Universitas Washington

Universitas Washington. Seattle. USA. sinau ing luar negeri

Universitas Details Washington

  • Negara : Amerika Serikat saka Amerika
  • City : Seattle
  • acronym : YOUR
  • Founded : 1861
  • siswa (kira-kira.) : 45000
  • Aja lali kanggo ngrembug Universitas Washington
Ndhaftar ing Universitas Washington

Ringkesan


Universitas Washington minangka institusi umum sing didegaké ing 1861.

Fees Tuition in Washington universitas sing $35,000 (Aprox.).

Dumunung ing tetanggan University District ing (dikenal minangka U District) mung saka pusat Seattle, ing Universitas Washington punika riset universitas nglereni-pinggiran karo Sajarah dawa-ngadeg minangka salah siji saka institusi umum paling tuwa ing West Coast. Siswa bisa nggabungake salah siji organisasi mahasiswa 500-plus sekolah kang, kalebu bab 50 sororities lan fraternities, utawa bisa miwiti account klub anyar karo ing paling sithik papat mahasiswa liyane. Universitas Washington dikenal minangka sekolah commuter, lan Freshmen ora perlu kanggo manggon ing kampus. Housing ora dijamin kanggo maksud apa mahasiswa. Kanggo sing sing nindakake manggon ing aula panggonan, universitas nandheske "urip ijo" liwat konservasi energi lan daur-ulang. Ing kothak olahraga, atlit Varsity sekolah kang competitive ing Division NCAA aku Pac-12 Konferensi. Tim bal-balan, ing tartamtu, iku liga ngadeg-metu tradisional. Tim sing dituduhake dening rong mascots: siji, mahasiswa costumed dikenal minangka Harry ing Husky dawg, lan liyane, Dubs, a Alaskan husky urip. Universitas gym gratis kanggo mahasiswa seeking lathian.

Universitas Washington ditampa jumlah dibalèkaké Federal pendanaan saben taun kanggo luwih misi minangka institusi risèt umum. Bener kanggo menehi werna ing riset, sekolah sarwa dumadi lan Annisa Research Symposium saben taun kanggo mahasiswa saiki karya sing kanggo masyarakat. Sekolah wis Highly ditingkat Sekolah Kedokteran, College of Engineering lan Michael G. Foster School of Business. Saklawasé telung fourths saka University of Washington lulusan tetep ing negara. Lulusan kacathet kalebu Thomas Foley, mantan U.S. Speaker saka House; Chris DeWolfe, co-karyanipun MySpace; lan Irv Robbins, co-pendiri lan gayutanipun kaliyan Baskin-Robbins chain es krim.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


College of Art & Ilmu

The College of Arts & Ilmu menehi pendidikan seni liberal nglereni-pinggiran karo kesempatan sugih kanggo njelajah donya budaya lan alam kita. Kita nyiapake siswa kita dadi pemimpin ing masyarakat saya warna.

College of Lingkungan Dibangun

Ing College of Lingkungan Dibangun, kita fokus ing planning, desain, construction lan manajemen lingkungan kita dibangun. Kita nyiapake lulusan kanggo nggawe fasilitas kutha inovatif kanggo mangsa generasi.

Foster School of Business

The Michael G. Foster School of Business komunitas learning kolaborasi saka fakultas, Staff, siswa, Lulusan lan tokoh bisnis darmabakti kanggo nggawe, aplikasi lan enggo bareng kawruh Manajemen.

Sekolah Dentistry

A pimpinan global ing riset kesehatan lisan, Sekolah Dentistry nyawisi siswa dadi Dokter waos abad-21 bener karo latihan basis bukti diukum ing maju paling anyar saka èlmu biologi lan bahan.

College of Education

Sistem pendidikan umum efektif kanggo pedunung warna punika landesan demokrasi. Ing College of Education, kita lagi darmabakti kanggo nggawe pendidikan banget kasunyatan saben dina kanggo saben mahasiswa ing saben masyarakat.

College of Engineering

Kita komunitas warna inovasi apa kanggo dramatically nambah kualitas urip ing negara kita, bangsa kita lan donya. Kita nindakaken dening anjog ing proses engineering, inovasi, pendidikan lan engagement.

College Lingkungan

Pepak alas menyang segara, saka telenging bumi menyang sudhut sistem solar, College Lingkungan punika rasi lintang ditandingi riset lingkungan, pendidikan lan aplikasi.

The Graduate School

The UW nawakake luwih saka 370 lulusan program tengen kabeh telung kampus lan online, saka master program doktoral kanggo wong-wong sing ngetokake utawa terus akademisi, riset utawa profesional careers.

Informasi Sekolah

Informasi Sekolah nylidiki hubungan antarane informasi, teknologi lan wong. Lulusan neliti ulah lan kedhaftar saka informasi, uga teknologi informasi, lan aplikasi expertise kanggo kamajuan èlmu, business, pendidikan lan budaya.

Sekolah Hukum

Sekolah Hukum iku salah siji saka sekolah hukum umum ndhuwur bangsa lan siji saka pusat paling dihormati ing donya kanggo beasiswa legal interdisipliner lan sinau. Kita nyiapake siswa kita kasil ing Profesi legal suwe saya apik lan kanggo pindhah ing dadi pemimpin kanggo apik umum global.

Sekolah Kedokteran

The UW Sekolah Kedokteran dikenali minangka salah siji saka panyedhiya ndhuwur bangsa pendidikan medical. Sekolah iku pamimpin ing latihan saka dokter-care utami lan maju kawruh medical liwat riset ilmiah.

Sekolah Nursing

Kanggo luwih saka 27 taun, ing UW Sekolah Nursing wis sekolah Nursing ndhuwur-dirating. Kita misi kanggo advance ilmu Nursing lan laku liwat ngasilaken kawruh lan nyepakaké pemimpin mangsa ing kothak kesehatan.

Sekolah Farmasi

Nasional lan global ditingkat, Sekolah Farmasi ndidik generasi sabanjure farmasi lan riset pemimpin lan sepur-sepur siswa kanggo karir sing nggabungke katresnan saka ilmu lan kesehatan sabar-centered.

Evans Sekolah Public Privasi & governance

Past 50 taun, ing Daniel J. Evans Sekolah Public Privasi & Governance wis dibangun reputasi minangka salah siji saka sekolah umum privasi paling apik ing bangsa. Kang ditetepake dening tradisi punika dhumateng pangkajian kaku, riset inovatif lan prasetya layanan umum.

School of Public Health

The School of Public Health wis darmabakti kanggo nuwuhaké wong sehat ing komunitas sustainable -
lokal, nasional lan global. Kita luwih saka 10,000 lulusan wis musna ing kanggo nggawe pangowahan transformative kanggo nambah wong urip.

Sekolah Karya Sosial

Sekolah Karya Sosial punika pimpinan dikenali nasional ing mecahaken masalah sosial paling nuntut kita dina liwat riset di nggo kenceng, inovasi akademisi lan layanan umum.

History


Ing kutha Seattle ana salah siji pamukiman ing agêng kanggo pungkasan abad kaping 19 vying kanggo kautaman ing Washington Territory mentas kawangun. ing 1854, gubernur wilayah Isaac Stevens dianjurake ing panyiapan saka universitas ing Washington. Saperangan warga Seattle-wilayah penting, pangareping ngolah Methodist Gusti Daniel Bagley, weruh Khan near landmark saka Universitas iki minangka kasempatan kanggo nambah kanggo Prestige kutha kang. Padha bisa kanggo gawe uwong yakin ngedegaken awal saka Seattle lan anggota saka legislatif wilayah Arthur A. Denny saka pentinge Seattle menang sekolah. Ing pamilihan pisanan Chartered loro universitas, siji ing Seattle lan siji ing Lewis County, nanging mengko repealed kaputusan ing sih saka universitas single in Lewis County, kasedhiya tanah nyumbang lokal bisa ditemokake. Nalika ora Situs metu, Legislatif, diwanti-wanti dening Denny, pindhah ing universitas kanggo Seattle ing 1858.

ing 1861, scouting wiwit kanggo cocok 10 hektar (4 wis) Situs ing Seattle kanggo ngawula minangka kampus kanggo UII. Arthur lan Maria Denny nyumbang wolung hektar, lan fellow pionir Edward Lander lan Charlie lan Maria Terry nyumbang rong hektar kanggo universitas[8] ing situs ing Denny kang Knoll ing downtown Seattle. ngambakake iki diwatesi dening avenues 4 lan 6 ing sisih kulon lan wétan lan Union lan Seneca Streets ing sisih lor lan kidul.

UW dibukak sacara resmi tanggal November 4, 1861, minangka Wilayah Universitas Washington. Taun iki, Legislatif liwati artikel resmi gabungke Universitas lan madegaken Board Bupati. Sekolah berjuang pisanan, nutup telu: ing 1863 kanggo lack of siswa, lan maneh ing 1867 lan 1876 amarga butuh dana. Nanging, Clara Antoinette McCarty Wilt dadi lulusan pisanan UW ing 1876 nalika dheweke lulus saka UW kanthi gelar sarjana wonten ing ilmu. Miturut wektu Washington ngetik Union ing 1889, loro Seattle lan Universitas wis thukul mesti. Enrollment wis tambah saka dhisikan 30 siswa kanggo saklawasé 300, lan hubungan relatif saka kampus wis diwenehi cara kanggo encroaching pembangunan. A panitia legislasi kusus tumuju dening lulusan UW Edmond Meany digawé kanggo tujuan nemokake kampus anyar luwih bisa kanggo ngawula populasi mahasiswa akeh. panitia milih situs ing Union Bay lor saka pusat, lan pamilihan migunakaken dana kanggo tuku lan construction sakteruse.

Universitas pindhah saka downtown kampus anyar ing 1895, obah menyang Denny Hall mentas dibangun. Para bupati nampa lan gagal kanggo ngedol kampus lawas, lan pungkasanipun dienggoni ing leasing wilayah. Universitas isih ndarbeni apa saiki disebut Metropolitan Tract. Ing jantung kutha, iku antarane bêsik paling terkenal saka real estate ing Seattle lan ngasilake yuta US $ ing revenue tahunan.

Bangunan University asli wilayah iki ambruk ing 1908 lan mantan sawijining saiki omahé ing Fairmont Olympic Hotel. Remnants urip tunggal saka bangunan pisanan UW kang papat 24-mlaku (7.3 m), putih, cedar tangan-fluted, kolom ion. Padha salvaged dening Edmond S. Meany-siji lulusan pisanan Universitas lan mantan kepala departemen Sajarah. Meany lan kancané, Dean Herbert T. Condon, diarani saben kolom “kasetyan,” “Industry,” “iman” lan “efficiency,” utawa “LIFE.” Ing kolom saiki ngadeg ing Sylvan Grove Theater.[9]

Nglumpukake saka 1909 Alaska-Yukon-Pacific Exposition paningalan kampus isih umumé undeveloped minangka setelan Perdana kanggo donya kang padha. Padha teka menyang persetujuan karo Dewan Bupati sing diijini nggunakake latar kampus kanggo Wacana ing. ing ijol-ijolan, Universitas bakal bisa kanggo njupuk kauntungan saka pangembangan kampus kanggo padha sawise rampung. Iki klebu rencana situs rinci lan sawetara gedhung. Ing rencana kanggo A-Y-P Exposition disiapake dening John Charles Olmsted iki mengko sing tergabung menyang rencana kampus master sakabèhé lan permanen kena pengaruh ing tata letak kampus.

Loro Wars Donya nggawa militer kanggo kampus, karo fasilitas tartamtu sementara disilihaké pamaréntah federal. Ing wektu kirim-perang sakteruse kaping wutah serem kanggo Universitas. Periode antarane perang weruh expansion pinunjul ing kampus ndhuwur. Construction saka quadrangle seni liberal, dikenal kanggo siswa minangka “ing kotak,” wiwit ing 1916 lan terus ing orane tumrap sekolah nganti 1939. Ing loro wings saka Suzzallo Library, dianggep pusate arsitektur Universitas, padha dibangun ing 1926 lan 1935, mungguh. wutah luwih teka karo pungkasan Perang Donya II lan wacana saka G.I. Bill. Antarane pembangunan paling penting saka periode iki ana bukaan saka sekolah medical ing 1946. Iku pungkasanipun bakal tuwuh dadi Universitas Washington Medical Center, saiki ditingkat dening U.S. News lan Report World antarane ndhuwur sepuluh rumah sakit ing Amerika Serikat. Iku sak jaman iki ing Universitas Sajarah Washington kang akeh Amerika Jepang ingkang dikirim adoh saka universitas kanggo kemah interniran ing pesisir kulon Amerika Serikat minangka bagéan saka Printah Eksekutif 9066 Dipuntedahaken serangan ing Pearl Harbor. Akibaté, akeh Amerika Japanese “rauh-kanggo-bakal” lulusan padha melu nampa Jl lan dikenali kanggo prestasi ing universitas nganti Universitas upacara pengetan Washington kang kanggo Amerika Japanese kanthi irah-irahan Long Journey Home dianakaké ing Mei 18, 2008 ing kampus utama.

Ing taun 1960-an, Universitas Washington Police Department ngalami évolusi saka Safety lan Keamanan Division University nanggepi mbantah anti-Perang Vietnam. Saiki wis yurisdiksi Universitas Washington kampus lan omah University-diduweni, kajaba Apartemen Radford Pengadilan ing Sand Point. Ing taun 1960 lan 1970 dikenal minangka “jayané” universitas amarga wutah sanget ing siswa, fasilitas, operasi budget lan Prestige dipimpin déning Charles Odegaard saka 1958 kanggo 1973. Enrollment ing UW luwih saka tikel-saka sak 16,000 kanggo 34,000-minangka generasi bayi boom teka umur. Kaya ana kasus ing akeh universitas Amérika, jaman iki ditengeri déning tingkat dhuwur saka aktivitasé mahasiswa, karo akeh saka kesalahan fokus watara musuh rightsand sipil kanggo Perang Vietnam. Odegaard Sapi sesanti bangun “masyarakat ulama” lan mbujuk negara Washington legislatures kanggo nambah investasi menyang universitas. tambahan, Para pejabat senat Washington, Henry M. Jackson andWarren G. Magnuson digunakake pangaruh pulitik sing kanggo funnel monies riset Federal kanggo Universitas Washington lan kanggo dina iki, UW antarane panampa ndhuwur dana riset Federal ing Amerika Serikat. Asil klebu Tambah budget operasi $37 yuta ing 1958, kanggo liwat $400 yuta ing 1973, lan 35 bangunan anyar sing tikel ing papan lantai saka universitas.

Universitas kabuka kampus ing Bothell lan Tacoma ing 1990. Kaping pisanan, kampus iki ana curricula kanggo mahasiswa seeking derajat sarjana sing wis rampung rong taun luwih pendidikan, nanging loro sekolah wis transitioned kanggo pawiyatan papat taun, nrima kelas tiyang anyar pisanan ing tiba saka 2006. Loro kampus kurban program gelar master uga. ing 2009 Universitas kabuka kantor ing kutha Spanyol León ing collaboration karo universitas lokal.


Aja pengin ngrembug Universitas Washington ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Washington ing Map


Photo


Photos: Universitas Washington Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Washington

Join kanggo ngrembug saka Universitas Washington.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.