Universitas Illinois ing Urbana-Champaign

Universitas Illinois ing Urbana-Champaign. Education in USA. Sinau Abroad karo EducationBro.com

Universitas Illinois ing Urbana-Champaign Details

Ndhaftar ing Universitas Illinois ing Urbana-Champaign

Ringkesan


Universitas Illinois ing Urbana-Champaign iku lembaga umum sing didegaké ing 1867.

Fees Tuition in University of Illinois ing Urbana-Champaign sing $31,000 (Aprox.).

Universitas Illinois dumunung ing kutha-kutha kembar saka Urbana lan Padang ing sisih wétan-tengah Illinois, mung sawetara jam saka Chicago, Indianapolis lan St. Louis. Fighting sekolah iku Illini melok luwih saka 20 NCAA Division I olahraga Varsity lan bagéan saka Big Ten Konferensi. universitas pamer sistem Yunani paling gedhé ing donya, lan meh waktu awak mahasiswa wis melu. Iku ora hard kanggo nggoleki soko apa ing kampus karo luwih saka 1,000 organisasi mahasiswa, kalebu profesional, klub politik lan philanthropic. Kabeh Freshmen sing dibutuhaké kanggo manggon ing kampus.

Universitas Illinois ing Urbana-Champaign dumadi 17 sekolah lan colleges. Sawijining Graduate School of Library lan Ilmu Informasi, College of Engineering lan Departemen Psikologi ana ing antarane paling apik ing negara. College sekolah kang Business, College of Education lan College of Law uga Highly ditingkat. Sekolah diklasifikasikaké minangka universitas karo kegiatan riset banget dhuwur dening Carnegie Foundation kanggo Advancement Pengajaran. Universitas Illinois ana sekolah pisanan kanggo nyedhiyani akses cacat kabeh layanan universitas, curricula lan fasilitas. Lulusan kacathet kalebu Pulitzer Prize-winning film kritikus Roger Ebert lan co-pendiri YouTube, Steve Chen.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


History


Antarane sawetara kutha, Urbana kapilih ing 1867 minangka papan panggonan kanggo sekolah anyar. Saka awal, kepinginan Gregory kang kanggo netepake institusi kuwat diukum ing tradisi seni liberal ana ing rintangan karo akeh residents State lan legislatif sing wanted universitas kanggo kurban kelas adhedhasar mung watara “pendidikan industri”. Universitas kabuka kanggo kelas ing Maret 2, 1868, lan wis loro anggota fakultas lan 77 siswa. ” Gregory umumé aken madegaken Universitas minangka dina. grave Gregory iku ing kampus Urbana, antarane Altgeld Hall lan Building Administrasi Henry. headstone kang (niru ing epitaph saka arsitek Inggris Christopher Wren) maos, “Yen sampeyan ngupaya tugu kang, katon bab sampeyan.”

Perpustakaan, kang kabuka karo sekolah ing 1868, miwiti 1,039 volume. salajengipun, PresidentEdmund J. James, ing wicara menyang Board of Trustees ing 1912, ngajokaken kanggo nggawe perpustakaan riset. Sampeyan saiki siji koleksi akademisi umum paling ageng ing donya. ing 1870, ing Mumford House iki dibangun minangka farmhouse model kanggo eksperimen farm sekolah kang. The Mumford House tetep struktur paling tuwa ing kampus. The University Hall asli (1871) iki bangunan 4 dibangun; iku ngadeg ngendi Uni Illini stands dina.

Sajrone kepresidenan Edmund J. James (1904-1920), James aken kanggo bangunan ing madegé saka populasi mahasiswa internasional Chinese gedhe ing kampus. James diadegaké hubungan karo China liwat Menteri Tionghoa ing Wu Ting-Fang Saliyane, sak kepresidenan James kang, saingan kelas lan tim menang bal-balan Bob Zuppke kontribusi kanggo kampus morale.

on June 11, 1929, patung Alma Mater dipunagem. The Alma Mater iki diadegaké dening sumbangan dening Alumni Dana lan kelas 1923-1929. Patung iki Originally jumeneng konco Auditorium nganti dipindhah nang lokasine sing saiki ing Agustus 22, 1962[28] Kaya akeh Universities, depresi ekonomi kalem construction lan expansion ing kampus nanging sak iki wektu ing University Hall lawas wiwit ambruk ing 1938. Universitas diganti bale universitas asli karo Gregory Hall lan Uni Illini. Sawisé Perang Donya II, universitas ngalami wutah kanthi cepet. enrollment ing tikel lan ngadeg akademisi apik.[29] wektu iki uga ditandhani wutah gedhe ing Graduate College lan tambah support Federal 60s ngelmu lan teknologi research.During 1950-an lan 'universitas ngalami krusuhan umum ing akeh kampus Amérika. Antarane iki padha gelut banyu fifties lan suwidakan.

ing 1998, aula Gateway Plaza disahake. The Plaza fitur Warta sandstone asli New Main University Hall. Ing negara Illinois diwenehake kira rong-thirds saka budget universitas nalika pamaréntah federal mbiayai 90% riset. Ing taun anyar, support negara wis nolak saka 4.5% appropriations tax negara ing 1980 kanggo 2.28% ing 2011, saklawasé 50% Kurangé populasi. Akibaté, budget universitas wis banget pindah adoh saka nggunakake support negara karo saklawasé 84% budget saiki teka saka sumber liyane. on March 12, 2015 Board of Trustees disetujoni nitahaken saka sekolah medical, kang ing College pisanan digawe ing Urbana-Champaign ing liwat 60 taun.

Jeneng asli ing 1867 ana “Universitas Industrial Illinois.” ing 1885, Universitas Industrial Illinois resmi ganti jeneng Universitas Illinois, nggambarake sawijining tetanèn, mechanical, lan kurikulum seni liberal. Iki tetep jeneng resmi kanggo saklawasé 100 taun, nganti wis diganti Universitas Illinois ing Urbana-Champaign ing 1982 (nggunakake mbalikke saka sebutan umum digunakake kanggo wilayah lokal, “Padang-Urbana”), ethok kanggo netepake identitas kang kapisah kampus ing Universitas sistem Illinois. Nanging, institusi terus supaya dikenal minangka “Universitas Illinois”, utawa mung “Illinois” ing loro media lan ing kaca web UIUC kang. wiwit taun 2008, universitas wiwit rebranding dhewe minangka “Illinois” tinimbang UIUC, ganti website lan email alamat saka uiuc.edu kanggo Illinois.edu.


Aja pengin ngrembug Universitas Illinois ing Urbana-Champaign ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Illinois ing Urbana-Champaign ing Map


Photo


Photos: Universitas Illinois ing Urbana-Champaign Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas Illinois reviews Urbana-Champaign ing

Join kanggo ngrembug saka Universitas Illinois ing Urbana-Champaign.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.