of Kidul Kulon Inggris ing 1922 sawise College disawijèkaké ing undhang theCompanies lan klebu ing dhaftar institusi layak kanggo nampa dana saka banjur University Grants Komite. Minangka umume kanggo institusi UII ing Inggris ing abad lan awal abad rong puloh, College disiapake siswa kanggo derajat njaba saka Universitas London.

Alderman W H Reed, mantan Walikutha Exeter, nyumbang Streatham Hall ing Streatham Estate anyar Universitas College ing 1922. Streatham Hall dipunewahi namanipun Reed Hall sawise loma sawijining. Sanalika, ing principal ning University College, mengko Sir Hector Hetherington, ngojok-ojoki wong Dewan College kanggo tuku bagean utama saka Streatham Estate. A pamindhahan alon menyang Streatham Estate saka tengah kutha wonten liwat wektu. bangunan anyar pisanan di bangun ing Streatham Estate ana bangunan Washington Singer; watu pondasi iki glethakaken dening Pangeran Wales (mengko King Edward VIII), banjur Presiden University College of Kidul Kulon Inggris. Bangunan iki dibukak ing 1931. Pisanan saka aula waé-dibangun saka panggonan, Mardon Hall, kabuka ing 1933. Gedung akademis kapindho ing Estate iki Library Roborough jenenge pengakon marang kapentingan dijupuk ing pangembangan College dening Gusti Roborough pisanan, siji saka pangayoman awal. Roborough Library rampung watara 1939.

ing University College of Kidul Kulon Inggris dadi Universitas Exeter lan ditampa Royal Piagam ing 1955, persis satus taun sawise tatanan saka Exeter School asli Art. Ratu Elizabeth II presented Piagam kanggo universitas ing riko kanggo Streatham taun iki.

Universitas ngalami periode expansion owahan ing taun 1960-an. antarane 1963 lan 1968, wektu nalika nomer mahasiswa ing Exeter meh tikel, ora kurang saka sepuluh bangunan utama padha rampung ing Streatham Estate uga aula panggonan kanggo sak 1,000 siswa. Iki omah-omahé klebu kanggo departemen Chemistry lan Physics, ing Newman, Bokor Padasan lan Teknik Bangunan lan Streatham Court. Ratu Building wis dibukak kanggo Fakultas Seni ing 1959 lan Building Amory, Hukum omah lan Ilmu Sosial, ngiring ing 1974. Ing rong puluh tahun iki nduwé, investasi owahan iki digawe ing ngembangaken akomodasi poto-Catering anyar kanggo siswa.

Gifts saka Amerika Teluk digawe iku bisa kanggo mbangun perpustakaan UII in 1983 lan liyane bubar wis diijini kanggo nggawe Institute anyar Arab lan Islam Pasinaon. A sumbangan utama luwih aktif ing completion saka Xfi Center for Finance lan Investment. wiwit 2009, investasi luwih pinunjul wis digawe menyang akomodasi siswa anyar, bangunan anyar ing Business School, lan Forum: pembangunan anyar kanggo tengah Streatham Campus.

ing 1838, ing Exeter Keuskupan Board of Education mantun kanggo nemokake institusi pendhidhikan lan latihan saka schoolmasters, inisiatif kuwi kapisan wonten ing Inggris. Akibaté, taun mengko, ing Exeter Keuskupan Training College digawé ing Cathedral Close, Exeter ing tilas omah saka Archdeacon saka Totnes, jejer kanggo Cathedral Exeter. Utama pisanan diangkat lan College menga ing 1840.

expansion ngiring, lan ing 1853, John Hayward (sing mengko tanggung jawab kanggo desain Memorial Museum Royal Albert) bayar kanggo desain waé dibangun latar kanggo College ing Heavitree Road. bangunan, umumé dibangun ing watu gamping werna abu-abu saka dressings Torbaywith Bath Stone, rampung dening Autumn saka taun iki. on 18 Oktober 1854, sawise layanan ing Cathedral Exeter, upacara bukaan kanggo bangunan anyar iki dianakaké. Saka tanggal iki ing 1854 (St Lukas kang), College ora resmi dikenal minangka St Lukas kang. intake College ing 1854 ana 40 siswa.

ing podo karo, ing Royal Albert Memorial College, inisiatif ing Seni lan Ilmu departemen 1912 pungkasanipun nyebabaken pembentukan saka Institut Pendidikan (kang St Lukas kang College ana anggota constituent) lan departemen kapisah saka Pasinaon Mural Tambahan kanggo tujuan latihan guru. Exeter Keuskupan Training College sacara resmi namanipun St Lukas kang College Exeter ing 1930 lan dadi co-pendidikan ing 1966.

ing 1978, St Luke’s College Exeter was incorporated into the University of Exeter. A faculty was created incorporating the university’s Institute of Education and St Luke’s College Exeter into a new School of Education.

The Peninsula Medical School was established in 2000 in conjunction with the University of Plymouth and the National Health Service, based at St Luke’s and the Royal Devon and Exeter Hospital. The School of Dentistry opened in 2007 lan, together with the Peninsula Medical School, created the Peninsula College of Medicine and Dentistry. St Luke’s campus is the main site for the University of Exeter Medical School, which accepted its first students in 2013.

During the eighteenth and nineteenth centuries, Cornwall was among the most significant metalliferous mining regions in the world. Camborne School of Mines was founded in 1888 to meet the needs of this local industry.

Camborne School of Mines was located in the centre of Camborne for almost a century but, following major investment by the international mining industry and others, relocated in 1975 to purpose-built facilities mid-way between Camborne and Redruth. Significant expansion and diversification of teaching and research provision occurred during the 1980s and early 1990s, including the development of undergraduate and taught postgraduate degree programmes in geology, environmental science and surveying. ing 1993, Camborne School of Mines was incorporated into the University of Exeter.

Initiatives by the University of Exeter and others to expand the provision of higher education in Cornwall resulted in the Combined Universities in Cornwall (CUC) initiative in 1999. Minangka bagéan saka inisiatif, Penryn, sajabaning Langkawi, dadi papan Penryn Campus, fasilitas sambungan karo Langkawi University. Camborne Sekolah Mines pindah Penryn sak 2004 nalika universitas anyar Cornwall Kampus kabuka.


Aja pengin ngrembug Universitas Exeter ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Exeter ing Map


Photo


Photos: Universitas Exeter Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Exeter

Join kanggo ngrembug saka Universitas Exeter.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.