Universitas Kansas

Universitas Kansas in USA. Education Bro - Study Magazine Abroad

Universitas Details Kansas

  • Negara : Inggris Amerika Serikat
  • City : Lawrence
  • acronym : KU
  • Founded : 1865
  • siswa (kira-kira.) : 28100
  • Aja lali kanggo ngrembug University of Kansas
Ndhaftar ing Universitas Kansas

Ringkesan


Universitas Kansas iku lembaga umum sing didegaké ing 1865.

Kira-kira Fee Tuition in University of Kansas punika $26,000.

dina iki, KU wis dadi riset lan memulang umum institusi utama saka 28,000 siswa lan 2,600 fakultas ing limang kampus (Lawrence, Kansas City, Overland Park, Wichita, lan Salina). sawijining unsur warna jumbuh dening sing misi kanggo ngajari pemimpin, mbangun komunitas sehat, lan nggawe panemon sing ngganti donya.

KU wis 13 sekolah, kalebu mung sekolah farmasi lan medicine ing negara, lan nawakake luwih saka 370 program gelar. Utamané kuwat ana pendidikan khusus, Manajemen kutha, patologi wicara-basa, medicine deso, psikologi anak Clinical, nursing, therapy komunikasi, lan kesejahteraan sosial. siswa, pamisah meh merata antarane wanita lan wong, teka saka kabeh 50 negara lan 105 negara lan bab 15 persen multikultural. Program University amanah dikenali nasional, lan KU wis diprodhuksi 26 Rhodes Sarjana, luwih saka kabeh sekolah liyane Kansas digabungake.

Universitas Kansas Cancer Center mung ditetepake National Cancer Institute negara. Eleven pusat utama ngawasi riset ing masalah span urip, humaniora, transportasi, Lingkungan, Biosciences, karagaman hayati, lan sheets ès, antara liya.

 

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Arsitektur, desain & planning

  • Arsitektur
  • desain
  • Planning Urban
  • Teknik Architectural

Arts (a unit saka Clas)

  • Tari
  • film & Pasinaon Media
  • Theatre
  • visual Art

Business

  • Accounting & Sistem informasi
  • Finance, Ekonomi & Manajemen Ilmu Keputusan
  • Manajemen
  • Marketing, Entrepreneurship & Hukum

Education

  • kurikulum & Pengajaran
  • Kepemimpinan pendidikan & Pasinaon Privasi
  • Psikologi pendidikan
  • Health, Olahraga, & Ilmu ngleksanani
  • Education khusus

Engineering

  • Teknik Aerospace
  • Bioengineering
  • Kimia & Teknik Tambang lan Mineral
  • Civil, Lingkungan & Teknik Architectural
  • Tukang lestrek & Ilmu Komputer
  • Teknik Manajemen & Manajemen Proyek
  • Teknik Fisika
  • Teknik Mesin

Jurnalisme & Massa Komunikasi

  • News & informasi
  • Komunikasi Strategic

Health profesi

  • Audiology
  • Ilmu Laboratory Clinical
  • Diagnostik jantung Sonography
  • diagnostik ultrasonik & babagan pembuluh darah Teknologi
  • Dietetics & Nutrition
  • Manajemen Informasi Kesehatan
  • Bioteknologi molekul
  • Kedokteran Nuclear Technology
  • perawat Anesthesia
  • Occupational therapy
  • therapy Physical
  • Ilmu Rehabilitation
  • Care ambegan
  • Patologi Speech-basa
  • Ilmu Babagan pengobatan

Hukum

Arts Liberal & Ilmu

  • Afrika & Pasinaon Afrika-Amérika
  • Pasinaon Amérika
  • Anthropology
  • Ilmu Behavioral Terapan
  • Bioinformatika
  • Biology, Annisa
  • Biology Human
  • Kimia
  • Language anak
  • Classics
  • Psikologi Anak Clinical
  • Ilmu Komunikasi
  • East Language Asian & budaya
  • Ecology & Biology evolusi
  • Ekonomi
  • Inggris
  • Pasinaon Lingkungan
  • Program Eropah Studies
  • French & Italia
  • Genetics
  • Geography
  • Geology
  • Basa Jerman & Literatures
  • Gerontologi
  • Global lan International Studies, Pusat
  • Pasinaon pribumi
  • History
  • History of Art
  • penghargaan
  • Kamanungsan & Peradaban Western
  • Pasinaon Yahudi
  • Pasinaon Amérika Latin
  • Linguistics
  • Mathematics
  • Biosciences molekul
  • Pasinaon Museum
  • Philosophy
  • Fisika & Astronomy
  • Ilmu Politik
  • Psychology
  • Pasinaon agama
  • Russian, East European & Pasinaon Eurasia
  • Slavic Languages & Literatures
  • Sosiologi
  • Spanyol & Portugis
  • Speech-basa-Hearing: Ilmu & gangguan
  • Women, Gender & Program Studi Seksualitas

Kedokteran

music

  • band
  • Kuningan & Perkusi
  • choral
  • Jazz
  • Education music & therapy music
  • teori music & Komposisi musik
  • Musicology
  • Orchestra
  • organ & Kristiyano Musika
  • piano
  • strings
  • Voice & Opera
  • Woodwinds

Nursing

Pharmacy

  • Chemistry medicinal
  • Chemistry Pharmaceutical
  • Farmakologi & Toksiologi
  • Pharmacy Laku

Public Affairs lan Administrasi (a unit saka Clas)

Kesejahteraan sosial

History


on February 20, 1863, Gubernur Kansas Thomas Carney mlebu menyang hukum sing Bill nggawe universitas negara ing Lawrence. Hukum iki kahanan marang hadiah saka Lawrence saka $15,000 dana sumbangan lan situs universitas, ing utawa cedhak kutha, saka ora kurang saka patang puluh hektar (16 wis) saka tanah. Yen Lawrence gagal ketemu kahanan iki, Emporia tinimbang Lawrence bakal njaluk universitas.

Situs milih universitas ana gunung dikenal minangka Gunung Oread, kang diduweni dening mantan Gubernur Kansas Charles L. Robinson. Robinson lan bojoné Sarah diparingi 40 hektar (16 wis) Situs kanggo Negara Kansas ing ijol-ijolan kanggo tanah liya. The kamanungsan Amos Adams Lawrence nyumbang $10,000 saka dana sumbangan perlu, lan warga Lawrence wungu awis isih dening nerbitake cathetan digawe dening Gubernur Carney. on November 2, 1863, Gubernur Carney announced sing Lawrence wis ngebaki sarat kanggo njaluk universitas negara, lan taun iki universitas kasebut diatur. Papan sekolah iku Bupati dianakaké patemon pisanan ing Maret 1865, kang acara sing KU tanggal founding saka. Bisa ing College bangunan pisanan wiwit mengko taun sing. Universitas kabuka kanggo kelas ing September 12, 1866, lan kelas kapisan lulus ing 1873.

Nalika Perang Donya II, Kansas ana salah siji 131 colleges lan universities nasional sing njupuk bagéyan ing Navy Program Training College V-12 kang ana mahasiswa path menyang Komisi Navy.


Aja pengin ngrembug University of Kansas ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Kansas ing Map


Photo


Photos: Universitas Kansas Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Kansas

Join kanggo ngrembug saka Universitas Kansas.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.