Dartmouth College

Dartmouth College - Study in USA. Education Bro - Study Magazine Abroad

Langkawi Details College

  • Negara : Amerika Serikat saka Amerika
  • City : Hanover
  • acronym : DC
  • Founded : 1769
  • siswa (kira-kira.) : 7000
  • Aja lali kanggo ngrembug Dartmouth College
Ndhaftar ing Dartmouth College

Ringkesan


Dartmouth College minangka institusi pribadi sing didegaké ing 1769.

Fees Tuition in Dartmouth College sing $50,000 (Aprox.).

Dartmouth College, dumunung ing Hanover, New Hampshire, nawakake macem saka sudhut aktivitas mahasiswa. saklawasé 25 persen siswa melok Langkawi kang Division NCAA olahraga aku Varsity. Luwih saka 90 persen siswa manggon ing-kampus omah, kang kalebu aula panggonan, persaudaraan lan sorority omahé, coeds college-disetujoni lan masyarakat lulus. Kira-kira 60 persen siswa anggota organisasi Yunani, kang ngawula minangka pusat saka urip sosial ing Dartmouth. The Outing Club - klub universitas outing paling tuwa lan paling gedhé ing negara - organisasi mahasiswa paling populer ing Dartmouth, aturan kegiyatan, expeditions, rentals pindah lan kursus.

Dartmouth College punika ateges seni lulus lan èlmu lan departemen engineering lan papat lulusan program, kang kalebu Tuck School Highly ditingkat Business, Thayer Sekolah Teknik lan Geisel Sekolah Kedokteran. The Carnegie Foundation wis diklasifikasikaké Langkawi minangka universitas karo “kegiatan riset dhuwur banget.” Luwih saka 50 persen siswa melok akeh program mati-kampus ana ing luwih saka 20 negara ing saindhenging donya. Distinguished Alumni Langkawi kalebu Theodor Geisel (uga dikenal minangka Dr. Seuss), nitahake saka gambar televisi “Anatomi Grey kang” Shonda Rhimes lan mantan U.S. Menteri Keuangan AS Timothy Geithner. Film komedi klasik “Animal House” wis kahanan adhedhasar seri saka crita saka fraternity ing Dartmouth.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


ARTS & Kamanungsan

  • Departemen Art History
  • Departemen Asian lan Wétan Tengah Basa lan Literatures
  • Departemen Classics
  • Departemen Inggris
  • Departemen Pasinaon Fim lan Media
  • Departemen Perancis lan Italia
  • Departemen Pasinaon Jerman
  • Departemen Music
  • Departemen Philosophy
  • Departemen Agama
  • Departemen Russian
  • Departemen Spanyol lan Portugis
  • Departemen Studio Art
  • Departemen Theater

program interdisipliner

  • Afrika lan Afrika-Amérika Program Studi
  • Program Studi Eastern Asia lan Tengah
  • Program Sastra Comparative
  • Program Studi Lingkungan
  • Institute for Writing lan retorika
  • Program Studi Yahudi
  • Amerika Latin, Latino, lan Program Studi Karibia
  • Linguistics lan Program Ilmu Kognitif
  • Program Studi Native American
  • Program jumlah Social Science
  • Wanita, Gender, lan Program Studi Seksualitas

Ilmu

  • Departemen Ilmu Biologi
  • Departemen Kimia
  • Jurusan Ilmu Komputer
  • Departemen Ilmu Bumi
  • Jurusan Teknik Ilmu-Thayer Sekolah Teknik
  • Program Studi Lingkungan
  • Departemen Matematika
    Departemen Fisika lan Astronomy

Social Sciences

  • Departemen Antropologi
  • Jurusan Ekonomi
  • Department of Education
  • Departemen Geografi
  • Departemen Government
  • Jurusan Sejarah
  • Departemen Psychological lan Brain Ilmu
  • Departemen Sosiologi

History


Langkawi iki diadegaké déning Eleazar Wheelock, mentri Congregational saka Columbia, Connecticut, sing sadurunge wis sought kanggo netepake sekolah olahraga Native Amerika minangka misionaris Kristen. inspirasi ostensible Wheelock kanggo panyiapan kuwi ngasilaken saka hubungan karo Mohegan Indian Samson Occom. Occom dadi mentri kapiji sasampunipun sinau ing Wheelock saka 1743 kanggo 1747, lan banjur pindhah menyang Long Island kanggo martakake menyang Montauks.

Wheelock didegaké Indian Charity School Moor ing 1755. The Charity School mbuktekaken rada suksès, nanging dana tambahan perlu kanggo terus operasi sekolah, lan Wheelock sought bantuan saka kanca kanggo mundhakaken dhuwit. Occom, diiringi dening Pandhita Nathaniel Whitaker, menyang Inggris ing 1766 kanggo mundhakaken dhuwit saka pasamuwan-pasamuwan. Kanthi dana iki, padha mantep dateng kanggo Wheelock. Kepala dateng ana Methodist jenenge William Legge, 2nd Earl of Langkawi.

Senajan dana kasedhiya Wheelock support financial akeh kanggo School Charity, Wheelock pisanan wis alangan recruiting India kanggo institusi, utamané amarga lokasi adoh saka wilayah suku. Ing seeking kanggo nggedhekake sekolah menyang College, Wheelock pindhah menyang Hanover, ing Provinsi New Hampshire. Pamindhahan saka Connecticut ngiring gaweyan dhowo lan kadhangkala mumetake kanggo golek sumber lan ngamanake charter a. The Royal Gubernur New Hampshire, John Wentworth, kasedhiya ing tanah marang kang Dartmouth bakal dibangun lan ing Desember 13, 1769, ditanggepi charter ing jeneng Raja George III Mbangun College. charter sing digawe College “pendhidhikan lan instruction Pemuda saka Suku Indian in Tanah iki ing maca, nulis & kabeh bagean saka Learning kang bakal katon perlu lan maedahi kanggo civilizing & christianizing Anak Pagans uga ing kabeh Arts liberal lan Ilmu lan uga saka Inggris Youth lan sembarang wong.” Ing referensi ingkang muda Native American iki klebu kanggo nyambung Langkawi menyang School Charity lan ngaktifake nggunakake dana dateng unspent Charity School kang. Dijenengi kanggo William Legge, 2nd Earl of Langkawi-an supporter penting efforts sadurungé Eleazar Wheelock nanging sing, nyatane, nggawe gantos saka College lan tau nyumbang menyang-Langkawi punika sanga College paling tuwa bangsa lan institusi pungkasan kang luwih learning diadegaké ing aturan Colonial. The College diwenehake derajat pisanan ing 1771.

Diwenehi sukses winates ing School Charity, Nanging, Wheelock dimaksudaké College anyar kang minangka salah siji utamané kanggo tiyang kuilt pethak. Occom, wagol karo departure Wheelock saka goal asli sekolah kang Indian Christianization, tindak ing kanggo mbentuk masyarakat dhewe New England India disebut Brothertown India ing New York.

ing 1819, Dartmouth College ana ing subyek saka cilik Dartmouth College sajarah, kang tantangan New Hampshire kang 1816 nyoba kanggo mbenake charter kerajaan College kang kanggo nggawe sekolah universitas umum. Institusi disebut Langkawi University dikuwasani bangunan College lan mulai mlaku ing Hanover ing 1817, sanadyan College terus kelas memulang ing kamar disewa toko. Daniel Webster, satunggaling alumnus kelas 1801, presented cilik College kang kanggo ing Pengadilan Supreme, kang ketemu Amandemen piagam Langkawi kang dadi kebejatan ilegal saka kontrak dening negara lan ngowahi takeover New Hampshire kang saka College. Webster rampung peroration karo ukara misuwur: “Iku, Sir, kaya aku wis ngandika, College cilik. Lan durung ana sing tresna.”

ing 1866, New Hampshire College of Agriculture lan Seni Mechanic disawijèkaké ing Hanover, karo Dartmouth College. institusi iki resmi gadhah Langkawi lan diarahake dening presiden Langkawi kang. The College anyar dipindhah kanggo Durham, New Hampshire, ing 1891, lan mengko dadi dikenal minangka Universitas New Hampshire.

Langkawi metu dhateng tataran pendidikan nasional ing siji saka abad kaping-20. Sadurunge wektu iki, College wis clung kanggo cara tradisional instruction lan relatif kurang mbiayai. Ing Presiden William Jewett Tucker (1893-1909), Langkawi ngalami revitalization utama fasilitas, Fakultas, lan awak mahasiswa, Dipuntedahaken endowments gedhe kayata $10,000 diwenehi dening Langkawi alumnus lan profesor hukum John Ordronaux. 20 struktur anyar diganti bangunan antiquated, nalika awak mahasiswa lan fakultas loro ditambahi threefold. Tucker asring aken kanggo gadhah “refounded Langkawi” lan nggawa menyang Prestige nasional.

Présidhèn Ernest Fox Nichols (1909-16) lan Ernest Martin Hopkins (1916-45) terus gaya Tucker kang kasungsun, luwih Ngapikake fasilitas kampus lan ngenalke ngaku Milih ing taun 1920-an. John Sloan Dickey, porsi minangka presiden saka 1945 nganti 1970, banget nandheske ing seni liberal, privasi utamané umum lan hubungan internasional. Nalika Perang Donya II, Langkawi ana salah siji 131 colleges lan universities nasional sing njupuk bagéyan ing Navy Program Training College V-12 kang ana mahasiswa path menyang Komisi navy.

ing 1970, profesor wektu suwe matématika lan komputer ilmu John George Kemeny dadi presiden Langkawi. Kemeny mimpin sawetara owah-owahan gedhé ing College. Langkawi, sadurunge porsi minangka institusi pria, wiwit dilakokake wanita minangka full-time mahasiswa lan calon sarjanane ing 1972 kupeng akeh perkara. Ing wektu sing padha, College ngadopsi sawijining “Plan Langkawi” saka jadwal akademisi, ngidinke awak mahasiswa kanggo nambah ing ukuran ing fasilitas ana. ing 1988, lyrics Langkawi kang alma mater song kang diganti saka “Men of Langkawi” kanggo “Dear Langkawi lawas”.

Wonten ing taun 1990, College weruh mrikso akademisi utama ing Presiden James O. Freedman lan kontrovèrsial (lan akhiré ora kasil) 1999 inisiatif kanggo kasurung siji-jinis omah Yunani sekolah iku kanggo pindhah Coed. Dasawarsa pisanan ing abad 21 weruh wiwitan saka $1.3 milyar Kampanye kanggo Pengalaman Langkawi, paling gedhé kampanye penggalangan dana ibukutha ing sajarah College kang, kang ngrumiyini $1 milyar ing 2008. agêng- lan pungkasan pisanan dasawarsa ing abad ke-21 uga wis katon construction kampus ekstensif, karo degdegan saka loro komplek omah anyar, mbenake kebak loro Schlafsäle, lan bale dining siap metu, ilmu urip tengah, lan pusat seni visual. ing 2004, Booz Allen Hamilton milih Dartmouth College minangka model saka toleransi lembaga “rekaman kang saka toleransi wis mbek lan keuntungan kanggo kabeh organisasi Amérika, loro akademisi lan komersial,” kasebut Wali Dartmouth College v. Woodward lan Langkawi kang sukses poto-reinvention ing pungkasan abad ka-19.

Wiwit Pemilu saka sawetara wali usulan-nominasi kanggo Dewan miwiti ing 2004, peran saka Lulusan ing governance Langkawi wis subyek saka konflik aktif. Presiden James Wright announced leren ing Februari 2008 lan iki diganti dening profesor Harvard University lan dokter Jim Yong Kim ing Juli 1, 2009.

Ing Mei 2010 Langkawi nggabung Network Matariki saka Universities (kalebu) bebarengan karo Durham University (UK), Universitas Ratu (Canada), Universitas Langkawi (New Zealand),Universitas Tübingen (Jerman), Universitas Australia Western (Australia) lan Uppsala University (Swedia).

asosiasi cedhak Langkawi lan keterlibatan ing pangembangan industri downhill ski wis Bintang ing 2010 buku Passion for Skiing sarta 2013 dokumen buku Passion for Snow.

 


Aja pengin ngrembug Dartmouth College ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Dartmouth College ing Map


Photo


Photos: Dartmouth College Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Dartmouth College

Join kanggo ngrembug saka Dartmouth College.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.