Universitas California, Berkeley

Universitas California, Berkeley. Study in USA. EducationBro - Study Magazine Abroad

Universitas California, Details Berkeley

Ndhaftar ing Universitas California, Berkeley

Ringkesan


Universitas California, Berkeley minangka institusi umum sing didegaké ing 1868.

Fees Tuition in University of California, Berkeley are $40,000 (Aprox.).

Universitas California, Berkeley, asring diarani minangka Cal, dumunung madhep San Francisco Bay. biasane, 95 persen utawa luwih saka Freshmen mlebu ing Berkeley milih manggon ing kampus. Ana luwih saka 1,000 organisasi mahasiswa, kiro-kiro saka politik grup a hang gliding klub lan kabeh ing antarane. Berkeley uga wis urip Yunani kanthi pedunung karo Welasan persaudaraan lan sorority bab. The California Golden Bears, tim atletik Berkeley kang, saingan ing Pac-12 Konferensi lan dikenal kanggo saingan arch tradisional karo Stanford University.

Berkeley wis 14 sekolah lan colleges, kalebu sawetara lulusan lan profesional sekolah, kayata School of Optometry lan ing Graduate School of Journalism. lulusan program liyane ana kalebu sing ing Haas School Highly ditingkat Business,Graduate School of Education, College of Engineering lan School of Law.

Berkeley iki uga dikenal minangka pusat saka aktivitasé mahasiswa liberal: Gerakan Free Speech - a 1964 protest mahasiswa ing Berkeley nanggepi ban sampurna kang ing kegiatan politik - gained waé nyebar. Lulusan kacathet kalebu mantan U.S. Supreme Court Kepala Kehakiman Earl Warren, medali emas Olimpiade Jonny Moseley lan aktor John Cho, main ana ing “Harold lan Kumar” film. Dr. J. Robert Oppenheimer, sing makarya ing pangembangan bom atom minangka direktur ilmiah ing Manhattan Project Perang Donya II, dadi professor Berkeley.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Kimia

Kalebu departemen Chemistry lan Teknik Kimia.

Education

program Master lan doktor, preparation guru, program suntingan lulus lan Kepemimpinan latihan.

Engineering

Kalebu departemen Bioengineering; Civil & Teknik Lingkungan; Tukang lestrek & Ilmu Komputer; Industrial Engineering & operasi Riset; Ilmu bahan & Engineering; Teknik Mesin; lan Teknik Nuklir.

Desain Lingkungan

Kalebu departemen Arsitektur; Landscaping; lan Planning Regional City lan.

Haas School of Business

derajat lulus, program MBA lan pendidikan eksekutif.

informasi

lulusan program ing sistem manajemen informasi lan data ilmu.

Jurnalisme

Two-taun Master immersive saka program Jurnalisme.

Hukum

nawakake J.D. lan J.S.D. program, lan pisanan U.S. sekolah hukum kanggo kurban M.A. lan Ph.D. derajat ing Syi'ah lan privasi sosial.

Huruf & Ilmu

College paling gedhé Berkeley kang kalebu luwih saka 60 departemen ing èlmu biologi, seni lan ilmu, sains fisik, lan èlmu sosial.

Sumber daya alam

Kalebu departemen Agricultural lan Ekonomi Resource; Ilmu Lingkungan, Kebijakan, Manajemen lan; Ilmu nutrisi; lan Plant lan Microbial Biology.

Campgrounds

program profesional kanggo optometri.

Kesehatan Publik

program Master lan doktor ing sawetara saka sudhut disiplin kesehatan umum.

Richard lan Rhoda Goldman Sekolah Public Privasi

Master, doktoral lan program suntingan lulus privasi umum.

Kesejahteraan sosial

Aturan master, master bebarengan kang, program doktoral lan credential.

History


ing 1866, College pribadi California dituku ing tanah cacahe kampus Berkeley saiki. Amarga kurang dana cekap kanggo operate, iku pungkasanipun gabung karo Agricultural negara-roto, Mining, lan Teknik Arts College kanggo mbentuk Universitas California, pisanan full-kurikulum universitas umum ing negara.

Ten anggota fakultas lan meh 40 siswa arupi Universitas anyar California nalika iku kabuka ing Oakland ing 1869. Frederick H. Billings ana wali saka College of California lan disaranake sing College bakal dijenengi ing pakurmatan saka Anglo-Irlandia filsuf George Berkeley. ing 1870, Henry Durant, pangadeg College of California, dadi presiden pisanan. Kanthi completion saka North andSouth Halls in 1873, universitas pindhah menyang lokasi Berkeley karo 167 lanang lan 22 wadon siswa lan dianakaké kelas sawijining.

diwiwiti ing 1891, Phoebe Apperson Hearst digawe sawetara bebungah gedhe kanggo Berkeley, pendanaan sajumlah lan bangunan anyar, lan nyeponsori, ing 1898, yaiku kompetisi internasional ing Antwerp, Belgium, ngendi arsitek Prancis Émile Benard diajukake desain menang kanggo rencana master kampus. ing 1905, Universitas Farm iki diadegaké cedhak Sacramento, wekasanipun dadi Universitas California, Davis.By ing taun 1920-an, ing sawetara bangunan kampus wis thukul mesti, lan klebu puluh struktur dirancang déning arsitek John Galen Howard.

Robert Gordon Sproul njabat minangka presiden wonten 1930 kanggo 1958. Miturut 1942, Dewan Amérika ing Education ditingkat UC Berkeley liyane mung kanggo Harvard University ing nomer departemen bentenaken.

Nalika Perang Donya II, Dipuntedahaken panemon banjur rahasia Glenn Seaborg kang plutonium, Ernest Orlando Lawrence laboratorium radiasi wiwit Contract karo U.S. Tentara kanggo berkembang bom atom. UC Berkeley profesor fisika J. Robert Oppenheimer dijenengi sirah ngelmu saka Manhattan Project in 1942. Bebarengan karo Laboratory Lawrence Berkeley National (biyen Lab Radiation), Berkeley saiki partner ing ngatur loro labs liyane, Los Alamos National Laboratory (1943) lan Laboratory Lawrence Livermore National (1952).

Originally, latihan ana lampu kanggo undergraduates lanang, lan Berkeley manggon lan pabrik gegaman kanggo maksud sing. ing 1917, program ROTC Berkeley kang diadegaké, lan Sekolah sawijining Penerbangan Military dilatih pilot mangsa, kalebu Jimmy Doolittle, sing lulus karo B.A a. ing 1922. Loro-lorone Robert McNamara lan Frederick C. Weyand lulus saka program ROTC UC Berkeley kang, entuk B.A. derajat ing 1937 lan 1938, mungguh. ing 1926, mangsa armada admiral Chester W. Nimitz diadegaké Perwira pisanan Naval Reserve unit Training Corps ing Berkeley. Nalika Perang Donya II, militer tambah sawijining ngarsane ing kampus Recruit perwira liyane, lan 1944, luwih saka 1,000 siswa Berkeley padha dipuntampi ing V-12 Program Training College Navy lan latihan naval sekolah engineering diesel. Dewan Bupati rampung latihan lampu ing Berkeley ing 1962.

Sajrone jaman McCarthy ing 1949, Dewan Bupati diadopsi lan anti-komunis kasetyan sumpah. A sawetara anggota fakultas ngalang lan padha pamitan; sepuluh taun liwati sadurunge padha diganti karo mburi pituwas.

ing 1952, Universitas California dadi entitas kapisah saka kampus Berkeley. Saben kampus iki diwenehi otonomi relatif lan Kanselir dhewe. Banjur-presiden Sproul wiwit presiden saka kabeh Universitas sistem California, lan Clark Kerr dadi Kanselir UC Berkeley.

Berkeley gained reputasi kanggo aktivitasé mahasiswa ing taun 1960-an karo Gerakan Free Speech saka 1964 lan musuh kanggo Perang Vietnam. Ing Highly diumumke Park Rakyat protest in 1969, siswa lan sekolah ing conflicted liwat nggunakake plot saka tanah; ing Guardwas National disebut ing lan panganiaya njeblug. Banjur gubernur California Ronald Reagan disebut kampus Berkeley “Surgo kanggo sympathizers komunis, demontran, lan deviants jinis.” siswa Modern ing Berkeley kurang politik aktif, karo persentasi luwih saka moderates lan konservatif. Demokrat outnumber Republik ing fakultas rasione 9:1.

Various hak grup manungsa lan kewan wis conflicted karo Berkeley. Native Amerika conflicted karo sekolah liwat repatriation saka Sisa saka Phoebe A. Hearst Museum of Anthropology. pejuang Animal-hak wis kaancam bakal punah, anggota fakultas nggunakake kewan kanggo riset. Tanggepan sekolah kang kanggo Sitters wit protes construction nyebabake kontrovèrsi ing masyarakat lokal.

on May 1, 2014, UC Berkeley dinobataké minangka siji saka sèket lima institusi pendidikan sing luwih dhuwur ing diselidiki dening Kantor Civil Rights “kanggo bisa pelanggaran hukum federal liwat jawab saka seksual lan keluhan jawatan” dening Tugas House putih kanggo Jaga Siswa saka Assault Seksual. diselidiki rawuh sawise 31 wadon siswa digawe telung keluhan Federal: pisanan, a Clery Actcomplaint iki diajokaké ing May 2013, banjur, sawise lack saka respon saka Universitas, liya complaint Clery undhang lan Title IX complaint padha diajukake ing Februari 26, 2014. Penyelidikan wis terus menyang 2016, karo atusan kaca cathetan dirilis ing April 2016, nuduhake pola jawatan seksual nyathet lan firings Staff non-tenured.


Aja pengin ngrembug Universitas California, Berkeley ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas California, Berkeley ing Map


Photo


Photos: Universitas California, Berkeley Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas California, reviews Berkeley

Join kanggo ngrembug saka Universitas California, Berkeley.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.