Universitas Oxford

Universitas Oxford. universities Best in Inggris. Study in Englad. Education Bro - Study Magazine Abroad

Universitas Details Oxford

  • Negara : Inggris
  • City : Oxford
  • acronym : Oxford
  • Founded : 1096
  • siswa (kira-kira.) : 23000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Oxford
Ndhaftar ing Universitas Oxford

Ringkesan


Universitas struktur khas Oxford kang, lair sajarahé, sumber kekuatan.

Oxford iku perguruan universitas, dumadi saka University tengah lan colleges. Universitas tengah dumadi saka departemen akademisi lan pusat riset, departemen administratif, Pustaka lan musium. ing 38 colleges sing timer governing lan musna merdika institusi, kang gegandhengan karo Universitas tengah ing sistem federal. Ana uga enem aula pribadi permanen, kang padha didegaké dening Kristen beda lan kang isih makaryakke karakter sing Kristen.

Lakon beda saka colleges lan Universitas wis ngalami évolusi saka wektu menyang wektu.

The colleges

  • Pilih lan ngakeni siswa lulus, lan pilih lulusan mahasiswa sawise padha ngakoni dening Universitas.
  • nyedhiyani akomodasi, dhaharan, kamar umum, Pustaka, olahraga lan fasilitas sosial, lan care pastoral siswa.
  • Tanggung jawab kanggo memulang tutorial kanggo undergraduates.

Universitas

  • Nemtokake isi kursus ing kang wulangan college njupuk Panggonan.
  • Organises ceramah, seminar lan karya Lab.
  • Menehi sawetara saka sudhut sumber daya kanggo sinau ing wangun Pustaka, Laboratorium, musium, fasilitas komputerisasi, lan ing.
  • Nyedhiyakake layanan administrasi lan layanan mahasiswa ngatur tengah kayata penyuluhan lan Careers.
  • Ngakoni lan supervises lulusan mahasiswa, lan mriksa iki:.
  • Sets lan tandha ujian, lan Anugrah derajat.

Sistem universitas ing jantung sukses Universitas, menehi siswa lan akademik keuntungan saka gadhahanipun loro menyang gedhe, institusi internasional kesuwur lan menyang cilik, masyarakat akademisi interdisipliner. Ndadekke siji akademik anjog lan siswa tengen subjek lan kelompok taun lan saka beda budaya lan negara, ngewangi kanggo Foster pendekatan interdisipliner kuat sing inspires akeh saka prestasi riset pinunjul saka University lan ndadekake Oxford pimpinan ing dadi akeh kothak.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


divisi Kamanungsan

matematika, fisik & LIFE Ilmu Division

MEDICAL Ilmu Division

Divisi Marketing

History


minangka universitas paling tuwa ing donya Inggris-speaking, Oxford iku lembaga unik lan sajarah. Ana tanggal langit dhasar, nanging piwulang wonten ing Oxford ing sawetara wangun ing 1096 lan dikembangaké kanthi cepet saka 1167, nalika Henry II begalan siswa Inggris saka nekani Universitas Paris.

ing 1188, sejarah ing, Gerald saka Wales, marang sing maca umum kanggo Oxford dons ing nglumpuk lan ing saindhenging 1190 rawuh saka Emo Friesland, mahasiswa jaban rangkah pisanan dikenal, diset ing gerakan tradisi Universitas pranala Nyinau internasional. Miturut 1201, Universitas iki tumuju dening Sekolah wis Oxenford, ing kang judhul Kanselir iki nganugerahaken ing 1214, lan ing 1231 Master padha dikenali minangka universitas utawa perusahaan.

Ing abad 13, kerusuhan antarane kutha lan gaun (townspeople lan siswa) hastened panyiapan saka aula primitif saka panggonan. Iki padha diganti dening pisanan colleges Oxford kang, kang wiwit minangka abad tengah 'aula panggonan’ utawa endowed omahé ing sangisoré pengawasan Master a. Universitas, Balliol lan Merton Colleges, kang padha mantep antarane 1249 lan 1264, sing paling tuwa.

Kurang saka abad mengko, Oxford wis ngrambah eminence ndhuwur saben jog liyane saka learning, lan menang ing masmur Paus, raja lan sages dening kabecikan saka jaman sawijining, kurikulum, piwulang lan hak istimewa. ing 1355, Edward III mbayar pajeg kanggo Universitas kanggo kontribusi invaluable kanggo learning; kang uga ngomentari layanan render kanggo negara dening lulusan Oxford bentenaken.

Saka dina awal, Oxford ana tengah kanggo kontrovèrsi nengsemake, karo sarjana melu musuhan agama lan politik. John Wyclif, abad-14 Master of Balliol, kampanye kanggo Bible ing vernacular, marang wishes papasi. ing 1530, Henry VIII dipeksa Universitas kanggo nampa divorce saka jeneng Catherine saka Aragon, lan misuwur ing wekdal Réformasi ing abad kaping-16, ing churchmen Anglikan Cranmer, Latimer lan Ridley padha nampa kanggo wulangan sesat lan diobong ing saham ing Oxford.

Universitas iki Royalist ing Perang Sipil, lan Charles I dianakaké counter-Parlemen ing convocation House. Ing pungkasan abad kaping 17, Oxford filsuf John Locke, seng di tuduh saka Bala, kepeksa mlajeng negara.

Ing abad kaping-18, nalika Oxford ngandika duwe port nilar kanggo politik, ana uga jaman panemuan ilmiah lan kawentar agama. Edmund Halley, Profesor Geometri, mbadek bali saka komèt sing ngangkat jenengé kang; John lan kempalan pandonga Charles Wesley kang nyèlèhaken dhasar ing Methodist Society.

Universitas wiwit peran utama ing jaman Victorian, utamané ing kontrovèrsi agama. saka 1833 terus Gerakan Oxford sought kanggo revitalize aspèk Katulik Gréja Anglikan. Salah siji saka pemimpin sawijining, John Henry Newman, dadi Katulik 1845 lajeng damel Kardinal. ing 1860 Museum Universitas anyar ana pemandangan saka debat misuwur antarane Thomas Huxley, juara évolusi, lan Uskup Wilberforce.

saka 1878, aula akademisi padha mantep kanggo wanita lan padha ngakoni kanggo anggota kebak ing Universitas ing 1920. Five colleges kabeh-lanang pisanan ngakoni wanita ing 1974 lan, banjur wiwit, kabeh colleges wis diganti pranatan sing ngakeni loro wadon lan wong. St Hilda kang College, kang Originally kanggo wanita mung, suwene colleges jinis siji Oxford kang. Iku wis ngakoni loro lanang lan wadon wiwit 2008.

Sak abad 21 kaping-20 lan awal, Oxford ditambahaké kanggo inti salebeting sawijining kapasitas riset anyar utama ing èlmu alam lan Applied, kalebu medicine. Supaya manungsa, wis meningkat lan nguwatké peran tradisional minangka fokus internasional kanggo learning lan forum debat intellectual.


Aja pengin ngrembug Universitas Oxford ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Oxford ing Map


Photo


Photos: Universitas Oxford Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Oxford

Join kanggo ngrembug saka Universitas Oxford.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.