Universitas Nottingham

Universitas Nottingham

Universitas Details Nottingham

Ndhaftar ing Universitas Nottingham

Ringkesan


"The University of Nottingham Enggo bareng akeh saka karakteristik universities gedhe ing donya. Nanging, kita béda ora mung ing kekiyatan kita tombol nanging ing carane akeh kekiyatan kita gabungan: kita aman musna, kampus adhedhasar lan lengkap; kita riset-mimpin lan Recruit siswa ndhuwur lan Staff saka sak donya; kita setya internationalising kabeh aktivitas inti kita supaya kita siswa bisa duwe pengalaman terkenal lan nyenengake sing nyiapake wong uga kanggo liyane intelektual, profesional lan pribadi gesang. "

Professor Sir David Greenaway, Wakil Kanselir

ing Universitas Nottingham punika universitas risèt umum adhedhasar ing Nottingham, Langkawi, Inggris, Inggris. Diadegaké minangka Universitas College Nottingham ing 1881 lan iki diwenehake Piagam Royal ing 1948.

kampus utama Nottingham kang, Universitas Park, lan rumah sakit piwulang (Medical Centre Ratu), dumunung ing pinggiran Kutha Nottingham, karo sawetara kampus cilik lan Camping dumunung ing panggenan liya ing Langkawi, Derby, Derbyshire, lan Lincoln. Njaba Raya, Nottingham wis kampus in Petaling Jaya, Malaysia lan Ningbo, China. Nottingham diatur dadi lima fakultas constituent, ing kang ana luwih saka 50 sekolah, departemen, institut lan pusat riset. Nottingham wis bab 44,000 siswa lan 9,000 Staff lan wis income total £ 593,0 yuta ing 2014/15, kang £ 119,4 yuta saka ngawèhaké riset lan kontrak.

Sawetara subjek sawijining wis terus-terusan ditingkat ing sepuluh, kalebu ekonomi, hukum lan farmasi. Gunung punika 5th ing UK ing syarat-syarat nomer mahasiswa lan 15 kanggo babagan mahasiswa sing ngrambah AAB + ing A-tingkat. Universitas iku salah siji saka 12 “elit” institusi sing accommodates ndhuwur nampa siswa ing Inggris. ing 2014 fliers dhuwur survey nyatakake Nottingham ana universitas paling diangkah dening juragan ndhuwur UK antarane 2013-14. ing 2012, Nottingham iki ditingkat 13 ing donya ing syarat-syarat nomer Lulusan kadhaptar antarane CEOs saka Fortune Global 500. Iku uga ditingkat 2 (bebarengan Oxford) ing 2012 Olimpiade Tabel pemenang medal Inggris. Menapa malih, Nottingham punika 9 produser gedhé Eropah wirausaha. ing 2011, lan 2014 Universitas Rankings World GreenMetric, Nottingham ana kampus sing paling sustainable ing donya.

Iku anggota saking Asosiasi Universitas Persemakmuran, ing Consortium Virgo, Association University Eropah, theRussell Group, universities UK, universitas 21 lan berpartisipasi ing program Sutton Trust Summer School minangka anggota saka Sutton 13.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Pasinaon Amérika lan Canadian
  • Archaeology
  • Arsitektur lan lingkungan sing diwangun
  • Arts
  • Biosciences
  • Business School
  • Cancer lan gagang Sel
  • Kimia lan Teknik Lingkungan
  • Kimia
  • Health anak, Kebidanan & Gynaecology
  • China Institute Privasi
  • Teknik Sipil
  • Classics
  • Ilmu Saraf Clinical
  • Ilmu Komputer
  • Pasinaon Chinese Contemporary
  • Budaya, Film lan Media
  • budaya, Pasinaon Area Basa lan
  • Ekonomi
  • Education
  • Listrik & Electronic Engineering
  • Engineering
  • Engineering Surveying lan Space Geodesi
  • Inggris Education Language
  • Inggris
  • Epidemiologi lan Kesehatan Publik
  • Prancis lan Prancis Pasinaon
  • Pasinaon Film lan Televisi
  • Engineering Foundation lan Ilmu Fisik
  • Geography
  • Pasinaon Jerman
  • Ilmu Kesehatan
  • History
  • History of Art
  • Kamanungsan
  • Language Centre
  • Hukum
  • Ilmu urip
  • Ilmu matematika
  • Teknik, Bahan lan Teknik Manufacturing
  • Medical Centre Education
  • Ilmu Kedokteran lan Graduate Entry Kedokteran
  • Kedokteran
  • Kedokteran & Ilmu Kesehatan
  • music
  • Nottingham pencernaan Penyakit-penyakit Centre
  • Pharmacy
  • Philosophy
  • Fisika & Astronomy
  • Politics lan Hubungan Internasional
  • Care Primary
  • Psychology
  • Psikiatri lan Psychology Terapan
  • Rehabilitation lan Ageing
  • Kedokteran ambegan
  • Rematologi, Orthopaedics lan Dermatology
  • Russian lan Slavonic Pasinaon
  • Ilmu
  • Ilmu sosial
  • Sosiologi lan Privasi Social
  • Spanyol, Pasinaon Portugis lan Amérika Latin
  • Teologi lan Pasinaon Agama
  • Pengajaran lan Direktorat Learning
  • Veterinary Kedokteran lan Ilmu

History


1881 – College Civic pisanan Nottingham kang

College Civic pisanan Nottingham kang dibuka ing tengah kutha ing 1881, patang taun sawise watu pondasi iki glethakaken dening mantan Perdhana Mentri, W E Gladstone. Lan loma anonim wis ana £ 10,000 kanggo College ing kondisi sing bangunan cocok bakal di bangun dening Dewan lan sing College kudu kasedhiya karo £ 4,000 taun.

1928 – Pamindhahan kanggo University Park

Sawisé Perang Donya, College outgrew bangunan asli. A hadiah loman dening Sir Jesse Boot, saka 35 hektar saka tanah ing Highfields, presented solusi lan ing 1928 College dipindhah kanggo apa saiki kampus utama, Universitas Park. Kaping pisanan, iki tampung ing Gedung Trent elegan lan Dibuka dening King George V in November ing taun sing padha.

Malah ing dina awal ing situs iki, College kesengsem dhuwur ngunjungi dosen kalebu Professor Albert Einstein, Mahatma Gandhi lan H G Wells.

1948 - Dadi Universitas Nottingham

ing 1948, College menika pikantuk Piagam Royal lan dadi Universitas Nottingham, saiki bisa derajat penghargaan ing jeneng dhewe. Sak iki wektu ing School of Agriculture iki diadegaké nalika Midland College of Agriculture ing Sutton Bonington gabung karo Universitas.

wutah terus

Universitas Nottingham terus kanggo tuwuh lan isih fokus ing pembangunan.

  • Medical School: ing 1970 kita diadegaké ing UK kang Medical School pisanan ing abad kaping-20, lan ing 1995 Sekolah Nursing iki kawangun melu ing setunggal saka Mid-Trent College of Nursing lan Midwifery. ing 2003 kampus anyar iki dibukak ing Rumah Sakit Umum Derby City
  • Kampus Jubilee: The £ 50 yuta pembangunan Jubilee Campus kabuka ing 1999 lan salajengipun phase loro kabuka ing Maret 2009. kampus wis menang akeh Anugrah amarga fitur lingkungan-loropaken sawijining
  • Malaysia Campus: Universitas kabuka kampus in Malaysia ing 2000. Salajengipun tujuan-dibangun kampus taman anyar iki dibukak ing September 2005 ing Semenyih, Malaysia, close to Kuala Lumpur
  • King kang Meadow Campus: ing Maret 2005 Universitas kabuka Raja Meadow Campus ing tilas Carlton Television Studios. kampus iki dadi panggonan kanggo akeh ing universitas kuwi Unit administratif lan support, Naskah lan Collections Special lan loro studio televisi
  • China Campus: Universitas ngakoni siswa pisanan ing kutha Ningbo, China in 2004, lan kampus waé-dibangun sacara resmi dibukak ing Februari 2006, minangka bagéan saka joint venture. Universitas banjur dadi universitas manca pisanan netepake kampus sawijining ing China.
  • Sekolah Veterinary Medicine lan Ilmu: Universitas Nottingham resmi kabuka ing School of Veterinary Medicine lan Ilmu ing April 2007 (Duwe ngakoni siswa pisanan ing September 2006). Iki pisanan waé-dibangun sekolah Veterinary anyar kanggo kabuka ing UK ing 50 taun


Aja pengin ngrembug University of Nottingham ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Nottingham ing Map


Photo


Photos: Universitas Nottingham Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Nottingham

Join kanggo ngrembug saka Universitas Nottingham.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.