Universitas Southampton

Universitas Southampton. Study ing Inggris.

Universitas Details Southampton

Ndhaftar ing Universitas Southampton

Ringkesan


Universitas Southampton Panggonan ngédap kang wong entuk iku apik banget. We are a-leading donya, universitas riset-intensif, karo kurban pendidikan kuwat, kesuwur kanggo inovasi lan perusahaan kita. Iki platform gedhe saka kang kanggo ngasah kita fokus karo strategi kita.

Iku strategi banget prasaja. Iku bab usulan kita. Iku bab bangunan reputasi kita. Iku bab kang mung luwih saka saingan kita ing apa kita apa.

Central kanggo sukses strategi kita lan underpinning kabeh aktivitas kita papat prinsip:

Collegiality: siji tim apa, planning lan ngirimke bebarengan, menyang kita sesanti sambungan.

Quality: tansah diunggahake kanggo entuk kualitas dhuwur ing kabeh kita apa.

Internationalisation: ngirimke tengen pasar global lan bangunan kekancan kuwat karo organisasi kang anjog.

Sustainability: njupuk tumindak kita mimpin kanggo financial, sokongan sosial lan lingkungan.

Universitas Southampton ing ndhuwur 1% universitas donya. We are pusat global kanggo keunggulan ing riset lan pendidikan.

We are a universitas riset-intensif lan sawijining anggota pangadeg Group Russell. Kita diakoni adiluhung kanggo Kasile lan sajarah prestasi ganti donya-kita.

Sekolah / Colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Bisnis, Hukum lan Seni

wilayah pengajaran lan panalitèn:

hukum Internet, hukum maritim, hukum lingkungan, strategi, marketing, Manajemen sumber daya manusia, tekstil, grafis, desain fashion.

Unit Academic:

  • Southampton Law School rincian kontak
  • Southampton Business School rincian kontak
  • Winchester School of Art rincian kontak

Fakultas Teknik lan Lingkungan

wilayah pengajaran lan panalitèn:

Audiology, ilmu lingkungan, Botanical Garden, engineering acoustical, Teknik Sipil, energi, engineering, ilmu kapal.

Unit Academic:

  • Pamaburan, Astronautics lan Teknik Komputasi
  • Civil, Kelautan lan Teknik Lingkungan lan Ilmu
  • Teknik Ilmu
  • Institut Swara lan Geter Research

Fakultas Ilmu Kesehatan

wilayah pengajaran lan panalitèn:

Cancer, palliative lan mburi care urip, urip aktif lan papan pemulihan, organisasi lan pengiriman care, training pembangunan penerjemah dadi.

Unit Academic:

  • Laku Professional Ilmu Kesehatan
  • Pusat Inovasi lan Kepemimpinan ing Ilmu Kesehatan

Fakultas Kamanungsan

wilayah pengajaran lan panalitèn:

Archaeology, Inggris, film, Sajarah, basa modern, music, filsafat.

Disiplin ing Kamanungsan:

  • Archaeology
  • Inggris
  • film
  • History
  • modern Languages
  • music
  • Philosophy

Fakultas Kedokteran

wilayah pengajaran lan panalitèn:

laku Umum, medicine ambegan, ilmu ngremboko, ilmu kanker lan penyakit balung lan peserta, karo tema salib-nglereni ing imunologi translational lan sel lan medicine regenerative gagang.

Unit Academic:

  • Ilmu Cancer
  • Pembangunan Manungsa lan Kesehatan
  • Clinical lan eksperimen Ilmu
  • Care utami lan Ilmu Pedunung
  • Education Medical

Fakultas Natural lan Lingkungan Ilmu

wilayah pengajaran lan panalitèn:

Ilmu biologi: ambanipun, Layanan Ecology lan Ekosistem, Biology, Biokimia, Ilmu Biomedis, Bioteknologi, Biology ngremboko, Ecology, Biosciences Lingkungan, Mikrobiologi, Molekul Selular Biosciences, Ilmu Saraf, tanduran Biology, Farmakologi lan Zoology

Kimia: watak & Analytics, Biology Kimia, Komputasi Sistem Kimia, elektrokimia, aliran Chemistry, resonansi magnetik, bahan, Organic & sintesis anorganik, Chemistry Supramolecular

Ocean lan Ilmu Bumi: geology, geofisika, Oseanografi, ilmu marine, marine biology, ékologi marine, biogeochemistry marine, Oseanografi fisik, Palaeoceanography lan Palaeoclimate, engineering gisik, Oseanografi fisik lan Dynamics Climate, Marine Geology lan Geofisika, Resources Kelautan lan Hukum, kimia segara, vertebrata Paleontologi, lingkungan Kelautan lan sumber daya, géokimia, dinamika segara, paleoceanography, paleoclimatology

Ilmu Alam

Unit Academic

  • Ilmu biologi
  • Kimia
  • Ocean lan Ilmu Bumi, National Oseanografi Center Southampton

Fakultas Ilmu Fisik lan Teknik

wilayah Pengajaran lan Research:

Electronics lan teknik, ilmu komputer lan IT, ilmu web, optoelektronika, fisika lan astronomi.

Unit Academic:

  • Electronics lan Ilmu Komputer
  • Optoelectronics Research Center
  • Fisika lan astronomi

Fakultas Sosial, Human lan matématika Ilmu

wilayah pengajaran lan panalitèn:

Education, sinau, geografi lan lingkungan, Applied lan murni matématika, statistik, riset operasional, psikologi, ilmu sosial, tuwa / Gerontologi, ekonomi, politik lan hubungan internasional, statistik sosial lan demography, sosiologi, privasi sosial lan criminology.

Unit Academic:

  • Southampton Sekolah
  • Geografi lan Lingkungan
  • Ilmu matematika
  • Psychology
  • Ilmu sosial

History


Universitas Southampton wis asal minangka Institusi Hartley kang kawangun ing 1862 saka benefaction dening Henry Robinson Hartley (1777-1850). Hartley sampun dipun warisaken rejeki saka rong generasi pedagang anggur sukses. Ing pati ing 1850, kang kiwa bequest saka £ 103.000 kanggo ing Southampton Corporation kanggo sinau lan kamajuan èlmu ing kagungan ing Southampton kang High Street, ing tengah kutha.

Hartley ana sing straggler eccentric, sing wis sethitik dikarepake saka katharine umur anyar lan railways ing Southampton. Iya ora kepéngin nggawe College kanggo akeh (minangka kawangun ing wektu sing padha ing kutha-kutha industri Inggris lan bandar komersial) but a cultural centre for Southampton’s intellectual elite. After lengthy legal challenges to the Bequest, and a public debate as to how best interpret the language of his Will, the Southampton Corporation choose to create the Institute (rather than a more widely accessible college, that some public figures had lobbied for).

on 15 Oktober 1862, the Hartley Institute was opened by the Prime Minister Lord Palmerston in a major civic occasion which exceeded in splendor anything that anyone in the town could remember. After initial years of financial struggle, the Hartley Institute became the Hartley College in 1883. This move was followed by increasing numbers of students, Staff memulang, an expansion of the facilities and registered lodgings for students.

ing 1902, the Hartley College became the Hartley University college, cabang jurusan awarding Universitas London. Punika sawise pengawasan saka ajaran lan duit dening Universitas College Grants Komite, lan sumbangan saka anggota Dewan (kalebu William Darwin banjur Bendahara). Tambah ing nomer mahasiswa ing taun motivasi efforts mundhakaken dana kanggo mindhah College kanggo Greenfield tanah sak Back Lane (saiki Universitas Road) ing wilayah Highfield Southampton. on 20 Juni 1914, Viscount Haldane kabuka ing situs anyar ganti jeneng Southampton University College ing. Nanging, wabah Perang First World enem minggu mengko temenan ora kuliah bisa njupuk Panggonan ana, minangka bangunan padha pasrahaken dening panguwasa College dienggo minangka rumah sakit militèr. Kanggo ngrampungake karo volume saka korban, huts kayu kang didegake ing mburi bangunan. Iki padha nyumbang kanggo universitas Kantor Perang sawise mburi gelut, ing wektu kanggo transfer saka latar werna dhuwur ing 1920. Ing wektu iki, Highfield Hall, mantan house negara lan madhep Southampton umum, kanggo kang sewa a sadurungé aman, nggunakake miwiti minangka aula panggonan kanggo mahasiswa wadon. South Hill, apa saiki komplèks Glen Eyre Halls iki uga angsal, bebarengan karo South Stoneham House to house lanang mahasiswa.

ekspansi luwih liwat taun 1920-an lan 1930-an iki bisa digawe liwat donor pribadi, kayata kalih putri Edward Turner Sims kanggo pambangunan perpustakaan universitas, lan saka wong-wong saka Southampton, Nerjemahake isoh bangunan anyar ing loro-lorone saka Universitas Road. Sajrone Perang Donya II universitas nandhang karusakan ing Southampton Blitz karo bom kebangkrutan ing kampus lan aula saka residence.The College mutusaké marang evakuasi, tinimbang ngembangaken Department Engineering sawijining, Sekolah Navigation lan ngembangaken sekolah anyar Radio Telegraphy. Aula panggonan uga digunakake kanggo house Polandia, pasukan Prancis lan Amerika. Sawise perang, departemen kayata Electronics tansaya ing pangaribawa Erich Zepler lan Institut Swara lan Geter iki diadegaké.

on 29 April 1952, Ratu Elizabeth II diwenehake Universitas Southampton a Piagam Royal, pisanan diwenehi kanggo universitas sak mrentah dheweke, kang aktif iku kanggo derajat penghargaan. Enem fakultas digawe: Arts, Ilmu, Engineering, Ekonomi, Pendidikan lan Hukum. Pisanan Universitas derajat Southampton padha dianugerahi ing 4 Juli 1953, Dipuntedahaken janjian saka Duke of Wellington minangka Kanselir universitas. Student lan Staff nomer ageng ing saindhenging saperangan sabanjure puluh minangka respon kanggo Report Robbins. kampus uga tansaya Ngartekno, nalika ing Juli 1961 universitas iki diwenehi disetujoni kanggo ndarbeni sawetara 200 omah utawa cedhak kampus dening Dewan Borough. Saliyane, liyane fakultas lan departemen padha didegaké, kalebu Kedokteran lan Pasinaon (senadyan discouragement Sir John Wolfenden, ketua Komite University Grants). akomodasi siswa ditambahi saindhenging taun 1960 lan 1970 karo disualekno saka Chilworth Manor lan bangunan anyar ing Glen Eyre lan Montefiore komplek.

ing 1987, krisis dikembangaké nalika Komite University Grants announced, minangka bagéan saka cutbacks negoro, seri pengirangan ing pendanaan universitas. Kanggo ngilangke losses samesthine, modal lan kekurangan subcommittee ngajokaken ngurangi nomer Staff. proposal iki ketemu karo demontrasi ing kampus lan lajeng reworked (kanggo ngurangi redundancies lan reallocate ing pengirangan ing pendanaan fakultas) sawise kang ditolak dening Senat Universitas.

Miturut 1980-an liwat-an 1990, universitas kapandeng kanggo nggedhekake karo bangunan anyar ing kampus Highfield, ngembangaken situs Chilworth Langkawi menyang taman ilmu lan ajang konferensi, mbukak National Oseanografi Center ing lokasi dockside lan mundhut tanah anyar saka Dewan Kutha kanggo Fakultas Seni lan kothak olahraga (ing Avenue Campus lan Wide Lane, respectively).


Aja pengin ngrembug Universitas Southampton ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Southampton ing Map


Photo


Photos: Universitas Southampton Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Southampton

Join kanggo ngrembug saka Universitas Southampton.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.