Universitas Strathclyde

Universitas Strathclyde. Study ing Skotlandia. Education in Inggris. Education Bro - Study Magazine Abroad

Universitas Details Strathclyde

Ndhaftar ing Universitas Strathclyde

Ringkesan


Strathclyde iku panggonan kang gedhe kanggo sinau lan seneng urip ing wektu sing padha. Lan iki ngendi sampeyan bisa mangerteni bab us – saka carane kita mulang, kanggo apa ing Glasgow lan carane njaluk watara.

Universitas iki diadegaké ing 1796 minangka 'ing panggonan learning migunani’ lan iki tetep misi kita dina iki: kanggo gabungke akademisi keunggulan karo relevansi sosial lan ekonomi.

Minangka 'ing panggonan learning migunani’ Universitas wis setya kamajuan masyarakat liwat nguber keunggulan ing riset, pendidikan lan kawruh exchange, lan liwat engagement Creative karo organisasi partner ing lokal, nasional lan internasional.

Dadi institusi khusu, ditondoi dening Negara Riset lan Teknologi ngadeg internasional anjog lan karo reputasi kanggo keunggulan tengen riset, pendidikan lan kawruh exchange.

Kanggo nyedhiyani a high-quality, pengalaman pendidikan Inspirational kanggo kabeh kita siswa lan gawé lulusan profesional lan enterprising pinunjul kanggo industri, bisnis lan profesi.

Dadi modern ing wawasan kita, ngasilaken gagasan anyar, nggawe kesempatan seger lan awake dhewe melu ing aktivitas bareng lan kekancan strategi sing entuk manfaat masyarakat luwih akeh.

Kanggo ngaktifake lan ngagengaken kabeh Staff kanggo berkembang potensial sing lengkap lan kontribusi kanggo prestasi jroning misi Universitas.

Kanggo kontribusi kanggo pangembangan lan kualitas gesang City kita, bangsa lan masyarakat internasional.

We are setya nyediakake pendidikan kualitas lan pengalaman kanggo kabeh murid, preduli saka latar mburi sing. Inspirasi wong kanggo berkembang kanggo potensial sing lengkap, prodhuksi wong profesional lan enterprising pinunjul kanggo industri, bisnis lan profesi.

pengalaman mahasiswa kita ing jantung kabeh kita apa. Universitas nggawe investasi strategis sing yakuwi kanggo underpin goal kita nyediakake kualitas, pendidikan riset-mimpin lan mahasiswa banget experience.The University yakuwi kanggo nyedhiyani mahasiswa karo wulangan banget lan inovatif, teknologi lan fasilitas learning. Kita uga Yahoo kanggo nggedhekake kesempatan kanggo dialog, lan nyedhiyani mahasiswa karo kesempatan kanggo pengaruhe 'arah kita travel’ kita bisa bebarengan menyang nampa wahyu kita kang universitas teknologi internasional.

We sing nandur modal ing program akademik sing nggambarake positif, pendekatan kreatif lan inovatif lan sing posisi kita ing ngarep memulang lan Learning ing lan tengen disiplin. Universitas uga nyemangati siswa kanggo muter peran aktif ing dialog bab strategi kita lan sesanti kanggo mangsa.

 

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Accounting & finance
  • Arsitektur
  • Teknik Biomedis
  • Business
  • Kimia & engineering proses
  • Kimia
  • Civil & lingkungan
  • Komputer & èlmu informasi
  • desain, Pabrik & engineering
  • Ekonomi
  • Education
  • Elektronik & electrical engineering
  • Inggris
  • Entrepreneurship
  • ilmu Forensic
  • History
  • Hospitality & pariwisata
  • Manajemen sumber daya manusia
  • Jurnalisme
  • Hukum
  • Manajemen
  • ilmu Management
  • Marketing
  • Mathematics & statistik
  • Teknik & engineering aerospace
  • basa modern
  • arsitektur naval, ocean & engineering marine
  • Pharmacy & ilmu Biomedis
  • kegiatan fisik kanggo kesehatan
  • Fisika
  • Politics
  • Psychology
  • karya sosial & privasi sosial
  • Speech & therapy basa
  • Strategy & organisasi

History


The university was founded in 1796 liwat karsané John Anderson, profesor Filsafat Natural ing Universitas Glasgowwho kiwa instruksi lan mayoritas kang Estate kanggo nggawe universitas liya ing Glasgow kang bakal fokus ing “Learning migunani” - spesialisasine ing subjek praktis - “kanggo apik manungsa lan asil dandan saka ilmu, panggonan learning migunani”. Universitas mengko arane kampus pusat kutha sawise wong.

ing 1828, institusi iki ganti jeneng Universitas Anderson kang, sebagian manggoni sesanti Anderson kang loro universities ing kutha Glasgow. jenenge diganti ing 1887, kanggo nggambarake kasunyatan sing ana panguwasa legal kanggo nggunakake judhul 'universitas. Akibaté, ing Glasgow lan West Skotlandia Technical College iki kawangun, dadi College Royal Technical ing 1912, lan Royal College of Science lan Teknologi 1956 konsentrasi ing ilmu lan wulangan engineering lan riset. siswa lulus bisa nduweni kanggo derajat saka University of Glasgow utawa Associate padha karo Royal College of Science lan Teknologi (arcs).

Ing Principal Samuel Curran, ajeni internasional fisikawan nuklir (lan panemu saka counter scintillation), Royal College gained Status Universitas, nampa Royal Piagam sawijining dadi Universitas Strathclyde ing 1964, gabung karo Scottish College of Commerce ing wektu sing padha. Nalisir populer yakin, Universitas Strathclyde iki ora digawe minangka asil saka Report Robbins - kaputusan kanggo mènèhi status universitas Royal College wis digawe sadurungé ing taun 1960-an nanging telat minangka asil Robbins Report. Universitas Strathclyde ana universitas teknologi pisanan UK nggambarake sajarahé, pengajaran lan panalitèn kaunggulan ing pendidikan teknologi. ing 1993, Universitas tergabung Jordanhill College of Education.

Universitas wis dikembangaké reputasi lan thukul saka kira-kira 4,000 full-time mahasiswa ing 1964 kanggo liwat 20,000 siswa ing 2003, nalika ngrayakake ulang taun 100th mbikak saka watu pondasi bangunan Royal College asli.

ing Juli 2015, Bojone Sang Ratu wis dibukak Teknologi lan Center Innovation (TIC), ing Universitas Strathclyde.


Aja pengin ngrembug Universitas Strathclyde ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Strathclyde ing Map


Photo


Photos: Universitas Strathclyde Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Strathclyde

Join kanggo ngrembug saka Universitas Strathclyde.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.