Brown University

Brown University - Study in USA. Education Bro - Study Magazine Abroad

Brown Details University

  • Negara : Amerika Serikat saka Amerika
  • City : Providence
  • acronym : THIS
  • Founded : 1764
  • siswa (kira-kira.) : 10000
  • Aja lali kanggo ngrembug Brown University
Ndhaftar ing Universitas Brown

Ringkesan


Brown University minangka institusi pribadi sing didegaké ing 1764.

kuliah Fees lan Brown University sing $50,000 (Aprox.).

Dumunung ning College Hill ing Providence, R.I., Brown University wis college-kutha aran karo Thayer Street porsi minangka pusat kegiatan kanggo blanja lan dining. The Brown Bears duwe bab 35 NCAA Division I tim atletik lan saingan ing Liga Ivy. The Bears dikenal uga kanggo tim bal-balan wong kang, kang terus-terusan rangking antarane ndhuwur 25 tim ing bangsa. Kabeh siswa ing Brown sing dibutuhaké kanggo manggon ing kampus kanggo enem semester pisanan sing, lan opsi omah kalebu singles tradisional, ganda lan Suites. karo sak 400 organisasi mahasiswa ing kampus kiro-kiro saka Brown jug komedi majalah kanggo Brown Ballroom Dance, siswa bisa nemokake cara kanggo nguber kapentingan. Brown uga nduweni komunitas Yunani cilik nanging sregep karo kira-kira 10 bab, kalebu sawetara co-ed organisasi Yunani.

Brown nawakake sawetara saka studi liwat Sekolah Pascasarjana sawijining, kang nawakake program uga dianggep inEnglish lan Sajarah, lan Highly ditingkat Warren Alpert Medical School ing. Bagean tengah Van Wickle Gates ing kampus Brown mbukak mung kaping pindho taun: sapisan supaya siswa mlebu dhateng kampus lan sapisan supaya lulusan anyar metu sawise wiwitan. Brown sarwa dumadi lan pengetan taunan “spring Weekend” karo acara atletik, konser lan pangan free. Lulusan kacathet kalebu John D. Rockefeller Jr., John F. Kennedy Jr.. lan ngedegaken CNN lan mogul media Ted Turner.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


History


ing 1850, Brown Presiden Francis Wayland wrote: “Ing macem-macem Kursus kudu dadi disusun sing, nggadhahi minangka practicable, saben mahasiswa bisa sinau apa milih, kabeh sing kang milih, lan boten nanging apa milih.”diadopsi ing 1969, ing Kurikulum New punika milestone ing sajarah Universitas lan katon minangka jaminan saka sesanti Wayland kang.

kurikulum ana asil saka kertas ditulis dening Ira Magaziner lan Elliot Maxwell judul “Konsep saka Paper Pakaryan Pendidikan ing Universitas Brown.”kertas medal saka Group taun-long Project Study Independent (GISP) Ngajak 80 siswa lan 15 profesor. The GISP iki inspirasi dening sekolah eksperimen mahasiswa-milai, utamané San Francisco State College, lan ngupaya cara kanggo “sijine mahasiswa ing tengah pendidikan sing” lan “mulang siswa carane mikir tinimbang mung memulang bukti.”

Ing kertas digawe usulan-usulan konkrit kanggo kurikulum anyar, kalebu Kursus tiyang anyar-taun interdisipliner sing bakal introduce “Mode saka pamikiran,” karo prentah saka fakultas mbekta saka disiplin beda. Yahoo iki kanggo ndandani ing survey tradisional mesthi-asring ngalami passively dening pisanan taun siswa-menyang proses luwih makarya, diselidiki saka sambungan intelektual lan filosofis antarane disiplin. A pilihan tingkatan saka puas / Ora kredit bakal ngenalaken kanggo kasurung siswa nyoba Kursus njaba zona comfort bahan-titik sing. ing laku, tingkatan iki inovasi saka New Curriculum-kadang misunderstood lan mischaracterized-wis komponèn paling sukses sawijining, tanggung jawab, ing dekade wiwit Adoption sawijining, kanggo uncounted seni Karir-ganti pancasan-studio swapped kanggo Ilmu syaraf, biologi swapped kanggo antropologi, matématika swapped kanggo playwriting (lan Pulitzer hadiah).

Ing spring saka 1969, Dipuntedahaken mahasiswa Rallies ing dhukungan saka reformasi, presiden universitas Ray Heffner dados Komite Special makhlukipun Philosophy, ditugasi ngembangaken ngenggalaken tartamtu. laporan asil, disebut Report Maeder sawise kursi panitia sawijining, punika dipun fakultas, kang milih ing Kurikulum New wonten ing May 7, 1969. fitur tombol sawijining klebu:

  • Mode kursus Panginten kanggo mahasiswa pisanan taun
  • Pitepangan kursus interdisipliner
  • The nêm saka “pendidikan umum” syarat distribusi
  • The puas / No pilihan tingkatan Credit
  • ABC / No sistem tingkatan Credit, kang ngilangi pluses, minuses, lan D's; bahan saka “Ora Credit” ora bakal katon ing transcripts external.

The Modes mesthi Panginten, komponèn tombol ing angen-angen asli Curriculum New, ana awal ing mandhap, nanging kabeh unsur liyane isih ing panggonan. ing 2006 ing ternak plus / minus tingkatan iki broached dening wong kuwatir bab inflasi bahan. Sawise canvassing Alumni, Fakultas, lan siswa, kalebu penulis asli Report Magaziner-Maxwell, idea iki ditulak déning Dewan Curriculum College.


Aja pengin ngrembug Brown University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Brown University ing Map


Photo


Photos: Brown University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Brown University

Join kanggo ngrembug saka Brown University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.