Universitas Leicester

Universitas Leicester. Inggris Study

Universitas Details Leicester

Ndhaftar ing Universitas Leicester

Ringkesan


Universitas Leicester didegaké meh satus taun kepungkur ing akibat saka Perang Agung. Lanang lan wadon sing dibangun institusi anyar iki ngarep-arep sing bakal ora mung Monumen urip menyang pepeteng ing sasi anyar sing, nanging Mercusuar saka pangarep-arep kanggo mangsa. Yahoo iki sing kurban sing digawe ing perang kudu dipèngeti liwat pendidikan lan riset sing bakal ngganti donya kanggo luwih.

Universitas Leicester sing ngirimke ambisi iki.

Universitas Leicester wis dibukak rencana strategis, kang mranata metu kita sesanti kanggo pelopor elit anyar khusu saka universities riset-intensif. Njupuk dipikir ing kaca Plan Strategic kanggo mangerteni kepriye pancèn nggayuh iki.

kita angka nuduhaké informasi semboyan kita. Kanggo nindakake kaadilan kanggo ngarep-arep lan pangarepan sing ing kang pundak kita saiki ngadeg, kita usaha kanggo nggawe prabédan ing kabeh sing kita apa.

Dina University kita punika nengsemake, masyarakat semangat lan global, kang darmabakti lan bakat sing mengantisipasi, apa menyang lan ngewangi Wangun mangsa.

Universitas Leicester sing setya loro kanggo nglakoni riset sing nyimpen, mbenakake lan enriches urip, lan kanggo nuwuhaké mulang lan lingkungan sing bentuk prospek saka kita siswa learning lan sing padha bakal pindhah ing pengaruh. Ngerteni bab sawetara panemon paling kita.

We envision kang University kang mbukak kanggo talent, ora hak istimewa lan diakses kanggo wong karo kemampuan kanggo entuk manfaat saka pendidikan sing luwih dhuwur.

Mahasiswa lan staf ing manah Universitas

Mahasiswa lan staf ing jantung ambisi kita lan iku wong kang kita ngirim. angka sambungan kita loro inspirasi lan permeate kabeh kita apa:

  • Nuduhake prasetya kaunggulan
  • Respecting lan appreciating wong ing budaya saka dateng lan integritas
  • Championing kamardikan akademisi lan pentinge debat mbangun
  • Recognising lan ngerayakno prestasi lan sukses
  • Njupuk sing pancasan kita nggawe babagan pendidikan tansah mahasiswa-centered
  • Nggawe jalur kekancan inovasi lan mecahaken masalah-masalah sing kreatif
  • Kang weruh sing kita bisa luwih apik nalika kita bisa bebarengan
  • Kang petualang lan ngakeni sing tanpa kesalahane, owah-owahan lan inovasi sing mokal
  • Kang tanggung jawab kanggo tumindak lan janji kita
  • Anjog dening umpamane lan dilakoni apa kita ngomong kita bakal nindakake

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Biosciences
  • Niaga
  • Kimia
  • Education
  • Ekonomi, Lowongan Accounting
  • Engineering
  • Sastra Inggris
  • Geografi lan Geosciences
  • Lan Sejarah Archaeology
  • History of Art lan Museum Pasinaon
  • Hukum lan Kriminologi
  • Matematika lan Computing
  • Media, Fim lan Komunikasi
  • Kedokteran lan Kesehatan
  • Basa lan Budaya Modern
  • Politics lan Ilmu Sosial
  • Fisika

History


Universitas iki diadegaké minangka Leicestershire lan Rutland University College ing 1921. Situs kanggo Universitas iki nyumbang dening Produsèn textile lokal, Thomas Fielding Johnson, supaya nggawe memorial urip sing ilang sing urip ing Perang Donya. Iki kacetha ing Universitas motto Ut Vitam Habeant - 'supaya padha bisa nampa urip langgeng'.

Siswa padha pisanan ngakoni menyang College ing 1921. ing 1927, sawise dadi Universitas College, Leicester, siswa lungguh ing ujian kanggo derajat njaba saka Universitas London. ing 1957 College iki diwenehake Royal Piagam sawijining, lan wis wiwit banjur kagungan status saka Universitas karo hak menehi derajat dhewe.

Universitas menang seri pisanan tau Universitas Challenge, ing 1963.


Aja pengin ngrembug Universitas Leicester ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Leicester ing Map


Photo


Photos: Universitas Leicester Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Leicester

Join kanggo ngrembug saka Universitas Leicester.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.