Universitas Notre Dame

Universitas Notre Dame. Study in USA. EducationBro - Study Magazine Abroad

Universitas Notre Dame Details

  • Negara : Amerika Serikat pf Amerika
  • City : Lady kita
  • acronym : lan
  • Founded : 1842
  • siswa (kira-kira.) : 12000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Notre Dame
Ndhaftar ing Universitas Notre Dame

Ringkesan


Universitas Notre Dame punika institusi pribadi sing didegaké ing 1842.

Fees Tuition in University of Notre Dame sing $48,000 (Aprox.).

Notre Dame dumunung ing South Bend, Ind., mung 100 miles njaba Chicago. Mung Freshmen sing dibutuhaké kanggo manggon ing kampus, nanging paling siswa milih kanggo tetep ing kampus ing salah siji saka 29 aula panggonan siji-jinis. Aula ngawula minangka pusat saka urip sosial ing Notre Dame, minangka ana urip Yunani ing kampus. Legenda, lan restaurant on-kampus lan pub, iku titik populer kanggo nonton acara olah rogo. Notre Dame “Fighting Irish” gumunggung luwih saka 25 Varsity NCAA Division I tim atletik lan dikenal uga kanggo program bal-balan sing terus-terusan kuwat. Saka setengah siswa sinau ing luar negeri kanggo paling sethithik sak semester.

Notre Dame dipérang dadi wolung sekolah lan colleges, sing paling gedhé iku College of Arts lan Huruf. lulusan lan profesional program Notre Dame kang kalebu ing Highly ditingkat Mendoza College Business lan Sekolah Hukum saliyane menyang School uga dianggep saka Arsitektur, kang nawakake program seng durung lulus lan lulusan. Lulusan kacathet kalebu mantan U.S. Sekretaris Negara Condoleezza Rice, Dhiskusi-show inang Regis Philbin lan Hall of Fame pemain bal-balan Joe Montana. ing 1993 film “Rudy,” ditingkat siji saka ndhuwur 25 film olahraga ing sasi 25 taun dening ESPN, dipunsutradarai ing kampus Notre Dame lan nggambarake crita bener saka Daniel “Rudy” Ruettiger, sing menang akeh alangan kanggo muter bal-balan ing Notre Dame.

Schools / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Sekolah Architecture

Madeg ing 1898
2014 enrollment: 168 lulus, 43 lulusan

College of Arts lan Huruf

Madeg ing 1842
2014 enrollment: 1,914 lulus, 1,128 lulusan

  • The Kamanungsan
  • Pasinaon Africana
  • Pasinaon Amérika (kalebu Jurnalisme)
  • Classics (kalebu Pasinaon Arab)
  • East Basa Asian lan Budaya
  • Inggris
  • Jerman lan Rusia Basa lan Literatures
  • History
  • Language Irish lan Sastra
  • Philosophy
  • Program Ilmu Liberal
  • Romance Languages ​​lan Literatures
  • Teologi
  • The Arts
  • Art, History Art, lan Design
  • film, Television, lan Theater
  • music
  • The Social Sciences
  • Anthropology
  • Ekonomi
  • Ilmu Politik
  • Psychology
  • Sosiologi

Mendoza College of Business

Madeg ing 1921
2014 enrollment: 2,050 lulus, 673 lulusan

  • Annisa
  • M.B.A.
  • Executive M.B.A.
  • Program Executive
  • Master of Science ing Accountancy
  • Master of Science ing Business Analytics
  • Master of Science ing Finance
  • Master Administrasi Nonprofit
  • Master of Science ing Management

College of Engineering

Madeg ing 1873
2014 enrollment: 1,203 lulus, 485 lulusan

  • Aerospace lan Teknik Mesin
  • Bioengineering
  • Kimia lan biomolekuler Engineering
  • Departemen Sipil & Teknik Lingkungan & Ilmu bumi
  • Ilmu Komputer lan Teknik
  • Tukang lestrek

Keough Sekolah Bidang Hubungan

Founded 2014. Mbukak lawang kanggo siswa ing Agustus 2017.

  • Pusat Civil Rights lan Human
  • Kellogg Institute Studi International
  • Keough-Naughton Institute Studi Irish
  • Kroc Institute Studi Peace International
  • Liu Institute for Asia lan Pasinaon Asian
  • Nanovic Institute Studi Eropah
  • Notre Dame Initiative kanggo Development Global

College of Science

Madeg ing 1865
2014 enrollment: 1,191 lulus, 550 lulusan

  • Mathematics Komputasi lan Statistik lan Terapan
  • Ilmu biologi
  • Chemistry lan Biokimia
  • Mathematics
  • Fisika
  • Pasinaon Preprofessional

First Year of Studies

Madeg ing 1962
2014 enrollment: 2,025 siswa lulus

The Graduate School

Madeg ing 1918
2014 enrollment: 2,200 lulusan mahasiswa

The Law School

Madeg ing 1869
2013 enrollment: 548 lulusan mahasiswa

History


ing 1842, Uskup Vincennes, Celestine Guynemer saka Hailandiere, ana tanah Rama Edward Sorin saka Kongregasi Salib Suci, ing kawontenan kang mbangun College ing rong taun.[ Fr. Sorin teka ing situs kanthi wolung sedulur Salib Suci saka Prancis lan Irlandia ing November 26, 1842, lan wiwit sekolah nggunakake log kapel lawas Rama Stephen Badin kang. Panjenenganipun rauh di bangun bangunan tambahan, kalebu Old College, pasamuwan pisanan, lan bangunan utama pisanan. Padha sanalika angsal kalih siswa lan nyetel babagan tambahan bangunan kanggo kampus.

Notre Dame wiwit minangka sekolah dhasar lan sekolah menengah, nanging rauh ditampa charter College resmi saka Majelis Indiana Umum ing Januari 15, 1844. Ing charter ing sekolah sacara resmi jenengé Universitas Notre Dame du Lac (Universitas Our Lady of the Lake). Amarga universitas Originally mung kanggo siswa lanang, mung wadon-Saint Mary College didegaké déning Susteran Salib Suci near Notre Dame ing 1844.

Derajat pisanan saka College padha dianugerahi ing 1849. universitas ditambahi karo bangunan anyar kanggo maringi leladen liyane mahasiswa lan fakultas. Kanthi saben presiden anyar, program akademik anyar padha ana lan bangunan anyar dibangun kanggo nampung wong. Bangunan utama asli dibangun dening Fr. Sorin mung sawise padha teka iki diganti dening luwih gedhe “Bangunan utama” ing 1865, kang manggon administrasi universitas, kelas, lan Schlafsäle. diwiwiti ing 1873, koleksi perpustakaan iki diwiwiti dening Rama Lemonnier, manggon ing Gedung Induk, and by 1879 wis thukul kanggo sepuluh ewu volume.

Bangunan utama iki, lan koleksi perpustakaan, iki tanggung numpes dening geni ing April 1879; sekolah ditutup langsung lan siswa padha dikirim ngarep. Pangadeg universitas, Fr. Sorin, lan presiden ing wektu, Rev ing. William Corby, langsung ngrancang kanggo mbangun struktur sing wis manggon sakbenere kabeh University. Konstruksi diwiwiti nalika Mei 17, lan dening zeal luar biasa saka pangurus lan buruh bangunan iki rampung sadurunge semester tiba saka 1879. Koleksi perpustakaan iki uga dibuka lan tetep manggon ing Gedung Induk anyar kanggo taun sesampunipun. Around geni, bale music dibuka. Dikenal minangka Washington Hall, iku tuan rumah muter lan tumindak musik sijine dening sekolah. Miturut 1880, program ilmu iki diadegaké ing universitas, lan Ilmu Hall (dina iki LaFortune Center Student) dibangun ing 1883. Ing bale manggon kaping kelas lan labs ilmu needed kanggo riset awal ing universitas.

Miturut 1890, aula panggonan individu padha dibangun kanggo house nomer nambah saka siswa. William J. Hoynes ana Dean saka sekolah hukum 1883-1919, lan nalika bangunan anyar iki kabuka sakcepete sawise pati iku jeneng ing pakurmatan. Rev ing. John Zahm C.S.C. dadi Suci Cross Provinsi kanggo Amerika Serikat (1896-1906), karo pengawasan sakabèhé saka universitas. Panjenenganipun nyobi modernisasi lan nggedhekake Notre Dame, erecting bangunan lan nambah menyang gallery kampus seni lan perpustakaan, lan amassing apa dadi koleksi Dante misuwur. Tembung iki ora gawe anyar déning Kongregasi amarga ngedeni wus ditambahi Notre Dame banget cepet lan wis mbukak urutan Salib Suci menyang utang serius.

ing 1919 Rama James Burns dadi presiden Notre Dame, lan ing telung taun kang diprodhuksi revolusi akademisi sing nggawa sekolah nganti standar nasional dening ngadopsi sistem pilihan lan obah lunga saka skolastik tradisional universitas lan emphasis klasik. Dening kontras, colleges Yesuit, bastions conservatism akademisi, padha wegah pindhah menyang sistem electives; kanggo alesan iki, lulusan sing padha mati metu saka Harvard Law School. Notre Dame terus kanggo tuwuh saka taun, nambah liyane colleges, program, lan tim olahraga. Miturut 1921, karo Kajaba saka College of Commerce, Notre Dame wis thukul saka College cilik kanggo universitas karo limang colleges lan sekolah hukum profesional. Universitas terus kanggo nggedhekake lan nambah aula panggonan anyar lan bangunan karo saben presiden sakteruse.

Salah pasukan utama driving ing rikma saka Universitas ana tim bal-balan sawijining, Notre Dame Fighting Irish. Knute Rocknebecame pelatih kepala ing 1918. ing Rockne, Irlandia bakal ngirim rekaman 105 menang, 12 losses, lan lima hubungan. sak 13 taun Irlandia menang juara nasional, wis limang mangsa suwé, menangaké Rose Bowl ing 1925, lan diprodhuksi pemain kayata George Gipp lan “Four Horsemen”. Knute Rockne wis persentasi menang paling (.881) ing sajarah bal-balan NCAA Division I / FBS. nyinggung Rockne kang dipunginaaken ing Notre Dame Box lan pertahanan mlayu rencana 7-2-2. Ing game pungkasan Rockne ngelatih ana ing Desember 14, 1930 nalika piyambakipun mimpin grup Notre Dame kabeh-lintang marang New York Buta ing New York City.

Sukses tim bal-balan sawijining digawe Notre Dame jeneng kluwarga. Sukses Wigati Dame dibayangke Rising status Irish Amerika lan Katolik ing taun 1920-an. Katolik rallied nganti watara tim lan mirengke game ing radio, utamané nalika kalah mati sekolah sing lambang panyiapan Protestan ing Amerika - Harvard, Yale, Princeton, lan Tentara. Nanging peran iki minangka dhuwur-profil kapal penggedhe institusi Katulik digawe iku target gampang saka anti-Katulik. Ing episode paling apik banget saka panganiaya ana tawuran antarane mahasiswa Notre Dame lan Ku Klux Klan, a supremacist putih lan gerakan anti-katolik, ing 1924. Nativism lan anti-Katulik, utamané nalika katuntun menyang pengungsi, padha pilar retorika ing KKK kang, lan Notre Dame iki katon minangka simbol saka ancaman nuduhke dening Gréja Katulik. Ing Klan mutusaké kanggo duwe Klavern minggu-dawa ing South Bend. Clashes karo awak mahasiswa miwiti ing Maret 17, nalika siswa, weruh saka parusahan anti-Katulik, diblokir Klansmen saka mudhun saka sepur ing stasiun South Bend lan nyuwek klambi KKK lan regalia. on May 19 ewu siswa massed downtown protes ing Klavern, lan mung rawuh saka presiden College Fr. Matthew Walsh nyegah sembarang clashes luwih. Dina sabanjuré, pelatih bal-balan Knute Rockne dhateng ing rapat umum kampus lan implored siswa kanggo ngrungokake presiden College lan ngempet saka panganiaya luwih. A sawetara dina mengko ing Klavern nyuwil munggah, nanging memungsuhan dituduhake dening siswa ana sing omen lan kontribusi kanggo ambruké KKK Indiana.

Suci Cross Rama John Francis O'Hara kapilih wakil presiden ing 1933 lan presiden Notre Dame ing 1934. Sak drajat ing Notre Dame, kang digawa akeh cendekiawan pengungsi kanggo kampus; kang milih Frank H. Spearman, Jeremiah D. M. Renault, Irvin Abell, lan Josephine Brownson kanggo Laetare Medal, Sapi ing 1883. O'Hara banget pitados bilih tim bal-balan Irlandia Fighting bisa dadi sarana efektif kanggo “acquaint umum karo cita-cita sing dominasi” Lady kita. Panjenenganipun nyerat, “Notre Dame bal-balan iku layanan kasukman amarga diputer kanggo pakurmatan lan kamulyan saka Allah lan saka Basa Rahayu kang. Nalika St. Paul ngandika: 'Apa sing mangan utawa ngombe, dadia liya apa, apa kabeh kanggo ing kamulyaning Allah,’ piyambakipun bal-balan.”[5]

Rev ing. John J. Cavanaugh, C.S.C. njabat minangka presiden wonten 1946 kanggo 1952. Warisan Cavanaugh ing Notre Dame ing taun kirim-perang iki pengabdian kanggo mundhakaken standar akademisi lan reshaping administrasi universitas kanggo cocog menyang misi pendidikan nggedhekake lan awak mahasiswa ditambahi lan stressing pasinaon majeng lan riset ing wektu nalika Notre Dame quadrupled ing mahasiswa sensus, enrollment lulus tambah dening luwih saka setengah, lan lulusan mahasiswa enrollment tansaya fivefold. Cavanaugh uga netepake Lobund Institute Studi Animal lan Notre Dame kang Medieval Institute. Cavanaugh ugi mimpin liwat construction saka Nieuwland Science Hall, Fisher Hall, lan Morris Inn, sarta Hall of Arts Liberal (saiki O'Shaughnessy Hall), bisa digawe dening sumbangan saka I.A. O'Shaughnessy, ing wektu sing paling gedhé tau digawe kanggo universitas Katolik. Dheweke uga diadegaké sistem dewan penasihat ing universitas, kang terus dina lan sing penting kanggo governance lan pembangunan ing universitas.

Rev ing. Theodore Hesburgh, C.S.C., (1917-2015) dadi presiden 35 taun (1952-87) transformasi saka serem. Ing wektu sing budget operasi taunan wungu dening faktor 18 from $9.7 yuta kanggo $176.6 million, lan sumbangan dening faktor 40 from $9 yuta kanggo $350 million, lan pendanaan riset dening faktor 20 from $735,000 kanggo $15 million. Enrollment saklawasé tikel saka 4,979 kanggo 9,600, fakultas luwih saka tikel 389 kanggo 950, lan derajat dianugerahi tahunan tikel saka 1,212 kanggo 2,500.

Hesburgh uga aken karo ganti pasuryan Notre Dame dening nggawe institusi coeducational. Ing agêng-1960 Notre Dame lan Saint Mary College dikembangaké program co-exchange kang pirang-pirang atus siswa njupuk kelas ora ana ing institusi sing ngarep, noto sing ditambahake wanita lulus menyang kampus sing wis sawetara wanita ing sekolah lulusan. Sawise debat ekstensif, gabung karo St. Maria ditolak, utamané amarga saka diferensial ing saringan fakultas lan timbangan pituwas. “Ing pendidikan College Amérika,” diterangno Rev ing. Charles e. Sheedy, C.S.C., Notre Dame kang Dean of Arts lan Huruf, “fitur tartamtu biyen dianggep mupangati lan enviable sing saiki katon minangka anachronistic lan metu saka panggonan…. Ing lingkungan iki keragaman, integrasi saka Warna punika aspek normal lan samesthine, ngganti separatism.” Thomas Blantz, C.S.C., Wakil Presiden Notre Dame kang Affairs Student, ditambahake coeducation sing “mbukak blumbang kabèh liyane mahasiswa banget padhang.” Loro aula panggonan lanang padha diowahi kanggo siswa wadon mentas ngakoni sing taun pisanan, nalika loro liyane padha diowahi kanggo taun sekolah sabanjuré. ing 1971 Mary Ann Proctor dadi lulus wadon; dheweke ditransfer saka St. Maria College. ing 1972, Angela Sienko, sing entuk gelar sarjana ing marketing, dadi lulusan wanita pisanan saka universitas.

ing 18 taun ing presiden saka Edward Malloy, C.S.C., (1987-2005), ana wutah kanthi cepet ing ajining diri sekolah kang, Fakultas, lan sumber daya. Panjenenganipun tambah fakultas dening luwih saka 500 profesor; kualitas akademisi saka awak mahasiswa wis apik dramatically, karo saben skor SAT Rising saka 1240 kanggo 1360; nomer mahasiswa minoritas luwih saka tikel; sumbangan ageng saka $350 yuta kanggo luwih saka $3 milyar; budget operasi taunan wungu saka $177 yuta kanggo luwih saka $650 million; lan pendanaan riset taunan apik saka $15 yuta kanggo luwih saka $70 million. Notre Dame kang paling anyar (2014) kampanye ibukutha wungu $2.014 milyar, adoh ngluwihi goal saka $767 million, lan paling gedhé ing sajarah pendidikan sing luwih dhuwur Katulik lan gedhé University tanpa sekolah medical.

wiwit 2005, Notre Dame wis dipimpin déning John aku. Jenkins, C.S.C., presiden-17 universitas. Jenkins njupuk liwat posisi saka Malloy ing Juli 1, 2005. Ing alamat pengukuhan, Jenkins diterangake gol gawé universitas pimpinan ing riset sing ngenali Etika lan bangunan sambungan antarane iman lan pasinaon. Sak drajat, Notre Dame wis tambah sumbangan sawijining, nggedhekake awak mahasiswa sawijining, lan ngalami akeh proyèk pambangunan ing kampus, kalebu Compton Family Ice Arena, bale arsitektur anyar, aula panggonan tambahan, lan prapatan Campus, penambahan $ 400m lan expansion saka Stadium Notre Dame.


Aja pengin ngrembug Universitas Notre Dame ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Notre Dame ing Map


Photo


Photos: Universitas Notre Dame Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Notre Dame Universitas

Join kanggo ngrembug saka Universitas Notre Dame.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.