Universitas North Carolina ing Chapel Hill

Universitas North Carolina a Chapel Hill. Study Abroad. EducationBro.com

Universitas North Carolina ing Chapel Details Hill

Ndhaftar ing Universitas North Carolina ing Chapel Hill

Ringkesan


Universitas North Carolina ing Chapel Hill iku lembaga umum sing didegaké ing 1789.

Fees Tuition in University of North Carolina ing Chapel Hill sing $35,000 (Aprox.).

Universitas North Carolina ing Chapel Hill, asring diarani minangka UNC, nawakake macem saka sudhut aktivitas mahasiswa. organisasi mahasiswa Popular kalebu The Daily Tarheel, koran mahasiswa UNC kang, lan WXYC, stasiun radio mahasiswa-mbukak. Luwih saka 3,000 siswa anggota gesang Yunani. Chapel Hill, kang ngubengi UNC, asring dianggep salah siji saka kutha College paling apik ing negara, kurban music, restoran lan blanja. Meh setengah kabeh undergraduates manggon ing kampus ing salah siji saka aula panggonan utawa komplèks apartemèn. The North Carolina Tar Heels anggota saka Konferensi Atlantik Coast lan dikenal kanggo tim basket wong kang, kang njogo saingan storied karo institusi toko Duke University lan salah siji program sing paling sukses ing basket College. Mantan pemain kalebu Michael Jordan lan Vince Carter.
UNC dipérang dadi sawetara sekolah lan colleges, sing paling gedhé iku College lulus Seni lan Ilmu. lulusan program kalebu ing Highly rankedKenan-Flagler Business School, School of Education,Sekolah Hukum, Sekolah Kedokteran, Gillings School of Public Health Global, Sekolah Karya Sosial, Eshelman School of Pharmacy lan School of Government. Paling ora 82 persen saben kelas Freshmen kudu saka North Carolina, minangka dictated dening hukum negara. Actor lan mantan pemain basket profesional Rick Fox, presiden-11 saka Amerika Serikat James K. Polk, lan mantan U.S. Senator John Edwards kabeh entuk gelar saka UNC.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Sekolah & colleges

  • College of Arts lan Ilmu
  • Dentistry
  • Education
  • Eshelman School of Pharmacy
  • Ana Center for Terus Education
  • Umum College
  • Gillings School of Public Health Global
  • Government
  • Graduate School
  • Lan Library Science
  • Kenan-Flagler Business School
  • Hukum
  • Media & Jurnalisme
  • Kedokteran, sekolah
  • Nursing
  • Sekolah Media & Jurnalisme
  • Social Work
  • Summer School

departemen Academic

  • Afrika, African American & Pasinaon diaspora
  • Air Force ROTC
  • Allied Health
  • Pasinaon Amérika
  • Anesthesiology
  • Anthropology
  • Ilmu Fisik Terapan
  • Archaeology
  • tentara ROTC
  • Art
  • Pasinaon Asian
  • Biokimia & biofisika
  • Biology
  • Teknik Biomedis
  • Biostatistik
  • Cell Biology & Fisiologi
  • Kimia
  • Chinese
  • City & Planning regional
  • Classics
  • Komunikasi
  • Ilmu Komputer
  • Dermatology
  • Dramatic Art
  • Ekonomi
  • Inggris & Sastra Comparative
  • Ilmu Lingkungan & Engineering
  • Epidemiologi
  • ngleksanani & Ilmu Olahraga
  • kulawarga Kedokteran
  • French
  • Genetics
  • Geography
  • Ilmu geologi
  • Jerman lan Slavic Languages ​​lan Literatures
  • Global Center
  • Behavior Health
  • Kebijakan Health & Manajemen
  • History
  • Italia
  • Linguistics
  • Ilmu Marine
  • Maternal & Health anak
  • Mathematics
  • Kedokteran, Departemen
  • Mikrobiologi & imunologi
  • Ilmu Paprangan
  • music
  • Navy ROTC
  • Neurology
  • Nutrition
  • Kebidanan & Ginekologi
  • operasi Riset
  • Oftalmologi
  • Orthopaedics
  • Otolaryngology
  • patologi
  • Pediatrics
  • Farmakologi
  • Philosophy
  • Kedokteran fisik & Rehabilitation
  • Fisika & Astronomy
  • Ilmu Politik
  • Portugis
  • Psikiatri
  • Psikologi lan Ilmu Saraf
  • Kebijakan Public
  • Pasinaon agama
  • Pasinaon Romance
  • Slavic Languages & Literatures
  • Kedokteran Social
  • Sosiologi
  • Spanyol
  • Statistik & operasi Riset
  • Bedhah
  • Wanita & Pasinaon Gender

program & curricula

  • Pasinaon Indian Amerika
  • Apples Service-Learning
  • Archaeology
  • Bioinformatika & Komputasi Training Biology
  • biologi & Ilmu Biomedis
  • biologi & Ilmu Genome
  • Burch beasiswa
  • Business (Annisa)
  • Carolina Wirausaha Initiative
  • Carolina Health Informatika
  • Kristen & Budaya
  • Cinema
  • Ilmu kognitif
  • Sastra Comparative
  • Creative Writing
  • Budaya
  • Ngremboko Training Biology
  • lingkungan & Ecology
  • kesukuan, Budaya & Health Hasil
  • Eropah Studies
  • Taun pisanan Seminar
  • Folklore
  • Genetics & Biology molekul
  • Pasinaon Global
  • penghargaan Carolina
  • Kamanungsan & angka Human
  • Institute for the Environment
  • Pasinaon Yahudi
  • Johnston Center for Excellence Annisa
  • Basa Across Curriculum The
  • Pasinaon Amérika Latin
  • Latina / o Pasinaon
  • Manajemen & Masyarakat
  • Ilmu Keputusan matematika
  • Medieval & Pasinaon Modern Awal
  • Timur Tengah / Peradaban Muslim
  • Molekul / Biofisika Cellular
  • Morehead-Cain Beasiswa
  • Neurobiology
  • Peace, perang & Defense
  • Philosophy, Politics & Ekonomi
  • Program ing Health Hasil
  • Public Administration
  • Kepemimpinan Kesehatan Publik
  • Robertson Sarjana
  • Russian / Eropah Studies East
  • Pasinaon seksualitas
  • Social & Justice ekonomi
  • Program pascadoktoral spire
  • Stone Center
  • Study Abroad
  • Pengalaman Summer Annisa Research (manawa) program
  • Toksiologi
  • curricula lulus
  • World View
  • Tulis kanggo layar & stage

kantor & SERVICES

  • Layanan Academic
  • Resources Aksesibilitas & Service
  • Layanan Accounting
  • Layanan tambahan
  • Kantor budget
  • Layanan
  • Carolina Pusat Layanan Umum
  • Carolina Copy
  • Carolina Latino / Cooperative a
  • Center Carolina Wanita
  • Center for Fakultas Excellence
  • Kantor Kanselir kang
  • Kantor Trials Clinical
  • Counseling lan Services Psychological
  • bhinéka & Affairs multikultural
  • lingkungan, Health & safety
  • Opportunity witjaksono lan Kantor Compliance
  • Layanan Facilities
  • Governance Fakultas, Kantor
  • Komunikasi Finance & training
  • Division Finance
  • GrantSource Library
  • Human Resources
  • Layanan Teknologi Informasi
  • Research lembaga & Assessment, Kantor
  • Controls internal
  • Learning ora duwe kabisan Services
  • Libraries
  • mail (Mail Services University)
  • Relations Media
  • Illustration Medical
  • Ombuds, Universitas
  • Layanan Payroll
  • kawicaksanan
  • Kantor Pos (USPS)
  • Affairs pascadoktoral
  • Layanan Procurement
  • Provost
  • Records Public Request
  • Safety Public (Police)
  • Lowongan Services
  • Research
  • Development Research
  • Research disponsori
  • Akun Student & Universitas Receivables
  • Development Teknologi
  • Kantor Title IX
  • Keuangan & Risk Management
  • UNC Creative
  • Universitas controller
  • Universitas Counsel
  • nulis Center

pusat riset, Institutes & Laboratorium

  • Coastal mari Center
  • UNC-Chapel Centers Hill, Institutes lan Laboratories

History


Chartered déning Majelis North Carolina Umum ing Desember 11, 1789, cornerstone universitas iki glethakaken ing Oktober 12, 1793, near reruntuhan kapel a, milih amarga saka lokasi sawijining pusat ing negara. Universitas umum pisanan Chartered ing Konstitusi AS, Universitas North Carolina ing Chapel Hill minangka universitas umum paling tuwa ing Amerika Serikat lan institusi mung kuwi kanggo ngganjar derajat ing abad kaping wolulas.

Sajrone Perang Sipil, North Carolina Gubernur David Lowry Swain mbujuk Presiden Konfederasi Jefferson Davis kanggo exempt sawetara mahasiswa saka konsep, supaya universitas iki salah siji saka sawetara ing Konfederasi sing ngatur kanggo tetep mbukak. Nanging, Chapel Hill nandhang mundhut saka luwih saka sawijining populasi sak perang saka sembarang desa ing South, lan nalika nomer mahasiswa ora waras, universitas iki dipeksa kanggo nutup sak Reconstruction saka Desember 1, 1870 nganti September 6, 1875.

Senadyan skepticism dhisikan saka universitas Presiden Frank Porter Graham, ing Maret 27, 1931, aturan iki liwati kanggo grup Universitas North Carolina karo State College of Agriculture lan Teknik lan Wanita College saka Universitas North Carolina kanggo mbentuk University nggabungake of North Carolina. ing 1963, universitas nggabungake iki digawe kanthi coeducational, nadyan wanita isih dirawuhi Wanita College for sing loro taun, nransfer kanggo Chapel Hill minangka junior, wiwit Freshmen padha sing manggon ing kampus lan ana asrama mung siji wanita. Akibaté, Wanita College iki jeneng “Universitas North Carolina ing Greensboro”, lan Universitas North Carolina dadi “Universitas North Carolina ing Chapel Hill.” ing 1955, UNC Chapel Hill resmi desegregated bagean lulus sawijining.

Nalika Perang Donya II, UNC Chapel Hill ana salah siji 131 colleges lan universities nasional sing njupuk bagéyan ing Navy Program Training College V-12 kang ana mahasiswa path menyang Komisi Navy.

Sadanguning 1960-an, kampus ana lokasi protest politik wujud. Sadurunge wacana saka Civil Rights undhang saka 1964, mbantah babagan pamisahan ras lokal kang wiwit quietly ing restoran Franklin Street mimpin kanggo massa demontrasi lan gangguan. Iklim sipil kumrungsung dijaluk ing 1963 Speaker Ban Hukum nglarang pidato dening komunis ing kampus negara ing North Carolina. Hukum iki langsung ngritik dening Universitas Kanselir William Brantley Aycock lan universitas Presiden William ana, nanging iki ora dideleng déning Majelis North Carolina Umum nganti 1965. amandemen cilik kanggo ngidini “arang” kunjungan gagal placate awak mahasiswa, utamané nalika Papan universitas wali overruled kaputusan Kanselir anyar Paul Frederick Sharp kang kanggo ngidini ngandika undangan toMarxist speaker Herbert Aptheker lan thik sipil aktivis Frank Wilkinson; Nanging, loro penutur teka Chapel Hill tho. Wilkinson ngandika mati kampus, nalika luwih saka 1,500 siswa viewed wicara Aptheker antarane tembok kampus kurang ing pojok kampus, baptisipun “Dan Moore Wall” dening The Daily Tar Heel Gubernur Dan K. Moore. Gugus siswa UNC Chapel Hill, pimpinan Presiden Body Student Paul Dickson, ngajokaké tuntutan hukum ing U.S. pengadilan Federal, lan ing Februari 20, 1968, Speaker Ban Hukum iki disabetake mudhun. ing 1969, buruh kampus pangan saka Lenoir Hall tindak ing serangan protes wikan injustices rasis sing dampak Employment sing, garnering dhukungan saka kelompok mahasiswa lan anggota masyarakat University lan Chapel Hill.

Saka taun 1990-an pungkasan lan perjalanan, UNC Chapel Hill ditambahi kanthi cepet karo 15% nambah ing total populasi mahasiswa kanggo luwih saka 28,000 dening 2007. Iki diiringi dening pambangunan fasilitas anyar, mbiayai ing bagean dening “Carolina First” kampanye penggalangan dana lan anendowment sing tambah fourfold kanggo luwih saka $2 milyar ing mung sepuluh taun. Professor Oliver Smithies dianugerahi Bebungah Nobel ing bidang Kedokteran ing 2007 kanggo kang karya ing genetika. tambahan, Aziz Sancar dianugerahi Bebungah Nobel Kimia ing 2015 kanggo kang karya ing pangertosan mekanisme repair molekul DNA.

pemimpin kacathet universitas yaiku 26 Gubernur North Carolina, David Lowry Swain (presiden 1835-1868); Edwin Anderson Alderman (1896-1900), sing uga presiden Tulane University lan Universitas Virginia. Kanselir saiki Carol Folt, wanita pisanan terus kirim


Aja pengin ngrembug Universitas North Carolina ing Chapel Hill ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas North Carolina ing Chapel Hill on Map


Photo


Photos: Universitas North Carolina ing Chapel Hill Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Chapel Hill University of North Carolina ing

Join kanggo ngrembug saka Universitas North Carolina ing Chapel Hill.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.