Yeshiva University

Yeshiva University in New York, USA. Israel universitas ing Amerika Amerika Serikat. Education Abroad. Study Overseas.

Yeshiva Details University

  • Negara : Amerika Serikat saka Amerika
  • City : New York City
  • acronym : YU
  • Founded : 1886
  • siswa (kira-kira.) : 8000
  • Aja lali kanggo ngrembug Yeshiva University
Ndhaftar ing Yeshiva University

Ringkesan


Yeshiva University minangka institusi pribadi sing didegaké ing 1886.

Fees Tuition in Yeshiva University sing $40,000 (aprox.).

Yeshiva University punika institusi Yahudi ing New York City. Universitas iki dipérang dadi telung colleges lulus: Yeshiva College, ing Stern College for Women lan Sy Syms School of Business, saben ing kampus saindhenging Manhattan. A sistem anter jemput universitas transports siswa antarane kampus. Universitas uga wis kampus in Israel, ngendi luwih saka 600 siswa sinau taun liwat S. Program Daniel Abraham Israel. Freshmen ora perlu kanggo manggon ing kampus, sanadyan akeh milih nglakoni. Ana puluhan organisasi mahasiswa ing kampus, saka klub ilmu komputer kanggo Gerakan Pendidikan Holocaust Student. The Yeshiva Maccabees Bangunan saingan ing tingkat NCAA Division III. Sekolah wis Center kanggo Future Yahudi, kang sponsors proyèk kaya YU Torah Online. Siswa desain program Shabbat biasa, lan gawé publikasi ing saben kampus, kalebu koran The Commentator lan Observer The.

Yeshiva University earns accolades kesempatan sawijining riset Highly ditingkat ing Albert Einstein College of Medicine, lan Yeshiva wis sekolah hukum, banget. Sekolah wis sawetara kurban lulusan tartamtu kanggo iman Yahudi liwat Azrieli Graduate School of Education Yahudi lan Administrasi lan Bernard Revel Graduate School, kang nawakake derajat master ing wilayah kayata Sajarah Yahudi Medieval lan Philosophy Yahudi.

Saiki ing abad kaping sawijining, Yeshiva University iku anak paling tuwa lan paling lengkap institusi pendidikan ing ngandhapipun Yahudi ing Amerika. Iku universitas sawijining sing rangking antarane institusi riset bangsa leading akademisi lan, nggambarake tradisi wektu-diajeni saka Torah Umadda, menehi kualitas dhuwur Yahudi lan sekuler pendidikan samubarang universitas Yahudi ing donya. Wiwit ngadeg Universitas wis darmabakti kanggo melding tradhisi kuna hukum Yahudi lan urip karo warisan peradaban Western, lan saben taun kita mengeti minangka pemimpin mangsa nggawe YU ngarep.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


● Pasinaon Amérika

● Art

● Biology

● Chemistry

● Ilmu Komputer

● Ekonomi

● Inggris

● Writing

● History

● Basa, Literatures, lan Budaya (Klasik lan Modern Languages)

● Mathematics

● Music

● Philosophy

● Physics

● Ilmu Politik

● Pre-Engineering

● Psychology

● Robert M. Pasinaon Yahudi Beren

● Sosiologi

● Program amanah Schottenstein Jeanie Jay lan

History


Universitas, Duwe wis didegaké ing 1886, punika institusi paling tuwa kang luwih learning ing Amerika Serikat sing nggabungke beasiswa Yahudi karo pasinaon ing seni liberal, ilmu, medicine, Hukum, business, karya sosial, pasinaon Yahudi lan pendidikan, lan psikologi. Wis menehi werna ing Yeshiva Etz Chaim didegaké ing 1886 ing Lower East Side of Manhattan, sekolah SD cheder-gaya diadegaké déning pengungsi Eropah Wétan sing ana sinau saka Talmud bebarengan karo sekolah sekuler, kalebu instruction ing Inggris.

Ing wulan Agustus 2012, Yeshiva University enrolls kira-kira 6,400 siswa lulus, 3,500 lulusan mahasiswa, lan 1,000 siswa ing SMA sawijining afiliasi lan Guru Isaac Elchanan Theological Seminary. iku nganugerahaken 1,822 derajat ing 2007 lan nawakake proyek layanan masyarakat porsi New York, komunitas Yahudi, Amerika Serikat lan Kanada. Richard M. Joel presiden Yeshiva Universitas, nalika Guru Dr. Norman Lamm dadi Kanselir nganti 2013. Joel presiden pisanan YU sing ora rabbi. pemimpin sasi universitas kalebu Dr. Bernard Revel, Dr. Samuel Belkin, lan “The rav,” Guru Joseph B. Soloveitchik. ing April 2015 Moshael Strauss kapilih minangka Kepala Board University Yeshiva. Strauss, bakal kasil Henry Kressel, kang enem taun minangka kepala Papan universitas overlapped karo jaman “krisis financial” ing universitas. Strauss, sing saiki serves minangka wakil ketua, wis dadi anggota Papan wiwit 1998. term wiwit ing Juli 1, 2015. Universitas wis mbukak defisit operasi pitung taun consecutive. ing 2014 iku ilang $84 yuta, lan ing 2013 nandhang mundhut saka $64 yuta. ing Maret 2015, Fakultas Yeshiva College liwati “ora-kapercayan gerakan” marang Richard Joel, presiden universitas. Professor Gillian Steinberg, anggota panitia eksekutif Yeshiva College, marang The New York Yahudi Minggu sing voting iki temenan "donor sinyal ing cara migunani" lan "nunjukaké sing Papan wali obah ing arah salah.

ing Januari 2016 Universitas dibeberke sing bakal cede meh setengah saka sawijining $1 milyar sumbangan menyang Albert Einstein School of Medicine, minangka College medical lumebu ing joint venture kapisah karo System Health Montefiore.


Aja pengin ngrembug Yeshiva University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Yeshiva University ing Map


Photo


Photos: Yeshiva University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Yeshiva University

Join kanggo ngrembug saka Yeshiva University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.