Universitas Sheffield

Universitas Sheffield. EducationBro

Universitas Details Sheffield

Ndhaftar ing Universitas Sheffield

Ringkesan


Universitas Sheffield iki didegaké saka satus taun ago, didegaké ing usulan lan support financial saka wong Sheffield. Karepé wong-wong kanggo netepake universitas kang bakal entuk manfaat ekonomi sing, kesehatan lan anak.

Iki lanang lan wadon adoh-mriksani bisa mung kepingin weruh ing lelakon kuwi. Dina iki kita komunitas global lan kewarganegaraan kita bukaan ing saindhenging donya dados liwat 150 negara. Kaya kutha kita, Staff lan siswa kita duwe werna lan kabeh sambungan liwat planet kita.

Apa kita terus apa adhedhasar angka kita lan bosok ing prinsip founding kita. Kita pendekatan inspires collaboration inovatif tengen wilayah subyek lan karo sopo, bisnis lan organisasi kanggo ngatasi masalah liyane mencet kita ngadhepi, loro cedhak ngarep lan ing saindhenging donya.

Kang universitas Civic tegese kita panggonan kanggo debat mbukak, kanggo makarya bebarengan kanggo ngatasi masalah lan nggawe kekancan kang tantangan lan inspirasi pikiran anyar. We sing mbukak kanggo wong, kanggo ngganti lan kamungkinan.

Kita padha didegaké kanggo nggawe impact nyata ing kutha kang ekonomi lan kanggo nambah kasehatan. A abad mengko, kita isih mengkono iki.

Universitas penghargaan Year nyatet bukaan saka theSheffield Institute for translational Ilmu Saraf karo sumbangan saka £ 8m saka pangayoman lokal lan patients’ kelompok. tengah kaleksanane metu nglereni riset pinggiran menyang kahanan neurologikal kayata Motor Neurone penyakit, Parkinson lan Alzheimer.

Advanced Manufacturing Research Centre Kita anjog collaboration industri universitas-Manufaktur UK. Kajawi Boeing lan Rolls-Royce, 60 perusahaan partner bisa karo 200 Staff University (75% sing postgraduates) lan 150 Trust magang Pangeran.

A Factory karbon-Neutral ing mangsa lenggah ing tanah Colliery direklamasi, nglambangaké regenerasi lokal, lan AMRC dijenengi Boeing Supplier of the Year marang kompetisi saka 17,000 perusahaan global - pisanan judhul iki wis musna kanggo UK.

Project Sunshine yakuwi kanggo sabuk daya saka srengenge kanggo nyegat tantangan sing paling gedhe madhep marang donya: patemon pangan lan energi nambah kabutuhan pedunung donya ing babak saka iklim boten mesthi lan owah-owahan lingkungan global.

The Grantham Centre di bangun ing Project Sunshine riset groundbreaking kita menyang keamanan pangan lan energi. The Grantham Centre yakuwi kanggo advance ilmu sokongan lan nyambung karo debat privasi watara carane manungsa bisa manggon ing cara liyane sustainable.

Energy 2050 nylidiki carane kita bisa ngalih menyang aman, sistem kurang energi-karbon. Inisiatif alamat tantangan telung energi saka ngirimke terjangkau, energi aman lan sustainable.

Sheffield Politik Ekonomi Institute Riset (Mugi) ndadekke bebarengan anjog peneliti internasional ing èlmu sosial, privasi produsen, wartawan lan formers pendapat kanggo reassess lan berkembang usulan-usulan intine kanggo nanggepi tantangan politik lan ekonomi nuduhke dening krisis finansial global lan sawijining Warisan.

Uga looking metu, kita kudu kekiyatan penting ing. Pentinge siswa kacetha ing kinerja kita pinunjul ing Survey Kepuasan Student National.

Universitas Sheffield Siswa’ Union iki dirating terusan ndhuwur ing negara ing Survey Pengalaman Student Times Higher Education.

We ndeleng kita siswa ora mung minangka konsumen nanging minangka prodhusèn kawruh, kreatifitas lan impact. Tuladhane, Sheffield lilo tanpo pekso lan Sheffield Raising lan menehi (klambi), loro mbukak dening Siswa’ Union, siswa kita nggawe prabédan ing masyarakat lokal.

Sheffield lilo tanpo pekso iku salah siji saka program paling gedhé saka sawijining jinis ing UK. Iku model saka paling laku lan ngemu Volunteer Standard newSheffield.

proyèk masyarakat kita sing digawé lan mbukak dening siswa. Padha nyedhiyani jaringan support penting ing masyarakat lan kurban layanan sing digunakake, ora bakal ana.

Conto punika Inggris masyarakat kang Kanggo Love of project Books. kelas puisi sing ing omah sheltered lokal wis wis kasil sing mbantu kanggo ngurangi hubungan sosial lan nambah kesehatan lan kesejahteraan akeh wong lawas.

Sheffield klambi ana kanggo siswa dana kanggo nimbulaké amal. prioritas klambi iku masyarakat lokal. Paling taun 82% dana wungu padha nyumbang kanggo amal ing Yorkshire South lan Derbyshire North wilayah lokal.

Komite klambi nganakake program acara penggalangan dana lan aktivitas kanggo murid kanggo njupuk bagéyan ing saindhenging taun akademik. panitia adhine sing Bummit ngatur UK taunan hitchhike uga minangka hitchhike charity internasional. Klambi uga ndhukung masyarakat, klub olahraga, komite apa, kelompok lan individu kanggo fundraise kanggo amal padha milih liwat proyèk kayata rencana nganggo-a-Charity.

Kita uga menangaké Adipati York Komunitas inisiatif Award - a pisanan kanggo universitas sembarang. Iki kanggo proyèk includingPhilosophy ing City (mbukak dening siswa ing Departemen Philosophy); mahasiswa bimbingan wong enom saka wilayah sangsoro; aktivitas kanggo bocah-bocah sing wis ngalami mundhut kulawarga; lan tengah a aturan support legal free kanggo masyarakat.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Seni lan Kamanungsan Fakultas Teknik Fakultas Kedokteran, Dentistry lan Kesehatan Fakultas Ilmu Fakultas Ilmu Sosial Fakultas International – City College, Thessaloniki
Archaeology Teknik Aerospace Dentistry Clinical Animal lan Ilmu Tanaman Arsitektur Manajemen lan Administrasi Ekonomi
Inggris Control otomatis lan Teknik Sistem Ilmu Komunikasi Human Matematika lan Statistik Pasinaon East Asian Ilmu Komputer
Pasinaon French Bioengineering infèksi, kakebalan & penyakit jantung Ilmu Biomedis Ekonomi Pasinaon Inggris
Pasinaon Jerman Kimia lan Teknik Biologi Medical School Kimia Education Executive MBA
Pasinaon Hispanic Civil & Engineering Structural Ilmu Saraf Kelautan lan Biologi lan Bioteknologi Geography Psychology
History Ilmu Komputer Nursing lan Midwifery Fisika lan astronomi School Information
Basa lan Budaya Electronic Engineering lan Listrik Onkologi & metabolisme Psychology Pasinaon Jurnalisme
music Bahan Ilmu lan Teknik Health lan Related Riset (ScHARR) landscape
Philosophy Teknik Mesin Hukum
Agama, Teologi lan Kitab Suci Sekolah Management
Russian lan Slavonic Pasinaon Politics
Metode Institute Sheffield
Pasinaon drama
Pasinaon Urban lan Planning

History


Universitas Sheffield dikembangaké saka telung institusi lokal: ing Sheffield Sekolah Kedokteran, Firth College lan Sekolah Technical Sheffield. Sekolah Kedokteran, didegaké 1828, ana dening adoh paling tuwa. Sajarah awal banget insecure lan iki disimpen saka ambruk dening bukaan saka Firth College, kang njupuk saka ajaran kabeh subjek ilmu dhasar kanggo siswa medical.

Firth College ana salah siji klompok colleges universitas didegaké ing abad kaping-19 mengko. Iku dikembangaké metu saka Extension Gerakan Cambridge University, rencana sing dirancang kanggo nggawa ajaran universitas ing kutha-kutha gedhe lan kutha ing Inggris, paling kang kurang panentu universitas. Sukses iki kursus ing Sheffield mimpin Mark Firth, Produsèn baja lokal, kanggo netepake College ing 1879 minangka pusat kanggo memulang lan Seni subjek Science.

The Sheffield School Technical

The Sheffield Technical School yaiku perangkat badhan lokal babagan perlu kanggo latihan technical luwih saka wong tanggung jawab kanggo mlaku ing industri gedhe saka Sheffield, utamané steelmaking. A gerakan iki diwiwiti ing Firth College kanggo ngumpulake dana kanggo nggawe departemen technical, Diadegaké 1884 minangka Sheffield Technical School. ing 1886 Sekolah dipindhah kanggo latar anyar ing situs saka Grammar School lawas ing St George Square.

ing 1897, katelu institusi padha Amalgamated dening Royal Piagam kanggo mbentuk University College of Langkawi. langkah iki bagéan saka rencana kanggo pranala munggah karo Universitas Victoria, sawijining federasi saka universitas ing Manchester, Liverpool lan Leeds.

Miturut 1900, Nanging, Universitas Federal iki disintegrating lan ing sawetara taun universitas sawijining kawangun saka telung universitas.

on 31 May 1905 Universitas Sheffield diwenehake Royal Piagam sawijining, lan ing Juli Firth Court Building anyar ing Bank Western dibuka déning King Edward VII lan Ratu Alexandra. St George Square tetep tengah departemen Ilmu Terapan, karo Arts, Kedokteran lan Ilmu kang manggon ing Bank Western.

Universitas ing 1905

Ing wektu dhasar Universitas ing 1905 ana 114 full-time mahasiswa maca kanggo program degrees ing Arts, Ilmu Pure, Kedokteran lan Ilmu Terapan. ing 1919 nalika bali saka-servicemen padha ngakoni ing gedhe nomer, lengkap-wektu tokoh mahasiswa wungu menyang puncak short-urip saka bab 1,000. Miturut banjur Fakultas Ilmu Terapan wis dipérang dadi Engineering lan Metallurgy; Hall pisanan Universitas of (ing Stephenson Hall asli) madeg; lan perpustakaan Edgar Allen wis dibukak (1909).

Ing wektu sing Universitas iki minangka setya wulangan non-degree minangka kanggo memulang siswa full-time. Kursus dijamin ora mung akeh subjek akademisi conventional nanging uga topik warna minangka cow-tetep, ekonomi sepur, mining lan silet-mecah. Sajrone Perang Donya sawetara iki diganti dening ajaran (lan partisipasi ing) amunisi nggawe, Perkakas medical desain lan produksi, translation and politik.

Antarane loro perang nomer mahasiswa full-time owah ing bab 750 lan expansion menyang wilayah anyar wulangan spesialis lan riset terus alon. Ing Perang Donya II digawa karo wilayah anyar riset spesialis lan latihan – ing, Tuladhane, Radar, halal lan vitamin pasinaon, produksi Anestesia lan kimia (minangka gantosipun bahan sadurunge diimpor saka Eropah), magnetisme, produksi bahan bakar lan ekonomi, kartografi naval, Pabrik kaca lan memulang basa Inggris.

Wiwit Perang Donya II

Wiwit Perang Donya II, akeh omah lawas wis digawa menyang nggunakake akademisi lan bangunan anyar utama wis dibangun – Pustaka Utama ing 1959, lan Seni Tower, Hicks Building, Alfred Denny Building, Sir Hadfield Building Robert, Teknik Kimia Building, Universitas House, limang Halls of lan Uni Siswa ing taun 1960-an.

bangunan anyar kanggo Geografi lan Psikologi mèlu ing taun 1970-an, bebarengan karo Building Crookesmoor (kanggo Hukum lan Management), Sakit kraton Hallamshire, lan maksud-dibangun mahasiswa apartemen. Ing dekade sabanjuré weruh bukaan saka Octagon Center, ing Stephenson Building Sir Henry (engineering), lan ekstensi utama ing Rumah Sakit Umum Northern.

Ing taun 1990-an, latar anyar kanggo School of Dentistry Clinical, Sekolah Management, Divisi Education, Library St George kang (gabungke Blackwell kang University Bookshop) lan St George kang Flats lan ceramah Theater padha kabuka, bebarengan karo ekstensi Stephenson, Langkawi, lan Tapton Halls of, lan telung pamblokiran anyar mahasiswa apartemen.

Bangunan Bupati Court, kang omahé Departemen Ilmu Informasi Ilmu lan Komputer lan Sheffield Center for Related Riset Health lan, padha uga rampung. Uni Siswa ngalami £ 5 yuta program pembangunan, kawulo Ngapikake, fasilitas sosial lan rapat-rapat.

Dipuntedahaken integrasi Universitas karo Sheffield lan North Trent College of Nursing lan Midwifery ing 1995, program bangunan kasedhiya fasilitas anyar kanggo Nursing lan memulang Midwifery lan riset. Iki kalebu extension lan konversi Situs Sakit St George ing Winter Street, lan pambangunan bangunan anyar ing Rumah Sakit Umum Northern.

Ing abad ke-21

strategi Estates ambisi Universitas wis terus menyang millennium anyar. tambahan Kampus kalebu £ 80 yuta program dianyaraké kanggo Laboratorium ing medical, èlmu biologi lan fisik:

  • Custom-built University Health Center
  • The Sheffield Bioincubator
  • Multidisciplinary Interdisipliner Center saka Sciences

Wiki liyané kalebu:

  • ing Diamond, lan £ 81 yuta bangunan ing situs Jessop East, kang nduwèni fasilitas-fasilitas wulangan engineering spesialis, uga bioskop kuliah, kamar seminar, spasi learning mbukak-rencana, Layanan perpustakaan lan spasi sosial. Iku wis mbadek kanggo nggawa £ 44.5 yuta menyang ekonomi lokal sak phase construction lan taun pisanan operasi, karo kontribusi taunan aktif kanggo ekonomi Sheffield kang £ 20.6 yuta.
  • A £ 20 yuta dianyaraké saka-menang kita Siswa’ Union lan landmark University House bangunan. Loro bangunan wis revamped lan Integrasi nggawe fasilitas lan layanan pinunjul kanggo siswa, Staff lan pengunjung
  • Program investasi £ 8 yuta ing Fakultas Kedokteran, Dentistry lan Kesehatan
  • A £ 21 yuta Fakultas Teknik Graduate School, ing Liversidge Building Pam, nampilaken fasilitas spesialis kanggo siswa engineering pascasarjana
  • Dianyaraké saka landmark kita Grade II * kadhaptar Arts Tower wonten gedung
  • Tigang bangunan kanggo Fakultas Seni lan Kamanungsan: The Jessop Building, The Soundhouse lan Jessop West
  • £ 160 yuta program bangunan kanggo redevelop akomodasi omah ing situs Endcliffe lan Ranmoor
  • Peresmian £ 20 yuta Campus Utara (omah Kroto Research Institute lan Nanoscience lan Pusat Teknologi)
  • Pambangunan £ 23 yuta bangunan perpustakaan, informasi Commons

Mil-long 'kampus’ saiki bukaan meh unbroken saka St George Square menyang Crookesmoor, karo pendhudhuk mahasiswa klempakan ing pinggiran sisih kulon saka Universitas. Pisanan 50 tahun, full-time populasi mahasiswa Universitas durung munggah ndhuwur 2,000. Miturut 1980, Nanging, iku wis ngrambah 8,000 lan ing 2006 nomer full-time mahasiswa wis wungu kanggo 21,000. The total populasi mahasiswa saiki liwat 27,000 lan kalebu mahasiswa saka kabeh ndonya.


Aja pengin ngrembug Universitas Sheffield ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Sheffield ing Map


Photo


Photos: Universitas Sheffield Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Langkawi

Join kanggo ngrembug saka Universitas Sheffield.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.